Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka']poproszę nr konta na PW :)[/QUOTE]

Lolko, masz zapełnioną skrzynkę, wysłałam maila.
Na adres ktory masz w profilu.
Dziękuję z całego serca za chęć pomocy Duni!!!:Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Jasza']Igo - Tobie również chciałam BARDZO PODZIĘKOWAĆ!!!!!:buzi::buzi::loveu:[/QUOTE]
pomagam z przyjemnością i z potrzeby duszy.
Tylko proszę INGA, nie Iga, choć to lepsze niż Kinga (mam słabość)

Posted

Przepraszam!!! Wiem, że Inga, tylko mi zjadło literkę!! Przepraszam!!!
A ja mam Kinga na trzecie ;-) Ale wolę swoje pierwsze ;-)

Posted

[quote name='Jasza']Lolko, masz zapełnioną skrzynkę, wysłałam maila.
Na adres ktory masz w profilu.
Dziękuję z całego serca za chęć pomocy Duni!!!:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Jasza nic nie dostałam......pyknij mi na PW....skrzynka odepchana

Posted

[quote name='Jasza']Przepraszam!!! Wiem, że Inga, tylko mi zjadło literkę!! Przepraszam!!!
A ja mam Kinga na trzecie ;-) Ale wolę swoje pierwsze ;-)[/QUOTE]
Hej, ja żartuję, nie trzeba przepraszać!
Aczkolwiek do Ingi jestem nader przywiązana

Posted

[quote name='lolka']Jasza nic nie dostałam......pyknij mi na PW....skrzynka odepchana[/QUOTE]

Juz piszę, nie wiem co się dzieje z moją pocztą...

Posted

Przepraszam za off'a. ALe chciałam zaprosić na bazarek dla psiaka podobnego do Duni. Podobny bo: czarny, ślepy, z Sosnowca, w DT i potrzebuje pieniędzy.
Psiak to Lester - obecnie w DT u Bożeny i Łukasza. Zbieramy na operację guza i kastrację.

Na bazarku biżuteria (wisiorki, obrączki, naszyjniki, kolczyki), coś do manicuru, perfumy, szampon, breloczki, portfel : )

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210451-**BI%C5%BBUTERIA**-portfel-manicure-breloczki-na-operacj%C4%99-%C5%9Blepego-LESTERKA-do-14-VII-do-20?p=17182134"]http://www.dogomania.pl/threads/210451-**BI%C5%BBUTERIA**-portfel-manicure-breloczki-na-operacj%C4%99-%C5%9Blepego-LESTERKA-do-14-VII-do-20?p=17182134[/URL]

Posted

Postanowilam pierwszy transport, z ktorego bedzie co przekazac, przeznaczyc dla Duni. Wiec stowa od domku Tofika ze schronu w Radomsku. Uczciwie zapracowana, dwa dni w podrozy z noclegiem ;) Najchetniej przelewem 10 lipca, bo zdazylam juz czesc wydac na torunskie pierniki :cool3:

Posted

[quote name='ludka']Postanowilam pierwszy transport, z ktorego bedzie co przekazac, przeznaczyc dla Duni. Wiec stowa od domku Tofika ze schronu w Radomsku. Uczciwie zapracowana, dwa dni w podrozy z noclegiem ;) Najchetniej przelewem 10 lipca, bo zdazylam juz czesc wydac na torunskie pierniki :cool3:[/QUOTE]
Chcesz powiedzieć, że zawiozłaś Tofika do nowego domu????

Posted

Tofika z Radomska. Superowy psiaczek. Tylko musialam w dwu rzutach z noclegiem. Bo psiak ma podroz tylko w jedna strone, a ja w obie. :)

Posted

[quote name='ludka']Tofika z Radomska. Superowy psiaczek. Tylko musialam w dwu rzutach z noclegiem. Bo psiak ma podroz tylko w jedna strone, a ja w obie. :)[/QUOTE]
Oj, a Temida pisała, że z transportem nadal kłopot.
Wprawdzie to było chyba w środę, ale nie sądziłam, że tak ładnie się zorganizujecie
Super, że piesiulek już w domu.
Mam nadzieję, że to będzie dobry domek

Posted

[B][COLOR=red]Haniu - przelej proszę 200 PLN za kolejny miesiąć DT - na konto Jaagi.[/COLOR][/B]
Ja chciałam do niej jechać, ale wczoraj zmarła moja ciocia, jeszcze się z Nią zdążyłam pożegnać...

Ja wpłacę za siebie i mamę dzisiaj na poczcie.

[COLOR=teal]Proszę wszystkich stałych deklarowiczów o wpłaty - zaczyna się drugi miesiąc Duni w DT.[/COLOR]