Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mycha101 napisał(a):
żyjemy i to całkiem dobrze. nelcia jest królową a kufel jej wiernym sługą:cool3:
jutro zdjecia i wiadomości.
nie miałam czasu przeprowadzka w firmie i co za tym idzie mnóstwo pracy

aaaaaaaaaaaa....:eviltong:
to czekamy na foty... a my z Clockworkiem zapraszamy na galeryjkę jedynego na dogo BANDOGA...
link w podpisie:cool3::cool3::cool3:

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane Cioteczki,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia całą naszą ferajną życzymy Wam spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, oby wszystkie psiaki zaznały dużo ciepła i miłości i żeby wreszcie przemówiły i powiedziały tym wszystkim złym ludziom, jak bardzo cierpią przez nich i jak im jest źle.
Życzą mycha101- Ola, Krzysiek, Nelka, Kufel i Nemo.
Świątecznie Was ściskamy.
:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

Obiecane zdjęcia. Troszkę ze spacerku, kilka z domu i mój Nemuś przyjaciel Nelki też jest i ja się przybłąkałam na jedno zdjęcie:eviltong: . Miłego oglądania.

I tak Nelcia jest szczęśliwa:multi:

Posted

mycha101 napisał(a):
Obiecane zdjęcia. Troszkę ze spacerku, kilka z domu i mój Nemuś przyjaciel Nelki też jest i ja się przybłąkałam na jedno zdjęcie:eviltong: . Miłego oglądania.

I tak Nelcia jest szczęśliwa:multi:

A CO WY TAKIE POUBIERANE... WIOSNA, a Wy takie cebulki:eviltong:!!!!

Posted

Nelcia po raz pierwszy była na Mazurach, tam też spędziła sylwestra, z dala od hałasu. Biegała sobie po lesie, poznawała nowe miejsce. Wszystko byłoby wspaniale gdyby nie króliczek:shake: Mała Nelcia zobaczyła króliczka i jak za nim pobiegła, tak skończyło się w lecznicy w Kortowie, a to był ostatni dzień 2006 roku. Nelka ma ograniczone pole widzenia, jak wiadomo nie widzi na jedno oczko, tak sobie pędziła za króliczkiem i napotkała kamień na swojej drodze i go nie ominęła tylko centralnie w niego uderzyła. Do dziś jak zamknę oczy widzę to zdarzenie. To było straszne. Wpadła na kamień i uderzyła się bródką i przewinęłą przez ten kamień i upadła na plecki. Podbiegłam do niej i zobaczyłam wielkie oczko patrzące się na mnie i błagające o pomoc. Bolało ją bardzo, piszczało maleństwo. Wzięłam na rączki i do Olsztyna. Była bardzo zestresowana i obolała. Pani doktor obejrzała, zbadała, zrobiła kilka zastrzyków. Stwierdziła u małej lekki wstrząs. Jeszcze nie dodałam, że mała strasznie zaczęła kaszleć w sobotę i w nocy kasłała, a po zderzeniu z kamieiem kaszel minął (dziwne). Myślałam, że choroba wraca, ale płucka zostały osłuchane i żadnych szmerów nie wykryto. Pani doktor powiedziała żeby zrobić EKG, bo to może być od serduszka. Jak wróciliśmy od lekarza, mała czuła się dużo lepiej, nawet zabawkami zaczęła się bawić, na apetyt też nie narzekała. Cały czas była z nami, nawet na imprezie sylwestrowej, siedziała sobie koło mnie. Wczoraj rano miała kolejny zastrzyk. Była troszkę smutna wieczorem, ale to może było zmaęczenie, a poza tym po powrocie do domu nie dało się nie usłyszeć petrad. Dziś zostawiliśmy ją samą w domku, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Jeszcze wieczorkiem kolejna wizyta u weta. Nawet nie wiecie jakie to kochaństwo.
Nelcia i jej rodzinka pozdrawia wszystkie cioteczki i życzy spełnienia marzeń w Nowym Roku i oby był on wspaniały i szczęśliwy.:loveu:

Posted

niesamowita przygoda z tym kamieniem :crazyeye:
A na zdjęciach sa same sliczne panienki i chłopczyki :evil_lol:
Pisz, Mycha, co z Nelką? Juz dobrze czy jeszcze ma jakieś problemy?

Posted

Dokładnie ale miała Nelka i jej pani przygodę.
Ale nie ma się co martwić Nelcia to zuch dziewczyna :loveu:
Dziękuję za życzenia nowo roczne i również Życzę całej rodzince Nelki wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń i wielu sukcesów w 2007 roku. A Tobie Nelciu życzę zdrowia a przede wszystkim by pan/pani doktor wyleczył Ci oczko byś juz nie miała więcej takich przygód ;)

Posted

W piątek Nelka była na SGGW na badaniach. Miała zrobione prześwietlenie klatki piersiowej i pobraną miała krew. Serducho ma zdrowe, natomiast choroba, którą przeszła zostawiła jeszcze po sobie ślad, a dokładnie płucka jeszcze wymagają leczenia. Od wczoraj ma podawany antybiotyk i tak będzie przez siedem dni, a po antybiotyku kolejne badanie krwi i prześwietlenie płuc.
Jeśli chodzi o jej ogólne samopoczucie to już jest wspaniale. Ma humor, chce się bawić i jest szczęśliwa.

Kochane Cioteczki, żeby Wam się nie nudziło wstawiam zdjęcia z Sylwestra i z domku.

Sylwester na Mazurach. Na zdjęciu ja, moja mama, Samba z Węgrowa (ta brązowa istotka), Nelka, Kufel i gospodarz Kris

Czy te oczy mogą kłamać?...

No kiedy będzie jedzenie?:mad:

Wyczekiwanie

Wreszcie się doczekała:evil_lol:

Sylwestrowa Nelka :cool1:

To już w domku. Wypatrywanie przez okno.

Pozdrawiamy całą naszą rodzinką.

Posted

Nelcia czuje się wspaniale, co prawda dostała jeszcze antybiotyk na kolejne 7 dni, ale to wszystko dla jej dobra. Zrobiłam kilka nowych fotek.

Nelka brzydulka.

Cała trójka, kocio Nemuś w kołnierzu, bo po operacji.

I jeszcze raz cała trójka.:loveu:

Nelka udaje, że ma kłopoty:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mycha101']I kolejna porcja fotek, to żebyście kochane cioteczki nie zapomniały o małej Nelce:loveu:

odwiedzam Neluche co jakiś czas- żebyś sobie mycha nie myślała... nie komentuję, bo.... tylko czytam i ogladam!! ale to zdjęcie muszę skomentować!!!

DAWNO NIE WIDZIAŁAM SŁODSZEGO OBRAZKA!!!

• 2 weeks later...