terra Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dotyczy bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210441-ZAKO%C5%83CZONY-TENDENZE-RESERVED-TROLL-ciuszki-na-operacj%C4%99-Duni-do-8-lipca[/url] W związku ze zwłoką wpłaty Pliszka (wpłaci za tydzień tj. 25.07), rozliczam dotychczasowe wpłaty. Mnie za tydzień nie będzie na dogo, zatem wpłata Pliszka przekazana zostanie w terminie późniejszym. Rozliczenie: cyga-fryga, 2 zł. nadpłata za przesyłkę w poprzednim moim bazarku Pliszka, 10 zł. bean13, 2 zł. wpłacone/wysłane teapot , 10 zł. wpłacone/wysłane inga.mm, 12 zł. wpłacone/wysłane BORYSboxer 10 zł. wpłacone/wysłane =============== razem 36 zł. Proszę o dane do przelewu Quote
inga.mm Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 cóż to się dzieje??? Jasza, Jaszeńko, ciotki niedługo jajeczka zniosą z niepokoju Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='inga.mm']cóż to się dzieje??? Jasza, Jaszeńko, ciotki niedługo jajeczka zniosą z niepokoju[/QUOTE] oj zniosą oby wszystko było dobrze Quote
TERESA BORCZ Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 dalej uparcie trzymam kciuki, aż do pierwszej wiadomości o Duni!!! Quote
inga.mm Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']dalej uparcie trzymam kciuki, aż do pierwszej wiadomości o Duni!!![/QUOTE] potem chyba też? jeszcze rekonwalescencja Quote
danavas Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ech kurcze pół dogo nie zaśnie jak czegoś się nie dowie;) Quote
mari23 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='danavas']ech kurcze pół dogo nie zaśnie jak czegoś się nie dowie;)[/QUOTE] i od rana to samo..... tyle, że zamiast pracować - zaglądam i czekam na wieści.... Quote
feliksik Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='terra']Dotyczy bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210441-ZAKO%C5%83CZONY-TENDENZE-RESERVED-TROLL-ciuszki-na-operacj%C4%99-Duni-do-8-lipca"]http://www.dogomania.pl/threads/210441-ZAKO%C5%83CZONY-TENDENZE-RESERVED-TROLL-ciuszki-na-operacj%C4%99-Duni-do-8-lipca[/URL] Proszę o dane do przelewu[/QUOTE] [B]terra[/B], przesyłam ci konto do rozliczeń - na moje konto wszystko dla Duni zbieramy. [B]Jasza[/B] napisze wszystko dzisiaj tzn. za godzinę, trochę się martwiłam i napisałam sms czy wszystko w porządku Quote
arabiansaneta Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Teoretycznie powinna już widzieć, tylko czy jej się spodoba to, co zobaczyła? Quote
feliksik Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='arabiansaneta']Teoretycznie powinna już widzieć, tylko czy jej się spodoba to, co zobaczyła?[/QUOTE] nie, Dunia nie miała jeszcze operacji, dopiero umawiamy ją na operację - wczoraj był termin na umówienie wizyty Quote
TERESA BORCZ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 masz rację inga mm ale rekonwalescencja to już raczej przyjemność z racji obserwowania poprawy, tymbardziej że jej powodzenie już zależy od kogoś kto się rekonwalescentem opiekuje, dla mnie to zawsze najmilsze wyzwanie! czekamy na same dobre wieści!! Quote
danavas Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='feliksik']nie, Dunia nie miała jeszcze operacji, dopiero umawiamy ją na operację - wczoraj był termin na umówienie wizyty[/QUOTE] czyli kiedy operacja??? Quote
feliksik Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='danavas']czyli kiedy operacja???[/QUOTE] Jasza powinna się do godziny pojawić na dogo to wszystko opisze - ale termin operacji w środę dopiero będzie znany, po przeanalizowaniu wyników Dunii przez Dr Łobaczewską Quote
inga.mm Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']masz rację inga mm ale rekonwalescencja to już raczej przyjemność z racji obserwowania poprawy, tymbardziej że jej powodzenie już zależy od kogoś kto się rekonwalescentem opiekuje, dla mnie to zawsze najmilsze wyzwanie! czekamy na same dobre wieści!![/QUOTE] czyżbyś zamierzała zaopiekować sie Dunieczką? Quote
__Lara Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ciotki, spokojnie, Jasza na pewno wszystko napisze :) Quote
Jasza Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Jestem! PRZEPRASZAM! Już się tlumaczę! Już piszę! Quote
Jasza Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 :oops::oops: Wczoraj były urodziny mojego taty i rodzice zaprosili mnie i Damiana w góry z tej okazji. Byliśmy na Stecówce i na Kubalonce, zasięg kiepski ( Słowackie Orange??) wróciliśmy wieczorem i padnięci. Dzwoniłam do dr. Łobaczewskiej zanim wyszliśmy na szlak, poprosiła o przesłanie skanów wyników Duni ( tych badań z Grudziądza) - na tej podstwie określi jakie leki i w jakich dawkach powinna przyjmować, do środy zdecyduje o terminie operacji. Zadzwoni do mnie albo ja bedę dzwonić do niej. Poprosiłam Jaagę, żeby przesłała wszystko o co prosiła dr. Łobaczewska na Jej maila, Jaaga ma urwanie głowy i duży stres z chorym Opienkiem.. Znowu musimy czekać, zaraz napiszę albo zadzwonię do Jaagi i jak tylko coś będę wiedziała - napiszę. Zebrazebra, Terra - DZIEKUJĘ!!!:loveu: Mari - zaraz wyślę Ci link do Allegro z fontanną. :-) Quote
__Lara Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Jasza']:oops::oops: Wczoraj były urodziny mojego taty i rodzice zaprosili mnie i Damiana w góry z tej okazji. Byliśmy na Stecówce i na Kubalonce, zasięg kiepski ( Słowackie Orange??) wróciliśmy wieczorem i padnięci. Dzwoniłam do dr. Łobaczewskiej zanim wyszliśmy na szlak, poprosiła o przesłanie skanów wyników Duni ( tych badań z Grudziądza) - na tej podstwie określi jakie leki i w jakich dawkach powinna przyjmować, do środy zdecyduje o terminie operacji. Zadzwoni do mnie albo ja bedę dzwonić do niej. Poprosiłam Jaagę, żeby przesłała wszystko o co prosiła dr. Łobaczewska na Jej maila, Jaaga ma urwanie głowy i duży stres z chorym Opienkiem.. Znowu musimy czekać, zaraz napiszę albo zadzwonię do Jaagi i jak tylko coś będę wiedziała - napiszę. Zebrazebra, Terra - DZIEKUJĘ!!!:loveu: Mari - zaraz wyślę Ci link do Allegro z fontanną. :-)[/QUOTE] Jaszko, Mari już dostała linka do fontanny :) Quote
feliksik Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Jasza']:Poprosiłam Jaagę, żeby przesłała wszystko o co prosiła dr. Łobaczewska na Jej maila, Jaaga ma urwanie głowy i duży stres z chorym Opienkiem.. [/QUOTE] no właśnie widziałam wątek i zaraz lecę czytać co nowego z pieskiem. I w takim razie czekamy na termin wizyty. Znowu terminy u Dumki zbiegają się z Paluszkiem - jutro dzień ważny dla obu - Paluszek jutro ma operację, a Dumka wyznaczony termin operacji Quote
TERESA BORCZ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ingo, wiesz ze ja zawsze chętnie się biedakami po zabiegach i wypadkach zajmuję, ale Dunieczka ma też dobrą opiekunke a ja multum u siebie, co nie znaczy że coś się może zmienić na lepsze!! Quote
Jaaga Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jaszo, ja zaraz wysłałam skan wyników. Do mnie żadna odpowiedź nie dotarła. Opieniek niestety umarł. Quote
inga.mm Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']ingo, wiesz ze ja zawsze chętnie się biedakami po zabiegach i wypadkach zajmuję, ale Dunieczka ma też dobrą opiekunke a ja multum u siebie, co nie znaczy że coś się może zmienić na lepsze!![/QUOTE] wiem, wiem! Sama wrobiłam Cię w Perełke i Dropsika. I jeszcze tę małą sparaliżowana kruszynkę Żabcię. Ale tak podpuszczałam Cię... I tak zastanawiam sie kiedy masz czas na to wszystko, skoro z Dropsem jeździsz na 5-6 godzin Quote
feliksik Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Jaaga']Opieniek niestety umarł.[/QUOTE] to straszne, w takim razie chyba nie mam odwagi wejść na wątek znowu - biedna psina. Jaaga strasznie mi przykro Quote
Recommended Posts