Nutusia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ale się porobiło... :( Najważniejsze, że się ta pompa w trakcie operacji nie zepsuła!!!! Będzie dobrze - musi - tyle się już wydarzyło, że ta historia nie ma innego wyjścia jak zakończyć się happy-endem! Quote
ania shirley Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nutusia napisał(a): Będzie dobrze - musi - tyle się już wydarzyło, że ta historia nie ma innego wyjścia jak zakończyć się happy-endem! Pewno, ze będzie dobrze. To już było wiadomo, odkąd Dunia została Dunią. Przypominam, że to szczesliwe imię;). Quote
Nutusia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Cały elaborat do Ciebie Jaszko napisałam na PW w sprawie transportu Duni, a tu zonk - skrzynka przepełniona ;) Odgruzuj, to wyślę jeszcze raz! Quote
danavas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 no i masz...ale zakręty na tej drodze do operacji...Jasza trzymaj się babo!!!!! Quote
unixena Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 feliksik napisał(a):kurcze znowu operacja przesunięta. czy ktoś z wątku to Edyta Śmiłowska - mam na koncie wplatę, ale nie wpisane za co i dla kogo Tak to moja przyjaciolka ...moze zapomniala w pospiechu napisac ,ze dla Duni Quote
togaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No i cała logistyka runęła. Trzymam kciuki Jasza, bo znowu czekają Cie dziesiatki telefonów i e-mail by wszystko zgrać. Quote
Jasza Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dzisiaj wieści. Jak tylko coś będę wiedzieć - napiszę. Spróbuję zadzwonić około 10.... Quote
Jasza Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Na razie dr. Łobaczewska nie odbiera....:-( Quote
Jasza Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Wiecie co, wczoraj zadzwoniłam, ale dr. Łobaczewska powiedziała, że jeszcze nic nie wie i da mi znać. Nie mogła rozmawiać bo była w trakcie zabiegu.. Potem się już krępowałam zadzwonić, bo mi powiedziała, że da znac, jak będzie znac konkrety. Jeju, jak ja nie lubię czekac....:p Poszłam spać przed samą 22.00 i jak tylko zasnęłam to mąż mnie budzi, że telefon dzwoni. Oczywiście nie zdążyłam odebrać, ale oddzwonilam i....wieści są dobre!:loveu::loveu: Dr. Łobaczewska powiedziała mi, że pan z serwisu zadzwonił i uda im się wymienić część prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.:multi::multi: Wstępnie można umawiać operację na piątek lub poniedziałek - bezpieczniej na poniedziałek. Raniutko zadzwoniłam do Slaya i Go chyba obudziłam, bo nie spojrzałam ktora jest godzina:cool3:( potem się okazało, że wczoraj dzwonił do mnie na mój drugi telefon i oczywiście nie miałam o tym pojęcia) Może uda mu się tak załatwić, żeby móc pojechać:loveu::loveu:, czeka na konkrety, prosił tylko, żeby ustalić godziny operacji na troszkę późniejsze, np. 12 - a nie 9 rano, bo w takim wypadku musiałby wyjechać w nocy. Dr. Łobaczewska powiedziała, że będzie jeszcze dzwonic do mnie w poniedziałek i wtedy ustalimy dokładnie. Więc znowu czekanie, ale myślę, że do trzech razy sztuka i teraz rzeczywiście się wszystko uda. Ja ciągle jestem taka "między pierwszą a kwietniem" ;-) Dziekuję Wam wszystkim, kciuków jeszcze nie puszczajcie! Zaraz dzwonię do Pani Celiny. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Trzymamy kciuki z całych sił..:) wszystko się w końcu uda! :) Quote
Karina R Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zapraszam cioteczki a włsciwie pupile na konkurs! http://www.dogomania.pl/threads/214637-Wybór-najładniejszego-psa-dogomani!!Bazarek-do-30.09.godz.20-Dla-Fado-i-Bid-z-Izabe Quote
Jasza Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Dzwoniłam do Pani Celiny, Dunia już spokojniejsza, dzisiaj została troszkę z Karoliną i Jej chłopakiem, wszystko ok.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosia2313 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wiem, że tu ludzie ze Śląska więc ... : Zapraszam na realny-kulinarny bazarek z wyrobami Emiś ! W menu muffinki z orzechami i białą czekoladą oraz przepyszne naleśniki do wyboru z nutellą lub powidłami domowej roboty (Emiś oczywiście). Ewentualny dochód zostanie przekazany na hotelowanie Barego :) http://www.dogomania.pl/threads/214783-REALNY-KULINARNY-!-Muffininki-i-nale%C5%9Bniki-domowej-roboty-Emi%C5%9B-!-na-Barego-do-23-09?p=17649153#post17649153 Quote
Jasza Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dzisiaj znowu czekam na telefon, sygnał, od dr. Łobaczewskiej... Potem dzwonię do Slaya i modlę się, żeby dał radę jechać ;-) Dostałam dzisiaj mail w sprawie Duni, fajny. Odpisalam i zobaczymy. Państwo z Krakowa. Mają dom z oródkiem, kota i suczkę - wulkan energii. Wtatara w przyszłym tygodniu porywa Panią Celinę , Dropsa i Dunię na swoją działkę i zrobi Dunieczce sesję zdjęciowa!!!! DZIĘKUJĘ!!!Już się nie mogę doczekać! W piątek moja mama wysłała moją i swoją deklarację dla malutkiej. Quote
feliksik Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 unixena napisał(a):Tak to moja przyjaciolka ...moze zapomniala w pospiechu napisac ,ze dla Duni ok no to zapisuję wpłatę 95zł w rozliczenia. kurcze nie miałam internetu przez weekend - a tu znowu pod górkę, no ale dzisiaj będzie już lepiej - i czekam na wieści Quote
lika1771 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jasza jeszcze fochu robi allegro(jakby co) Quote
Jasza Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dziękuję, tylko teraz to już chyba poczekamy na operację.... Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 O kurczaki, to ja trzymam! Za termin, za drogę, za operację i za ten... domek z ogródkiem!!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Głaski dla Dunieczki:calus: Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ojejej..... To kiepsko, że operacja oczek Duni cały czas się przesuwa! Fatum jakie czy co...?!:roll: Już niechby miała to wszystko za sobą! Quote
Javena Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Mówia "Co sie odwlecze ,nie uciecze" Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts