Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Nelka jest bardzo dzielna a to dlatego że ma tak wspaniałą panią, która nie może się doczekać dnia kiedy zabierze Nelke do domu. Buziaczki za dzielność :loveu:

Posted

W przyszłym tygodniu zabieram Neli do domku:laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::rofl::rofl::rofl::rofl::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:Hura !!!!!!:laola::laola:O to czekam na wieści jak małej podoba się nowe towarzystwo domek i koniecznie musisz wkleić zdjęcia Nelki.

Posted

clockwork napisał(a):
SUPER! :placz: NIE BYŁO MNIE DZIŚ... ŚLEDZIŁAM WĄTEK ORLENOWSKIEGO KUBY:placz:

• Pół dnia spędziłam dziśiaj na wątku Kubusia, gdyby nie ty nie wiedziałabym nic o jego smutnym losie, dziękuję ci. Czekam na naklejki.

Jeszcze nie ma wieści o moim maleństwie. Wieści z wczoraj mała biega już z innymi psiakami. W czwartek zabieram ją do domku. Jeszcze została wizyta u okulisty. Mała Nelusia dziękuje wszystkim swoim ciociom za wsparcie:loveu: . Zaglądjcie tu, będą zdjęcia jak już dotrze do mnie i napiszę jak została przyjęta i co z oczkiem.

Posted

jaknajbardziej... zaglądać będę- bo trzymam zaciśnięte kończyny górne chwytne:lol: od samego początku... oby każda historia psiego nieszczęścia kończyła się tak cudownie... i oby Nelusia zawsze już- przez wiele lat nie chorowała;)

Posted

Emir a czy walizeczki Neli już spakowane:cool3:?
    Zdjęcie pierwsza klasa, a jaka puszysta główka:loveu:
    Miejsce Neli też już zajęte przez okrutnie skrzywdzoną Emi, czyli mała gotowa na podróż swojego życia - do domku:multi:
    Dziękuję Ci Emir:Rose::Rose::Rose:, słowa i tak nie wyrażą mojej wdzięczności.

Posted

Nelucha- już w domciu?? wiesz Nelcia- łamie mnie grypsko- miałam dziś nie przyjść do pracy, ale pomyślałam o Tobie- skoro Ty się nie dałaś choróbsku to i ja z tego wyjdę... Będę zaglądać do Ciebie i czekam na fotki NAJSZCZĘŚLIWSZEGO psa w NAJLEPSZYM DOMKU!!! oczywiście poza moim Clockworkiem- lepiej trafić nie mógł;)...

Posted

Mycha - pisz jutro wszystko dokładnie, rób zdjecia i ucałuj malutką!!!
    Przeżywam pójście małej Nelci do domku, bo prawie równo rok temu jechałam do Warszawy tez po taką słodką, maleńką blondynkę...