Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dunka na Kastorze, tylko nie ma narazie albumiku ::>

[URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/dzialalnosc/adopcje-wirtualne[/URL]

[B][B]2. Dunia z sosnowieckiego schroniska, tymczasowo w Krakowie:[/B][/B]

[LIST]
[*]
[LIST]
[*][IMG]http://www.fundacjakastor.org/uploads/media_items/dunia.720.479.s.jpg[/IMG]
[/LIST]
[/LIST]

[B][B]Link do albumu zdjęć:[/B] [/B]

[B][B]Imię:[/B] Dunia [/B]

[B][B]Płeć:[/B] suczka[/B]

[B][B]Wiek[/B]: ok. 8 lat[/B]

[B] [/B]

[B][B]Schorzenie:[/B] Katarakta i ślepota na obydwa oczka - wada możliwa do usunięcia operacyjnie[/B]

[B][B]Leczenie i profilaktyka:[/B] 16 wrzesnia przewidziana operacja usunięcia zaćmy, ale tylko z jednego oka (wysokie koszty) w klinice w Warszawie u dr. Oliwii Łobaczewskiej.[/B]

[B]
[B]Najpilniejsze potrzeby:[/B] karma, pomoc finansowa na operację drugiego oczka oraz utrzymanie Duni w domu tymczasowym. [/B]

[B]Dunia jest malutką, przepiękną suczką. Garnie się do ludzi – ale tych, których najpierw pozna .
Bardzo dobrze zgadza się z kotami oraz psami. Ślepota nie przeszkadza jej w poruszaniu i normalnym funkcjonowaniu. Mamy nadzieję, że operacja się powiedzie i Dunia zobaczy, że świat może być piękny!
Szukamy dla niej najlepszego domu na świecie.[/B]

[B] [/B]

[B][B]Jeśli ktoś z Państwa byłby w stanie zaoferować pomoc w postaci: karmy, kosztów operacji lub domu dla tej małej suni, bardzo prosimy o kontakt mailowy z dopiskiem: Dunia.[/B][/B]

Posted

Dziewczyny!

Przepraszam, ze zaśmiecam, ale zrobiłam bazarek dla rodziny Husky - matki i szczeniaka uratowanych z nory:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/214030-Różności-na-rodzinę-Husky-w-potrzebie!-Do-15.09.-godz.-22.00[/URL]

Z góry dziękuję za okazaną pomoc!

Posted

[B][COLOR=teal]Dzwoniła do mnie przed chwilą koleżanka Unixeny, ktora mieszka w Niemczech i przyjechała na chwilę do Polski.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]Poprosiła o konto, chce pomóc Duni - BARDZO, BARDZO DZIEKUJEMY![/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]Unixena - Tobie rownież!!!:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='DIF']Cały czas kibicuję mocno maleńkiej sunieczce! :p
I trzymam kciuki za udaną operację! :thumbs:[/QUOTE]
Ja tez !! ...tak mocno ..mocno ...by malenstwo w koncu zobaczylo swiat ....

Posted

Przepraszam Cię, Duniaszka, ale chciałabym pokazać Ciotkom Czekę - nie bójcie się - nie są potrzebne pieniądze, deklaracje, nie ma tragedii, ale domu też nie ma - i to od roku :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/213840-quot-Czeka-quot-pi%C4%99kna-m%C4%85dra.-Kto-j%C4%85-pokocha-kto-da-dom-[/url]!

Posted

Recepty dotarły!!!
Dziękuję raz jeszcze Nutusiu!!

Dziękuję Wam wszystkim, że jestescie, że pamiętacie o Duni, że wśród tylu wątkow gdzie pomoc pilnie potrzebna, gdzie walczymy o dom, zdrowie, ratunek - dla tylu psów - macie czas i ochotę, by zagladac do Duni i jej mocno kibicować.

Dunieczka - juz niedługo.

Wieści na dzisiaj są takie, że Dunia skacze jak piłeczka kiedy do domu wraca Karolina :-)
Pani Celina mówi, że Jej córka jest dla Duni zaraz po Panu Bogu, a ja się śmieję, że tym bogiem jest dla Duni właśnie Pani Celina :-)

Posted

[quote name='Jasza']Recepty dotarły!!!
Dziękuję raz jeszcze Nutusiu!!

Dziękuję Wam wszystkim, że jestescie, że pamiętacie o Duni, że wśród tylu wątkow gdzie pomoc pilnie potrzebna, gdzie walczymy o dom, zdrowie, ratunek - dla tylu psów - macie czas i ochotę, by zagladac do Duni i jej mocno kibicować.

Dunieczka - juz niedługo.

Wieści na dzisiaj są takie, że Dunia skacze jak piłeczka kiedy do domu wraca Karolina :-)
Pani Celina mówi, że Jej córka jest dla Duni zaraz po Panu Bogu, a ja się śmieję, że tym bogiem jest dla Duni właśnie Pani Celina :-)[/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że Dunieczka tak dobrze zniosła zmiany :)
Ciągle jestem z nią myślami i mocno trzymam kciuki!!!