inga.mm Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='lolka']poproszę nr konta na PW :)[/QUOTE] Lolka i Leosiu, bardzo dziękuje w imieniu Duni, swoim i wszystkich kibicujących Duni. Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='lolka']poproszę nr konta na PW :)[/QUOTE] Lolko, masz zapełnioną skrzynkę, wysłałam maila. Na adres ktory masz w profilu. Dziękuję z całego serca za chęć pomocy Duni!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Ingo - Tobie również chciałam BARDZO PODZIĘKOWAĆ!!!!!:buzi::buzi::loveu: Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jasza']Igo - Tobie również chciałam BARDZO PODZIĘKOWAĆ!!!!!:buzi::buzi::loveu:[/QUOTE] pomagam z przyjemnością i z potrzeby duszy. Tylko proszę INGA, nie Iga, choć to lepsze niż Kinga (mam słabość) Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Przepraszam!!! Wiem, że Inga, tylko mi zjadło literkę!! Przepraszam!!! A ja mam Kinga na trzecie ;-) Ale wolę swoje pierwsze ;-) Quote
lolka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jasza']Lolko, masz zapełnioną skrzynkę, wysłałam maila. Na adres ktory masz w profilu. Dziękuję z całego serca za chęć pomocy Duni!!!:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Jasza nic nie dostałam......pyknij mi na PW....skrzynka odepchana Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jasza']Przepraszam!!! Wiem, że Inga, tylko mi zjadło literkę!! Przepraszam!!! A ja mam Kinga na trzecie ;-) Ale wolę swoje pierwsze ;-)[/QUOTE] Hej, ja żartuję, nie trzeba przepraszać! Aczkolwiek do Ingi jestem nader przywiązana Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='lolka']Jasza nic nie dostałam......pyknij mi na PW....skrzynka odepchana[/QUOTE] Juz piszę, nie wiem co się dzieje z moją pocztą... Quote
gosia2313 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Przepraszam za off'a. ALe chciałam zaprosić na bazarek dla psiaka podobnego do Duni. Podobny bo: czarny, ślepy, z Sosnowca, w DT i potrzebuje pieniędzy. Psiak to Lester - obecnie w DT u Bożeny i Łukasza. Zbieramy na operację guza i kastrację. Na bazarku biżuteria (wisiorki, obrączki, naszyjniki, kolczyki), coś do manicuru, perfumy, szampon, breloczki, portfel : ) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210451-**BI%C5%BBUTERIA**-portfel-manicure-breloczki-na-operacj%C4%99-%C5%9Blepego-LESTERKA-do-14-VII-do-20?p=17182134"]http://www.dogomania.pl/threads/210451-**BI%C5%BBUTERIA**-portfel-manicure-breloczki-na-operacj%C4%99-%C5%9Blepego-LESTERKA-do-14-VII-do-20?p=17182134[/URL] Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dziewczyny, które oferowały się reklamować, gdzie jesteście???? Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dziewczyny, które oferowały się reklamować bazarek, gdzie jesteście???? Quote
ludka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Postanowilam pierwszy transport, z ktorego bedzie co przekazac, przeznaczyc dla Duni. Wiec stowa od domku Tofika ze schronu w Radomsku. Uczciwie zapracowana, dwa dni w podrozy z noclegiem ;) Najchetniej przelewem 10 lipca, bo zdazylam juz czesc wydac na torunskie pierniki :cool3: Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ludka']Postanowilam pierwszy transport, z ktorego bedzie co przekazac, przeznaczyc dla Duni. Wiec stowa od domku Tofika ze schronu w Radomsku. Uczciwie zapracowana, dwa dni w podrozy z noclegiem ;) Najchetniej przelewem 10 lipca, bo zdazylam juz czesc wydac na torunskie pierniki :cool3:[/QUOTE] Chcesz powiedzieć, że zawiozłaś Tofika do nowego domu???? Quote
ludka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Tofika z Radomska. Superowy psiaczek. Tylko musialam w dwu rzutach z noclegiem. Bo psiak ma podroz tylko w jedna strone, a ja w obie. :) Quote
ania shirley Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jakie świetne wiadomości u Duni!! Za miesiąc będzie widzieć! Quote
feliksik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ania shirley']Jakie świetne wiadomości u Duni!! Za miesiąc będzie widzieć![/QUOTE] niewiarygodne, jak może sięzmienić jej życie Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ludka']Tofika z Radomska. Superowy psiaczek. Tylko musialam w dwu rzutach z noclegiem. Bo psiak ma podroz tylko w jedna strone, a ja w obie. :)[/QUOTE] Oj, a Temida pisała, że z transportem nadal kłopot. Wprawdzie to było chyba w środę, ale nie sądziłam, że tak ładnie się zorganizujecie Super, że piesiulek już w domu. Mam nadzieję, że to będzie dobry domek Quote
unixena Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zagladam wieczorem do Dunci:buzi: ,pozdrawiam mile cioteczki.:lol: Quote
dorobella Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Będzie widzieć :multi: na pewno będzie mieć też super dom :lol: A coby ją czekało w schronie :shake: :-( Quote
feliksik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 mamy nowe wpłaty - za które serdecznie dziękujemy: Joma za bazaraek 30zł (za dwa dodatkowe kubki) Wiga138 200zł DIF stała deklaracja 10zł Quote
Jasza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [B][COLOR=red]Haniu - przelej proszę 200 PLN za kolejny miesiąć DT - na konto Jaagi.[/COLOR][/B] Ja chciałam do niej jechać, ale wczoraj zmarła moja ciocia, jeszcze się z Nią zdążyłam pożegnać... Ja wpłacę za siebie i mamę dzisiaj na poczcie. [COLOR=teal]Proszę wszystkich stałych deklarowiczów o wpłaty - zaczyna się drugi miesiąc Duni w DT.[/COLOR] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witam serdecznie:) cudna dziewczynka:) to ja zaproponuję 20zł deklaracji stałej... jeżeli można?;) Quote
Recommended Posts