Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu jest spora kwota do nazbierania, więc warto poprosić jakas znajomą organizacje o udostępnienie konta. Jeśli sama coś wpłacam na zwierzaki w potrzebie przez allegro, to tylko na konto organizacji. Mysle, że wielu robi podobnie. Chyba, że stąd znam konkretny przypadek.
Wtedy konto mozna wszedzie podawać. Mozna zrobić także Duni normalne ogłoszenia z informacją, że jesli nie mozesz dać domu, to mozesz pomóc finansowo w przywróceniu jej wzroku i podawać nr konta organizacji. Szansa, ze wiecej osób ja dostrzeże się zwiększy.

Posted

[quote name='Jaaga']Tu jest spora kwota do nazbierania, więc warto poprosić jakas znajomą organizacje o udostępnienie konta. Jeśli sama coś wpłacam na zwierzaki w potrzebie przez allegro, to tylko na konto organizacji. Mysle, że wielu robi podobnie. [B]Chyba, że stąd znam konkretny przypadek.[/B]
Wtedy konto mozna wszedzie podawać. Mozna zrobić także Duni normalne ogłoszenia z informacją, że jesli nie mozesz dać domu, to mozesz pomóc finansowo w przywróceniu jej wzroku i podawać nr konta organizacji. Szansa, ze wiecej osób ja dostrzeże się zwiększy.[/QUOTE]
Zwykle w swoich aukcjach podaję konto fundacyjne o ile jest, ale 90% kupujących i tak płaci przez "Płacę z allegro" czyli na moje konto. Aukcje są zawsze zgodne z regulaminem allegro, no i po aukcjach dla spalonego Kuby mam spore grono "stałych klientów" którzy kupują cegiełki praktycznie na wszystkich moich aukcjach - czyli łapię się chyba na ten "konkretny przypadek" :)

[quote name='Jasza']Napisałam do Selengi.[/QUOTE]
I Selenga czeka na zdjęcia :)

Posted

Selengo - dzisiaj jadę zrobić Duńce duzo zdjęć!
Wyślę jeszcze dzisiaj wieczorem, jak mój komputer pozwoli, a jak nie, to go zmuszę!
Postaram się o to, żeby były jak najlepsze.

mail mam z Twojego profilu.

[B]DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA!:loveu::loveu::loveu:[/B]

Posted

[quote name='Jasza']Magdo - bardzo, bardzo dziękuję!:loveu:
I za poczestowanie się banerkiem rowniez!!![/QUOTE]

Nie ma za co Jaszo :)
Kibicuję Duni z całych sił!!!

Posted

Nutusiu - Feliksik poprosiła Majqę, choć wiem ile Iza ma swoich psich i kocich lapek do ogarnięcia.
Ty też masz teraz chaos z Lunetką.
Dziękuję!

Posted

strasznie dużo za ta operację...mam trochę ostatnio doczynienia z ślepakami...moj znajomy ma sunię z zaćmą i prowadzi go Dr Łobaczewska, również zaleciła badanie w Grudziądzu i jeśli sunia się zakwalifikuje to operacja ze sztuczną soczewką to 1700 zł od oka, na bezdomniaki można uprosić zniżkę....

Posted

No właśnie... Może innego lekarza poszukać. Za sławę - w dodatku ze stolicy - trzeba płacić co najmniej podwójnie. I ze swego doświadczenia (dermatologicznego i ortopedycznego co prawda) wiem, że czasem sława jest mocno przereklamowana :(

Posted

Ja ze swojej strony mogę jedynie zadeklarować 20zł/mc. I jeśli mi się uda to w przyszłym miesiącu dorzucę coś jednorazowo większego.
PS> Z tego co wiem dr Garncarz ma zniżki dla bezdomniaków. Warto zapytać. Pozdrawiam

Posted

Jaszo, dostałam od JOMY rzeczy na bazarek. Dała skórzana, nową kurtkę za prawie 500 zł. Może lepiej wystawić ja na allegro, bo tutaj raczej nie da się za wiele sprzedać?
Rzeczy są do odebrania u mojej mamy.

Kolejna wiadomość: kochana jkp, która ciągle wspiera naszych tymczasowiczów podarowała dla Duni 200 zł. Na czyje konto mam je wpłacić?

Posted

[quote name='winter7']Ja ze swojej strony mogę jedynie zadeklarować 20zł/mc. I jeśli mi się uda to w przyszłym miesiącu dorzucę coś jednorazowo większego.
PS> Z tego co wiem dr Garncarz ma zniżki dla bezdomniaków. Warto zapytać. Pozdrawiam[/QUOTE]

Winter - stała deklaracja to jak gwiazdka z nieba w naszej sytuacji, bo nie dośc, że nie mamy na Dt to jeszcze zbieramy na badania.
Więc tym bardziej DZIEKUJĘ!
Zaraz podam konto.

O doktor Łobaczewskiej tez słyszałam.
Masz może Kiniu telefon lub mail do niej?
Zadzownie i zapytam.

Jedno jest pewne - najpierw Dunia musi przejśc badania w grudziądzu a ja nie potrafie sie skontaktować z Pnia doktor i nie wiem co to za klinika...nie wiem jaki koszt...
Na dodatek to KAWAŁ ŚWIATA!!

Posted

[quote name='Jaaga']Jaszo, dostałam od JOMY rzeczy na bazarek. Dała skórzana, nową kurtkę za prawie 500 zł. Może lepiej wystawić ja na allegro, bo tutaj raczej nie da się za wiele sprzedać?
Rzeczy są do odebrania u mojej mamy.

Kolejna wiadomość: kochana jkp, która ciągle wspiera naszych tymczasowiczów podarowała dla Duni 200 zł. Na czyje konto mam je wpłacić?[/QUOTE]

O mamo! Konto Feliksik, zaraz Ci Jaago podam.
JKP to kolejny anioł.

JOMA - następny!!
Kto może wystawić te fanty na Allegro???
Może Kasię - Maciaszka zapytam...

Posted

Selenga poszperała i podała mi telefon do dużej kliniki w Grudziądzu - i trafiła w dziesiątkę!
Zadzwoniłam tam. Rozmawiałam z Pania doktor Nestorowicz.
Badanie kosztuje 260 PLN to suma kosztów całościowa - znieczulenie ogólne, anestezjolog, itd.
Umawiać trzeba dwa dni wczesniej.
Przyjazd rano, ok 10-11, potem do 16-17 sunia musi być w kiinice.

CZY DAMY RADĘ OGARNĄĆ TRANSPORT???
POMYSŁY???

Posted

[quote name='Jasza']Winter - stała deklaracja to jak gwiazdka z nieba w naszej sytuacji, bo nie dośc, że nie mamy na Dt to jeszcze zbieramy na badania.
Więc tym bardziej DZIEKUJĘ!
Zaraz podam konto.

O doktor Łobaczewskiej tez słyszałam.
Masz może Kiniu telefon lub mail do niej?
Zadzownie i zapytam.

Jedno jest pewne - najpierw Dunia musi przejśc badania w grudziądzu a ja nie potrafie sie skontaktować z Pnia doktor i nie wiem co to za klinika...nie wiem jaki koszt...
Na dodatek to KAWAŁ ŚWIATA!![/QUOTE]
to chyba ta klinika w Grudziądzu: [URL="http://www.klinika-wet.pl"]www.klinika-wet.pl[/URL]

Posted

[quote name='majqa']Rzeczy "chodliwe" pchajcie na allegro.
Z tekstem pomogę, dajcie mi tylko proszę czas do jutra (nocki).[/QUOTE]

Majqa :loveu:

Jolanovi - tak, to ta klinika!!:loveu:
Już napisałam wyżej, dzwoniłam!