Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

togaa napisał(a):
Bidulek.
Zagladaj Haniu pod paszkę, czy nie dochodzi tam gips i nie robią sie odparzenia i otacia?

ok, dobrze, że zwróciłaś mi na to uwagę.
gips 4-6 tygodni w zależności jak się będzie zrastać,ale w poniedziałek zdejmują mu żyrandol i szwy po kastracji

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak on chodzi w tym gipsie Haniu?
Nie dotyka łapką ziemi?
Daje radę, czy woli poleżeć?
Dobrze, że to taki grzeczny, kochany piesek...

Posted

chodzi jak na kalekę przystało, przechyla się, żeby dotykać ziemi, czasem mu się uda:mad:, czasem sobie daruje:razz:.
Na moje nieszczęście on ze schodów chce schodzić - nic go nie powstrzymuje - muszę zastawiać czym się da.

najlepiej wygląda jak śpi, bo leży prawie na grzbiecie i łapy w górze, bo tak gips przeważa:evil_lol:

Posted

Jasza napisał(a):
To poprosimy o zdjęcia spiącego Paluszka!

no właśnie postaram się zrobić zdjęcie, ale on w nocy się tak kładzie, więc nie wiem czy aparat zrobi zdjęcie - spróbujemy, go dzisiaj namierzyć:evil_lol:

Posted

Biedny Paluch, tak go obśmiewamy...a on pewnie śpi..i wreszcie sobie mysli: "Jestem bezpieczny". I jeszcze: "Jak fajnie...mam co jeść, przytulają mnie i głaszczą i chwalą że jestem grzeczny...i nikt na mnie nie krzyczy...i jest ciepło...i juz się nie boję..".
Chyba mysli, że za życia trafił do psiego nieba!

Posted

I myśli sobie..." Byłoby idealnie, gdyby nie próbowali ze mnie zrobić kolejnej lampy stojącej. Nawet na kolor podstawki nie mogą się zdecydować."
Już pisałam, że idealnie wybrał drzewo, pod którym się położył.

Posted

__Lara napisał(a):
Tak, sytuacja dla niego odmieniła się diametralnie, musi być mimo wszystko szczęśliwy :)

dlatego ja już znowu mam chandrę (jak przy każdym tymczasie), bo on u mnie będzie z 3 miesiące do końca ostatniego gipsu (czyli o wiele dłużej niż wszystkie dotychczas na DT) - czy ja dam radę go oddać, czy on nie będzie się czuł zawiedziony...
narazie staram się mało o tym myśleć, bo zwariuję, przy codzienny problemach.
no i staram się mu zapewnić najlepszą opiekę, potem zobaczymy co dalej

Posted

ania shirley napisał(a):
I myśli sobie..." Byłoby idealnie, gdyby nie próbowali ze mnie zrobić kolejnej lampy stojącej. Nawet na kolor podstawki nie mogą się zdecydować."

dobre:evil_lol::lol:.

Aniu poradziłaś sobie z banerkami? chyba nie bo nie widzę w twoim podpisie

Posted

Ale fajny luzik na wątku naszego Paluszka:-)
A ja wpadłam, żeby Haneczce:loveu: jeszcze bardziej humorek poprawić;).
Jutro przeleję 100,00 od Pani Ewy M:loveu: na malucha.

Posted

o jezu, ale wieści:multi::multi::multi:
Irenka jesteś wielka:loveu:
i wy kochane dziewuszki, że ze mną na wątku jesteście. To dla mnie dużo znaczy.

A abażurek będzie wg uznania - może być falbanka - gips jest jeszcze do wyboru w trupie czaszki:crazyeye:

Posted

nocka dzisiejsza - spokojna. Paluszek głodomor - ciągle by jadł, podbiera gdzie sięda i jak się da, bo abażurek mu przeszkadza - to go trochępowstzrymuje od pożerania w ilościch, w których by chciał:cool3:

Posted

[quote name='irenaka']A ja wpadłam, żeby Haneczce:loveu: jeszcze bardziej humorek poprawić;).
Jutro przeleję 100,00 od Pani Ewy M:loveu: na malucha.

jest, jest :multi:100zł od Pani Ewy - Irenko wielkie dzięki i Pani Ewie też podziękuj i uściskaj. Normalnie poprawiasz mi humorek tak jak przewidziałaś