Lili8522 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Narazie trzymam mocno kciuki za złapanie tego Cwaniaczka oraz zabranie do weta bo to ważne Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Miałam nadzieje,że już złapany...trzymam kciuki Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Caly czas trzymam kciuki za zlapanie rozbojnika......:) Quote
danavas Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 mięli dzwonić jak go złapią...puki co telefon milczy.... Quote
olalolaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 danavas napisał(a):w sumie mam 18 km do Częstochowy to zawsze mogę podjechać sprawdzić...a jak to wygląda finansowo?.... ok. 300zł miesięcznie. Ja poręczam że u Uli jest na prawdę ok, byłam tam nie raz i miałam psiaka u niej w hotelu, nie jednego zawoziłam i obserwowałam jego losy aż do adopcji ;) Weta tez ma dobrego, tylko nie wiem czy ma miejsca :( Quote
danavas Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 olalolaa napisał(a):ok. 300zł miesięcznie. Ja poręczam że u Uli jest na prawdę ok, byłam tam nie raz i miałam psiaka u niej w hotelu, nie jednego zawoziłam i obserwowałam jego losy aż do adopcji ;) Weta tez ma dobrego, tylko nie wiem czy ma miejsca :( takie same koszty powiedział mi Pan Henio u którego mam już 3 psy i znam go osobiście, ale z drugiej strony u Uli tak blisko, a tam są kojce z wybiegiem czy jak to wygląda?? oczywiście te rozmowy to puki co abstrakcja jakaś bo i tak ani zeta nie mamy na psa....jak go mi dostarczą to za weta będę musiała ze swoich wyłożyć a potem ewentualnie jakoś na to nazbierać.... Quote
olalolaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Nie, bez wybiegu, ale psiaki zazwyczaj latają wspólnie po ogrodzie w swoim towarzystwie :) A gdzie jest tamten hotelik? Quote
danavas Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Mikówiec koło Góry Kalwarii, na tymczasie są tylko 4 psy i duży teren do biegania.........idę teraz do wójta bo ponoć we wtorki przyjmuje interesantów....zobaczymy co mi powie....boje sie tylko że bedzie chciał piesk zabrać do schronu...bo już lepiej mu tam gdzie teraz jest... Quote
danavas Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 byłam u wójta...nasza gmina nie ma podpisanej umowy ze schroniskiem nawet...ale wójt powiedział ze jak go złapiemy i zaprowadzimy do weta to można rachunek na gminę wystawić do 100zł pokryje jednorazowo...dobre i to.......więc zdejmiemy mu sznurek, zaszczepimy i odrobaczymy a potem się zobaczy....deklaracje baaaaardzo potrzebne!!!! Quote
danavas Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 no właśnie....liczyłam na chłopaków że go złapią ale chyba muszę ich jutro ponaglić...powiedzieli że po niedzieli...nie sprecyzowali, więc jutro się tam przejdę jeszcze.... Quote
danavas Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 byłam tam dziś...nikogo nie zastałam...we dwie osoby nie da się go złapać....mimo iż dziś już podszedł bliżej....może w końcu podejdzie na tyle żeby go dotknąć..... zrobiłam kilka zdjęć... Quote
marra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 przepraszam że tutaj ale desperacko szukamy pomocy : Caniserin, Stagolban, Feliserin, Serocat lub krew kociego ozdrowieńca z pp pilnie potrzebna! Odkupię! Bardzo, bardzo pilnie. Jeśli ktoś ma zapasik lub dostęp niech się ulituje proszę i podzieli nieco! Quote
Lili8522 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jej ale on ma śmieszne uszy :lol: Miejmy nadzieje że w końcu się przekona i da się złapać ;) Co do deklaracji to mogę na niego dać 20zł jednorazowo a poźniej 10zł stałe tylko nie wiem na jaki czas bo zapowiada mi się mały kryzys ale to jeszcze nie teraz ;) Quote
danavas Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Lili8522 napisał(a):Jej ale on ma śmieszne uszy :lol: Miejmy nadzieje że w końcu się przekona i da się złapać ;) Co do deklaracji to mogę na niego dać 20zł jednorazowo a poźniej 10zł stałe tylko nie wiem na jaki czas bo zapowiada mi się mały kryzys ale to jeszcze nie teraz ;) Lili dzięki wielkie...przecierasz szlaki:) mamy pierwszą deklarację.... Quote
Lili8522 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 danavas napisał(a):Lili dzięki wielkie...przecierasz szlaki:) mamy pierwszą deklarację.... Ktoś musiał zacząć ;) A jak zobaczyłam te uszyska to nie mogłam się oprzeć :cool3::evil_lol: Kase już przelewać czy jak go złapiecie? Quote
danavas Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Lili8522 napisał(a):Ktoś musiał zacząć ;) A jak zobaczyłam te uszyska to nie mogłam się oprzeć :cool3::evil_lol: Kase już przelewać czy jak go złapiecie? na zdjęciu nie widac ale on ma jeszcze takie smiechowe wąsy..:) możesz przelać bo oni mi go mogą w każdej chwili przynieść...wójt da 100zł jak dostanie fakturę ale nie wiem ile będzie trzeba dołożyć... ja zbieram ekipę ratowniczą...mam już dwie osoby;) Quote
danavas Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 no cioteczki kochane kto da grosika na Herbuska???? Quote
danavas Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Lili8522 napisał(a):Konto takie jak dla Foxa? może być to samo tylko napisz koniecznie że na Herbuska Quote
Recommended Posts