Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam, grube:evil_lol: maleństwo utulone. Jeśli chodzi o zdjęcia to najpierw muszę zobaczyć jakie wyszły, ale myślę, że nie będzie co oglądać. Mała skubała sobie łapki i nie za bardzo chciała buziaczka pokazać. Zdjęcia są z pewnością zamazane, bo obiektyw był przez psiaki wylizany.
A teraz najważniejsze-zdrowie jest lepiej, wczoraj miała zmieniony antybiotyk, kaszel mniejszy, humorek bardzo dobry. Ślicznie mnie przywitała i buzi było, tylko mała jak się stresuje, gryzie sobie łapki (tak przynajmniej to wygląda) i jak zaczęła je gryźć, to już się z nią nie pogadało. Ale jest wspaniała i grubiutka. Dzidzisie rosną, że hej:diabloti:. Myślę, że kinder niespodzianki wkrótce się pojawią. I tyle moje drogie:lol:

Posted

oj, dobre i tyle. może ona tak niespokojna bo czuje zbliżającą się akcję porodową. ...... Ja kibicuję też drugiej suczce u Emir, białej Angielce.....Moze i do niej uśmiechnie się szczeście...

Posted

PIANKA dziękuję za wstawienie zdjęcia:Rose::Rose::Rose:
Jestem po rozmowie z Emir i wiadomości są wspaniałe:multi:
Neli czuje się duuuuuuuużo lepiej. Kaszel jest płytszy i duuuuuuuużo rzadziej są jego ataki, a do tego przyczynił się nowy antybiotyk i moja wizyta?:cool3:
Chociaż jak widzicie na zdjęciu moja stokrotka pokazała mi język:evil_lol:
Podsumowując JEST CORAZ LEPIEJ:multi::multi::multi::multi:
Oczywiście czekamy na rozwiązanie:evil_lol:

Posted

Cały czas o tobie pamietam słoneczko

Strasznie sie cieszę, ze mała czuje sie dużo lepiej, nic nie pisałam:roll: bo nie wiedziłam co napisać, tylko czekałam aż bedą jakieś lepsze wieści na temat jej zdrowia, oby tak dalej, ten kaszel musi przecież kiedyś całkowicie przejść.

Tak mi głupio, ze mała pojechała cieżarna, ale teog nie przewidziałam Neli była w schronisku około 2 tygodni, musiał juz przyjść z szczeniaczkami, nikt tego nie podejrzewał, a o jej sterylce nie mogło byc mowy przy takim kaszlu:cool3:oj juz nigdy nie wydam zadnej suczki bez sterylki. Dobrze ze Mycha jest tak wyrozumiała i nie wysłała małej z powrotem.;)

No teraz tylko czekać na jej całkowity powrót do zdrowia no i na przyjscie na swiat tych maluszków.