Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
__Lara - dziękujemy za poczęstowanie się banerkami!:loveu:
Pani Ewie - wielkie dzieki za wsparcie dla Paluszka!:bigcool:

Takie ładne banerki to szkoda nie wkleić :cool3: a tak na serio to niech posłużą psinkom :)

Posted

powoli komplecik cioteczek na wątku ma nasze banerki (Duni i Paluszka) - bardzo to mi się podoba, oby coraz więcej osoób dołączyło.

Kochani dotarły pieniążki od Ani Shirley - 170zł:crazyeye: (Aniu ukłony)
Funky - stała deklaracja (jezu gorąco dziękuję za stałą deklarację:loveu:) 10zł

:loveu:kochani kocham was:loveu:. mamy na operację!!!

Posted

Feliksik! Ja Cię proszę.... Żadne niespodziewane koszty, a tym samym żadne komplikacje sie nie pojawią!!! I tej wersji sie trzymamy!!! ;)
Tofik (bardziej mi pasuje Tofik niż Paluszek) dziarsko przejdzie całe leczenie, wyzdrowieje i na dłuuugie lata będzie zdrowym , szczęśliwym psem! :lol:
Nie może być inaczej- przy takiej opiece i takim poparciu na forum.

Posted

Ale wieści!!:sweetCyb:
Niech się teraz wszystko pięknie goi, niech już będzie można ściągnąć klosz i wszystko będzie coraz lepiej!! :laugh2_2:

Posted

ania shirley napisał(a):
Feliksik! Ja Cię proszę.... Żadne niespodziewane koszty, a tym samym żadne komplikacje sie nie pojawią!!! I tej wersji sie trzymamy!!! ;)
Tofik (bardziej mi pasuje Tofik niż Paluszek) dziarsko przejdzie całe leczenie, wyzdrowieje i na dłuuugie lata będzie zdrowym , szczęśliwym psem! :lol:
Nie może być inaczej- przy takiej opiece i takim poparciu na forum.

NO teraz powiało optymizmem - więc tak będzie.:cool2:
Tofik/Paluszek dostał dzisiaj drugą część tabletki na odrobaczenie. Oczywiście popołudnie spędził całe na podwóreczku wygrzewając sie na słońcu:cool1: i jakimś cudem sam ściągnął klosz - on musi go naprawdę nie lubieć:lmaa:

Posted

a teraz obiecane zdjęcie jak Paluszek zasypia - niestety na plerkach leżał, ale jak tylko się zbliżyłam to sięinaczej ułożył, ale też z łapinką w górze.

już odliczamy tylko, zeby zdjąć ten abażur

Posted

jeszcze 4 dni i ściagamy kołnierzyk. Dłużej niestety musimy czekać z gipsem liczymy 4-6 tygodni od 13.06, czyli ok 11 może go ściągną, chyba, że zdecydują 6 tyg. - nie wiem jeszcze od czego to zależy. W poniedziałek ściągamy szwy i abażur, to będę wiedzieć więcej.

Posted

Gips chyba mniej mu przeszkadza...
Ważne, że klosz pójdzie w odstawkę.
A jak teraz byś mu zdjęła?
Mógłby jeszcze rozlizać te szewki? Albo powyciągać?
Chyba juz się fajnie pogoiło wszystko?

Posted

wczoraj sam zdjął jakimś cudem i już od razu do ciągnięcia za szwy poszło. Boję się, że może rozwalić i ranę zrobić jak sobie będzie próbował wyciągnąć. właśnie myślałam też, że jużmu zdejmę, ale chyba wolę nie ryzykować - jakby sięwogóle nie interesował to co innego