Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogromnie się ciesze , ogromnie i gratuluję, jestem spłakana niestety nie ze szcześcia, z ds świeżo wyadoptowany Kuba jamnikowaty uciekł, wraca do mnie ale przecież to koszmar on uciekł w JAWORZNIE POTRZEBNE NAM CIOTECZKI Z OKOLIC ZBLIŻONYCH DO SOSNOWCA, CHRZANOWA, , MYSŁOWIC, I WSZYSTKICH OKOLICZNYCH MIEJSCOWOŚCI,

Ja nie mam doświadczenia w takich sprawach, nigdy nie zgubiłam ani nie zgubię żadnego psa, musimy go znależć kto pomoże, narazie mamy blueberry, lunarmermaid, nikolaczek akcja trwa psiak zniknął po wymsknięciu się z obroży wczoraj, pomóżcie pomysłami cioteczki bo zaraz dostanę zawału, to mój ukochany podopieczny, kanapowiec a teraz marznie, nie udało mi się go znależc w ciągu kilku godzin, za mało czasu, za duże miasto i przyległości, mam tam bardzo daleko i trudny dojazd, ale szukam, bo chcę go za wszelką cenę znależć J A K??? BŁAGAMY O POMOC ŚLĄSKIE CIOTECZKI

Posted

Agucha z Rybnika, blueberry zrobiła plakaty, ja dziś szukałam wiele godzin, w Jaworznie ale o zmroku musiałam wracać by sie z Katowic dostaĆ do domu, chyba oszaleje ze zmartwienia i bezsilności, narazie wyszukujE kliniki , rano dzwonię niech pomogą, taki kochany pies!!!!

Posted

a ja tu lecę z wątku Lisuni,żeby Jaszę podpytać kogo mamy w Jaworznie, bo tam nasza Florcia, a tu już akcja jest.
Zdjęcia Kubusia potrzebne - gdzie jest wątek? był w ogóle?

Posted

[quote name='Jasza']Nie wiem czy moge, ale nie widzę sprzeciwu...

Poproszę Feliksik o przelanie po 300 PLN dla Maciusia i Trusi ( która po dzisiejszej wizycie u dr. Garncarza - ma diagnozę - będzie widzieć i zbiera na operację).

Serdeczne dzięki w imieniu Maciusia. Jak przeczytałam jego historię to nie mogłam dojść do siebie. Dziękuję też za odp w sprawie miejsca po Duni.
BARDZO DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

Witam Dziewczyny!

Przepraszam, że zaśmiecam, ale chciałabym zaprosić na mój bazarek, który zrobiłam dla 3 bardzo chorych psiaków.
Wystawiam tam nowiutkie książki, niestety coś ostatnio złapały zastój! Książek jeszcze jest sporo, a psiaki potrzebują pomocy! Bazarek trwa do 22 października.

http://www.dogomania.pl/threads/216137-Nowe-książki-!!!-Bazarek-na-3-bardzo-chore-psiaki-!!!-Do-22.10.-g.-22.00

Bardzo dziękuję za pomoc udzieloną psiakom!

Pozdrawiam serdecznie. MALWA

Posted

Mam dwie siostry w Jaworznie. Jedna pracuje w kiosku w centrum .druga w sklepie na osiedlu Podwale. W jakich okolicach zginał. Gdyby jakies plakaty były mogłyby rozwiesic.Zdjecia jakies.

Posted

Jasza napisał(a):
Ok. Pieniądze trzeba wydawać a nie kisić.
Proponuję 100 PLN.
Co Wy na to?

Nikt się nie wypowiedział, pieniądze potrzebne na cito, zaprraszamy do malutkiej.
Haniu - przelejesz 100 PLN?
Ingo, jak pieniadze dotrą to proszę potwierdź na wątku Duni.

Więc:
1. 300 PLN - dla Maciusia.
2. 300 PLN - dla Trusi
3. 100 - dla Mimi.

Czekam na decyzję Toyoty co z bezimienną suczką....

Posted

Jasza napisał(a):
Nikt się nie wypowiedział, pieniądze potrzebne na cito, zaprraszamy do malutkiej.
Haniu - przelejesz 100 PLN?
Ingo, jak pieniadze dotrą to proszę potwierdź na wątku Duni.

Więc:
1. 300 PLN - dla Maciusia.
2. 300 PLN - dla Trusi
3. 100 - dla Mimi.

Czekam na decyzję Toyoty co z bezimienną suczką....

nikt nic nie mówi, bo Jaszka kochana wszyscy się zgadzają z Twoją decyzją. Chyba nie ma teraz żadnych ślepaczków oprócz Maciusia do pomocy, więc myślę, że inne skorzystają. Chyba, że w schronach siedzą i nic o nich nie wiemy

Posted

Witam wszystkich,
tu nowa rodzina Duni :)

Dunia ma sie bardzo dobrze w nowym domu, widac,że jest szczęsliwa, lubi spać w łóżku i jest grzeczna. W domu już nie siusia na podłogę, ładnie wychodzi na spacerki. nie odstępuje mnie na krok i niestety panicznie boi się zostać sama w domu(płącze, wyje i szaleje), dlatego na razie chodzi ze mną do pracy. Ale mamy nadzieję, że z czasem sie nauczy zostawać sama, gdy zrozumie, że to juz jest jej dom i nikt jej nie zostawi. Nauczyła się już jezdzić w samochodzie, nie panikuje a nawet sama do niego wsiada.

Dunia uwielbia być głaskana po brzuszku:)
w późniejszym czasie umieścimy kilka zdjęć

jeżeli macie jeszcze jakies pytania to chetnie na nie odpowiem,
Pozdrawiam,
Barbara

Posted

Piękny nick sobie wybrałaś.
Pozdrawiamy Rogera Vadima!

Na razie nie pytam o Dunię, bo mieliśmy przekazywane na bieżąco informacje, natomiast chcę wyrazić swoją ogromną radość, że odważyliście się adoptować pieseczkę po takich przejściach i problemach.
Mam nadzieję, że zostaniecie z nami, nie tylko u Duni.

Pozdrawiam

Posted

barbarela napisał(a):

Pozdrawiam,
Barbara

Witamy gorąco!
Wszystkie Baśki fajne som... wiem z autopsji....!:evil_lol:
Mam cudną Mamusię o tym imieniu, i fajną sąsiadkę....
Duninka też się nie zawiedzie! Pisz, Basiu często co u "naszej" sunieczki słychać!

feliksik napisał(a):
no właśnie my chcemy część pieniążków Duniowych na niego przekazać

Nie ma to jak "dogomaniacka" chemia....;):evil_lol: