Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotyczy bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210441-ZAKO%C5%83CZONY-TENDENZE-RESERVED-TROLL-ciuszki-na-operacj%C4%99-Duni-do-8-lipca[/url]

W związku ze zwłoką wpłaty Pliszka (wpłaci za tydzień tj. 25.07), rozliczam dotychczasowe wpłaty.
Mnie za tydzień nie będzie na dogo, zatem wpłata Pliszka przekazana zostanie w terminie późniejszym.

Rozliczenie:
cyga-fryga, 2 zł. nadpłata za przesyłkę w poprzednim moim bazarku
Pliszka, 10 zł.
bean13, 2 zł. wpłacone/wysłane
teapot , 10 zł. wpłacone/wysłane
inga.mm, 12 zł. wpłacone/wysłane
BORYSboxer 10 zł. wpłacone/wysłane
===============
razem 36 zł.

Proszę o dane do przelewu

Posted

[quote name='danavas']ech kurcze pół dogo nie zaśnie jak czegoś się nie dowie;)[/QUOTE]

i od rana to samo..... tyle, że zamiast pracować - zaglądam i czekam na wieści....

Posted

[quote name='terra']Dotyczy bazarku:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210441-ZAKO%C5%83CZONY-TENDENZE-RESERVED-TROLL-ciuszki-na-operacj%C4%99-Duni-do-8-lipca"]http://www.dogomania.pl/threads/210441-ZAKO%C5%83CZONY-TENDENZE-RESERVED-TROLL-ciuszki-na-operacj%C4%99-Duni-do-8-lipca[/URL]

Proszę o dane do przelewu[/QUOTE]

[B]terra[/B], przesyłam ci konto do rozliczeń - na moje konto wszystko dla Duni zbieramy.

[B]Jasza[/B] napisze wszystko dzisiaj tzn. za godzinę, trochę się martwiłam i napisałam sms czy wszystko w porządku

Posted

[quote name='arabiansaneta']Teoretycznie powinna już widzieć, tylko czy jej się spodoba to, co zobaczyła?[/QUOTE]

nie, Dunia nie miała jeszcze operacji, dopiero umawiamy ją na operację - wczoraj był termin na umówienie wizyty

Posted

masz rację inga mm ale rekonwalescencja to już raczej przyjemność z racji obserwowania poprawy, tymbardziej że jej powodzenie już zależy od kogoś kto się rekonwalescentem opiekuje, dla mnie to zawsze najmilsze wyzwanie! czekamy na same dobre wieści!!

Posted

[quote name='feliksik']nie, Dunia nie miała jeszcze operacji, dopiero umawiamy ją na operację - wczoraj był termin na umówienie wizyty[/QUOTE]
czyli kiedy operacja???

Posted

[quote name='danavas']czyli kiedy operacja???[/QUOTE]

Jasza powinna się do godziny pojawić na dogo to wszystko opisze - ale termin operacji w środę dopiero będzie znany, po przeanalizowaniu wyników Dunii przez Dr Łobaczewską

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']masz rację inga mm ale rekonwalescencja to już raczej przyjemność z racji obserwowania poprawy, tymbardziej że jej powodzenie już zależy od kogoś kto się rekonwalescentem opiekuje, dla mnie to zawsze najmilsze wyzwanie! czekamy na same dobre wieści!![/QUOTE]
czyżbyś zamierzała zaopiekować sie Dunieczką?

Posted

:oops::oops: Wczoraj były urodziny mojego taty i rodzice zaprosili mnie i Damiana w góry z tej okazji.
Byliśmy na Stecówce i na Kubalonce, zasięg kiepski ( Słowackie Orange??) wróciliśmy wieczorem i padnięci.

Dzwoniłam do dr. Łobaczewskiej zanim wyszliśmy na szlak, poprosiła o przesłanie skanów wyników Duni ( tych badań z Grudziądza) - na tej podstwie określi jakie leki i w jakich dawkach powinna przyjmować, do środy zdecyduje o terminie operacji.
Zadzwoni do mnie albo ja bedę dzwonić do niej.

Poprosiłam Jaagę, żeby przesłała wszystko o co prosiła dr. Łobaczewska na Jej maila, Jaaga ma urwanie głowy i duży stres z chorym Opienkiem..

Znowu musimy czekać, zaraz napiszę albo zadzwonię do Jaagi i jak tylko coś będę wiedziała - napiszę.

Zebrazebra, Terra - DZIEKUJĘ!!!:loveu:

Mari - zaraz wyślę Ci link do Allegro z fontanną. :-)

Posted

[quote name='Jasza']:oops::oops: Wczoraj były urodziny mojego taty i rodzice zaprosili mnie i Damiana w góry z tej okazji.
Byliśmy na Stecówce i na Kubalonce, zasięg kiepski ( Słowackie Orange??) wróciliśmy wieczorem i padnięci.

Dzwoniłam do dr. Łobaczewskiej zanim wyszliśmy na szlak, poprosiła o przesłanie skanów wyników Duni ( tych badań z Grudziądza) - na tej podstwie określi jakie leki i w jakich dawkach powinna przyjmować, do środy zdecyduje o terminie operacji.
Zadzwoni do mnie albo ja bedę dzwonić do niej.

Poprosiłam Jaagę, żeby przesłała wszystko o co prosiła dr. Łobaczewska na Jej maila, Jaaga ma urwanie głowy i duży stres z chorym Opienkiem..

Znowu musimy czekać, zaraz napiszę albo zadzwonię do Jaagi i jak tylko coś będę wiedziała - napiszę.

Zebrazebra, Terra - DZIEKUJĘ!!!:loveu:

Mari - zaraz wyślę Ci link do Allegro z fontanną. :-)[/QUOTE]

Jaszko, Mari już dostała linka do fontanny :)

Posted

[quote name='Jasza']:Poprosiłam Jaagę, żeby przesłała wszystko o co prosiła dr. Łobaczewska na Jej maila, Jaaga ma urwanie głowy i duży stres z chorym Opienkiem..

[/QUOTE]

no właśnie widziałam wątek i zaraz lecę czytać co nowego z pieskiem.

I w takim razie czekamy na termin wizyty. Znowu terminy u Dumki zbiegają się z Paluszkiem - jutro dzień ważny dla obu - Paluszek jutro ma operację, a Dumka wyznaczony termin operacji

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']ingo, wiesz ze ja zawsze chętnie się biedakami po zabiegach i wypadkach zajmuję, ale Dunieczka ma też dobrą opiekunke a ja multum u siebie, co nie znaczy że coś się może zmienić na lepsze!![/QUOTE]
wiem, wiem! Sama wrobiłam Cię w Perełke i Dropsika. I jeszcze tę małą sparaliżowana kruszynkę Żabcię.
Ale tak podpuszczałam Cię...
I tak zastanawiam sie kiedy masz czas na to wszystko, skoro z Dropsem jeździsz na 5-6 godzin