Jasza Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Ok. Pieniądze trzeba wydawać a nie kisić. Proponuję 100 PLN. Co Wy na to? Quote
TERESA BORCZ Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ogromnie się ciesze , ogromnie i gratuluję, jestem spłakana niestety nie ze szcześcia, z ds świeżo wyadoptowany Kuba jamnikowaty uciekł, wraca do mnie ale przecież to koszmar on uciekł w JAWORZNIE POTRZEBNE NAM CIOTECZKI Z OKOLIC ZBLIŻONYCH DO SOSNOWCA, CHRZANOWA, , MYSŁOWIC, I WSZYSTKICH OKOLICZNYCH MIEJSCOWOŚCI, Ja nie mam doświadczenia w takich sprawach, nigdy nie zgubiłam ani nie zgubię żadnego psa, musimy go znależć kto pomoże, narazie mamy blueberry, lunarmermaid, nikolaczek akcja trwa psiak zniknął po wymsknięciu się z obroży wczoraj, pomóżcie pomysłami cioteczki bo zaraz dostanę zawału, to mój ukochany podopieczny, kanapowiec a teraz marznie, nie udało mi się go znależc w ciągu kilku godzin, za mało czasu, za duże miasto i przyległości, mam tam bardzo daleko i trudny dojazd, ale szukam, bo chcę go za wszelką cenę znależć J A K??? BŁAGAMY O POMOC ŚLĄSKIE CIOTECZKI Quote
Jasza Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Zaraz piszę na wątku sosnowieckiego schroniska!! Jest wątek??? Quote
inga.mm Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ewa Gonzales jest z Sosnowca. Agucha, też jakieś tamte okolice. Rany, Tereniu, trzymaj się dziewczyno. Kubuś musi się znaleźć. Proszę o przygotowanie plakatów, kolorowych najlepiej Napiszcie do dziewczyn ze Schronu sosnowieckiego POMÓŻ ZWIERZAKOM ze Schroniska-POTRZEBNE LEKi Quote
TERESA BORCZ Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Agucha z Rybnika, blueberry zrobiła plakaty, ja dziś szukałam wiele godzin, w Jaworznie ale o zmroku musiałam wracać by sie z Katowic dostaĆ do domu, chyba oszaleje ze zmartwienia i bezsilności, narazie wyszukujE kliniki , rano dzwonię niech pomogą, taki kochany pies!!!! Quote
feliksik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a ja tu lecę z wątku Lisuni,żeby Jaszę podpytać kogo mamy w Jaworznie, bo tam nasza Florcia, a tu już akcja jest. Zdjęcia Kubusia potrzebne - gdzie jest wątek? był w ogóle? Quote
TERESA BORCZ Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 TU JEST WĄTEK http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubuś-uciekł-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pomóżcie!!-Błagam!!/page8 Quote
MALWA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Jasza! Bardzo dziękuję za pomoc dla Trusi, dziękuję za te 300 zł ! Quote
Jasza Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Na wątku schronu sosnowieckiego napisałam... Quote
winter7 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Jasza']Nie wiem czy moge, ale nie widzę sprzeciwu... Poproszę Feliksik o przelanie po 300 PLN dla Maciusia i Trusi ( która po dzisiejszej wizycie u dr. Garncarza - ma diagnozę - będzie widzieć i zbiera na operację). Serdeczne dzięki w imieniu Maciusia. Jak przeczytałam jego historię to nie mogłam dojść do siebie. Dziękuję też za odp w sprawie miejsca po Duni. BARDZO DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
MALWA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Witam Dziewczyny! Przepraszam, że zaśmiecam, ale chciałabym zaprosić na mój bazarek, który zrobiłam dla 3 bardzo chorych psiaków. Wystawiam tam nowiutkie książki, niestety coś ostatnio złapały zastój! Książek jeszcze jest sporo, a psiaki potrzebują pomocy! Bazarek trwa do 22 października. http://www.dogomania.pl/threads/216137-Nowe-książki-!!!-Bazarek-na-3-bardzo-chore-psiaki-!!!-Do-22.10.-g.-22.00 Bardzo dziękuję za pomoc udzieloną psiakom! Pozdrawiam serdecznie. MALWA Quote
Javena Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Mam dwie siostry w Jaworznie. Jedna pracuje w kiosku w centrum .druga w sklepie na osiedlu Podwale. W jakich okolicach zginał. Gdyby jakies plakaty były mogłyby rozwiesic.Zdjecia jakies. Quote
Jasza Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Javenka, może napisz na wątku Kubusia? Feliksik już pisze do dziewczyn, żeby podały link do plakatu, do ściągnięcia.... http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubuś-uciekł-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pomóżcie!!-Błagam!!/page8 Quote
feliksik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']TU JEST WĄTEK http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubuś-uciekł-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pomóżcie!!-Błagam!!/page8 Javena - na wszelki wypadek podaję jeszcze raz wątek i zaraz tam też lecę, bo chcę zrobić ogłoszenie Quote
Jasza Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Jasza napisał(a):Ok. Pieniądze trzeba wydawać a nie kisić. Proponuję 100 PLN. Co Wy na to? Nikt się nie wypowiedział, pieniądze potrzebne na cito, zaprraszamy do malutkiej. Haniu - przelejesz 100 PLN? Ingo, jak pieniadze dotrą to proszę potwierdź na wątku Duni. Więc: 1. 300 PLN - dla Maciusia. 2. 300 PLN - dla Trusi 3. 100 - dla Mimi. Czekam na decyzję Toyoty co z bezimienną suczką.... Quote
feliksik Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Jasza napisał(a):Nikt się nie wypowiedział, pieniądze potrzebne na cito, zaprraszamy do malutkiej. Haniu - przelejesz 100 PLN? Ingo, jak pieniadze dotrą to proszę potwierdź na wątku Duni. Więc: 1. 300 PLN - dla Maciusia. 2. 300 PLN - dla Trusi 3. 100 - dla Mimi. Czekam na decyzję Toyoty co z bezimienną suczką.... nikt nic nie mówi, bo Jaszka kochana wszyscy się zgadzają z Twoją decyzją. Chyba nie ma teraz żadnych ślepaczków oprócz Maciusia do pomocy, więc myślę, że inne skorzystają. Chyba, że w schronach siedzą i nic o nich nie wiemy Quote
Jasza Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ciekawe jak tam Dunia??? Na razie nie dzwonię, czekam na wpis Pani Basi i Duniowej rodziny. Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mały Morisek... Siekiera? Dlaczego nie? Po co mu "taka" łapa.... Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ponieważ Dunieczka ma chatę przerzuciłam jej deklarację na Maciusia, który stracił oba oczka :( http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!!/page15 Quote
feliksik Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='DIF']Ponieważ Dunieczka ma chatę przerzuciłam jej deklarację na Maciusia, który stracił oba oczka :( http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!!/page15 no właśnie my chcemy część pieniążków Duniowych na niego przekazać Quote
barbarela Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Witam wszystkich, tu nowa rodzina Duni :) Dunia ma sie bardzo dobrze w nowym domu, widac,że jest szczęsliwa, lubi spać w łóżku i jest grzeczna. W domu już nie siusia na podłogę, ładnie wychodzi na spacerki. nie odstępuje mnie na krok i niestety panicznie boi się zostać sama w domu(płącze, wyje i szaleje), dlatego na razie chodzi ze mną do pracy. Ale mamy nadzieję, że z czasem sie nauczy zostawać sama, gdy zrozumie, że to juz jest jej dom i nikt jej nie zostawi. Nauczyła się już jezdzić w samochodzie, nie panikuje a nawet sama do niego wsiada. Dunia uwielbia być głaskana po brzuszku:) w późniejszym czasie umieścimy kilka zdjęć jeżeli macie jeszcze jakies pytania to chetnie na nie odpowiem, Pozdrawiam, Barbara Quote
inga.mm Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Piękny nick sobie wybrałaś. Pozdrawiamy Rogera Vadima! Na razie nie pytam o Dunię, bo mieliśmy przekazywane na bieżąco informacje, natomiast chcę wyrazić swoją ogromną radość, że odważyliście się adoptować pieseczkę po takich przejściach i problemach. Mam nadzieję, że zostaniecie z nami, nie tylko u Duni. Pozdrawiam Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 barbarela napisał(a): Pozdrawiam, Barbara Witamy gorąco! Wszystkie Baśki fajne som... wiem z autopsji....!:evil_lol: Mam cudną Mamusię o tym imieniu, i fajną sąsiadkę.... Duninka też się nie zawiedzie! Pisz, Basiu często co u "naszej" sunieczki słychać! feliksik napisał(a):no właśnie my chcemy część pieniążków Duniowych na niego przekazać Nie ma to jak "dogomaniacka" chemia....;):evil_lol: Quote
MALWA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Znalazłam kolejną ślepą bidę!!! Jutro Budrysek musi zabrać ze schroniska!!! http://www.dogomania.pl/threads/216486-Wyrwana-noga_Zagłodzony_Ślepy-STARUSZEK_-Dom-Tymczasowy_środki-za-operację!URATUJMY Quote
Recommended Posts