emir Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Neli juz bezpieczna. Ciągle walczymy z chorobą. Quote
mycha101 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 moje śliczności:loveu: trszkę boczków chyba dostała i to oczko dużo lepiej wygląda:lol: aż miło popatrzeć. kaszel sio:angryy: Quote
iwonamaj Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Słoneczko maleńkie, zdrowiej szybciutko! Rzeczywiście oczko ładnie wygląda. Trzymamy kciuki za maleńką!!! Quote
Agnie Koty Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wyglada jak pluszowa przytulanka. zdrowiej sunieczko, domek czeka! Quote
aisaK Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jaka śliczniusia.. Trzymam za nią i szybkie wyzdrowienia kciuki... Quote
mycha101 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jak do niej pojadę, to powiem ile osób za nią kciuki trzyma i życzy jej szybkiego powrotu do zdrowia. Dziękuję Wam:loveu: Quote
malagos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale oczko - jak nowe :-o :loveu: Mamusiu, ja też chcę takiego ladnego pieska!:eviltong: Quote
Agnie Koty Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 może dziś ten kaszel się zmniejszy, może odsapnie od niego ten pluszak kochany. Kurde no, musi być coraz lepiej.... Quote
mycha101 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Właśnie rozmawiałam z emir, niestety bez zmian, kaszel się utrzymuje. Dziś była też konsultacja z lekarzem, powiedział żeby czekać, dać czas. Jedyną dobrą rzeczą jest utrzymujący się humorek i wola walki. Jutro do niej jadę. Quote
Agnie Koty Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 jedź i przetłumacz jej żeby się nie wygłupiała... I odpędź ten kaszel. Quote
MARCHEWA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Oj,nie tak łatwo odpędzić kaszel,wiem,bo mój psiak już 3 tydz go ma,3 razy już były zmieniane leki i pomalutku zdrowieje.Trzymam kciuki Neli,abyś wyzdrowiała szybciutko;) i poszła do swojego,nowego domku. Quote
mycha101 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Trzeba jej dać trochę czasu. Marchewa zdrówka dla twojej psinki.:loveu: Quote
Agnie Koty Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 no i jak maleństwo? kiedy do domku? jak kaszel? Quote
clockwork Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zdrowiej maleństwo!:ghost_2:won! paskudny kaszlu!!:ghost_2: kibicuję ci! Quote
mycha101 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wróciłam niedawno z fundacji. Maleństwo jest w ciąży!!! Pozdrowiłam ją od wszystkich i powiedziałam, że dużo osób o niej myśli i życzy szybkiego powrotu do zdrowia, kazałam kaszlowi iść precz. Neli jest psim wesołkiem. Dostała ode mnie zabaweczkę i od razu zaczęła się bawić. Noskiem uderzała w kurczaka żeby piszczał. Dobrze, że pomimo kaszlu ma dobry humorek. Co teraz będzie? Ma małe szczeniaczki w brzuszku:placz: Quote
mycha101 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Oczywiście jej ciąża nie zmienia faktu, że ona jest MOJA, tylko kiedy ja ją zabiorę do domu? Jak to będzie? Quote
Agnie Koty Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 o Boże, dlaczego wszystko nie może być proste? A co na to Emir? Quote
mycha101 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jak wiadomo Neli jest słaba, szczeniaki jeszcze jej w tym pomagają, nie wiadomo w jakiej one będą formie jak się urodzą przecież ona dostaje tyle leków. nie można jej też wysterylizować, bo mogłaby tego nie przeżyć, przede wszystkim narkozy. trzeba czekać aż się urodzą jej dzieci. nie wiadomo który to tydzień (a nie mówiłam, że jej boczki się zaokrągliły), emir myśli, że druga połowa. nie wiem co robić. pomyślałam, żeby jednego zostawić, ale emir dobrze mi uwagę zwróciła, a którego zostawisz, jak wybierzesz? nie wiem co robić, przecież one mogą być chore, umrzeć po urodzeniu:shake: Quote
wobie Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Mucha101 nie mart się na zapas wszystko się ułoży teraz najważniejsze by mała Neli wyzdrowiała. Mucha teraz może być już tylko lepiej i dla Ciebie i dla małej Neli ;) Neli trzymaj się zdrowiej nam!!! Quote
Recommended Posts