__Lara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Widzę, że paluszkowe cioteczki już od rana zwarte i gotowe :) Paluszek teraz pacjent to sobie pojeść musi dobrze :biggrina: Quote
Jasza Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 __Lara - dziękujemy za poczęstowanie się banerkami!:loveu: Pani Ewie - wielkie dzieki za wsparcie dla Paluszka!:bigcool: Quote
__Lara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Jasza napisał(a):__Lara - dziękujemy za poczęstowanie się banerkami!:loveu: Pani Ewie - wielkie dzieki za wsparcie dla Paluszka!:bigcool: Takie ładne banerki to szkoda nie wkleić :cool3: a tak na serio to niech posłużą psinkom :) Quote
feliksik Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 powoli komplecik cioteczek na wątku ma nasze banerki (Duni i Paluszka) - bardzo to mi się podoba, oby coraz więcej osoób dołączyło. Kochani dotarły pieniążki od Ani Shirley - 170zł:crazyeye: (Aniu ukłony) Funky - stała deklaracja (jezu gorąco dziękuję za stałą deklarację:loveu:) 10zł :loveu:kochani kocham was:loveu:. mamy na operację!!! Quote
ania shirley Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Feliksik! Ja Cię proszę.... Żadne niespodziewane koszty, a tym samym żadne komplikacje sie nie pojawią!!! I tej wersji sie trzymamy!!! ;) Tofik (bardziej mi pasuje Tofik niż Paluszek) dziarsko przejdzie całe leczenie, wyzdrowieje i na dłuuugie lata będzie zdrowym , szczęśliwym psem! :lol: Nie może być inaczej- przy takiej opiece i takim poparciu na forum. Quote
Jasza Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ale wieści!!:sweetCyb: Niech się teraz wszystko pięknie goi, niech już będzie można ściągnąć klosz i wszystko będzie coraz lepiej!! :laugh2_2: Quote
feliksik Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 ania shirley napisał(a):Feliksik! Ja Cię proszę.... Żadne niespodziewane koszty, a tym samym żadne komplikacje sie nie pojawią!!! I tej wersji sie trzymamy!!! ;) Tofik (bardziej mi pasuje Tofik niż Paluszek) dziarsko przejdzie całe leczenie, wyzdrowieje i na dłuuugie lata będzie zdrowym , szczęśliwym psem! :lol: Nie może być inaczej- przy takiej opiece i takim poparciu na forum. NO teraz powiało optymizmem - więc tak będzie.:cool2: Tofik/Paluszek dostał dzisiaj drugą część tabletki na odrobaczenie. Oczywiście popołudnie spędził całe na podwóreczku wygrzewając sie na słońcu:cool1: i jakimś cudem sam ściągnął klosz - on musi go naprawdę nie lubieć:lmaa: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Tak bardzo się cieszę, że z Paluszeczkiem tak pięknie wszystko się układa!!! Ściskam Malucha i wszystkie cioteczki, które tyle dla Niego robią!!! Quote
feliksik Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 a teraz obiecane zdjęcie jak Paluszek zasypia - niestety na plerkach leżał, ale jak tylko się zbliżyłam to sięinaczej ułożył, ale też z łapinką w górze. już odliczamy tylko, zeby zdjąć ten abażur Quote
ania shirley Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Śliczna lampeczka! Dobranoc , psiaczku... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Śliczności w zielonym kubraczku:):):)... Dobranocki maluszku i śpij sobie wygodnie na pleckach...:):):)... Quote
Jasza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Słodziak lampkowy - bez dwóch zdań!:loveu::loveu::eviltong: Quote
feliksik Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 jeszcze 4 dni i ściagamy kołnierzyk. Dłużej niestety musimy czekać z gipsem liczymy 4-6 tygodni od 13.06, czyli ok 11 może go ściągną, chyba, że zdecydują 6 tyg. - nie wiem jeszcze od czego to zależy. W poniedziałek ściągamy szwy i abażur, to będę wiedzieć więcej. Quote
Jasza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Gips chyba mniej mu przeszkadza... Ważne, że klosz pójdzie w odstawkę. A jak teraz byś mu zdjęła? Mógłby jeszcze rozlizać te szewki? Albo powyciągać? Chyba juz się fajnie pogoiło wszystko? Quote
feliksik Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 wczoraj sam zdjął jakimś cudem i już od razu do ciągnięcia za szwy poszło. Boję się, że może rozwalić i ranę zrobić jak sobie będzie próbował wyciągnąć. właśnie myślałam też, że jużmu zdejmę, ale chyba wolę nie ryzykować - jakby sięwogóle nie interesował to co innego Quote
Jasza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No, tak, lepiej uważać. Wkleję ostatnie zdjęcie na FB. Quote
togaa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ta stopke wystajacą Haniu masuj, uciskaj, miętol zeby byl lepszy przeplyw krwi. Może puchnąć. Quote
__Lara Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Już mamy czwartek, więc coraz bliżej do ściągnięcia "ozdoby" z szyi :) Quote
feliksik Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 togaa napisał(a):Ta stopke wystajacą Haniu masuj, uciskaj, miętol zeby byl lepszy przeplyw krwi. Może puchnąć. ok, to zacznę masować Quote
Recommended Posts