Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie rozmawiałam z emir, niestety bez zmian, kaszel się utrzymuje. Dziś była też konsultacja z lekarzem, powiedział żeby czekać, dać czas. Jedyną dobrą rzeczą jest utrzymujący się humorek i wola walki. Jutro do niej jadę.

Posted

Oj,nie tak łatwo odpędzić kaszel,wiem,bo mój psiak już 3 tydz go ma,3 razy już były zmieniane leki i pomalutku zdrowieje.Trzymam kciuki Neli,abyś wyzdrowiała szybciutko;) i poszła do swojego,nowego domku.

Posted

Wróciłam niedawno z fundacji. Maleństwo jest w ciąży!!!
Pozdrowiłam ją od wszystkich i powiedziałam, że dużo osób o niej myśli i życzy szybkiego powrotu do zdrowia, kazałam kaszlowi iść precz. Neli jest psim wesołkiem. Dostała ode mnie zabaweczkę i od razu zaczęła się bawić. Noskiem uderzała w kurczaka żeby piszczał. Dobrze, że pomimo kaszlu ma dobry humorek.
Co teraz będzie? Ma małe szczeniaczki w brzuszku:placz:

Posted

Jak wiadomo Neli jest słaba, szczeniaki jeszcze jej w tym pomagają, nie wiadomo w jakiej one będą formie jak się urodzą przecież ona dostaje tyle leków. nie można jej też wysterylizować, bo mogłaby tego nie przeżyć, przede wszystkim narkozy. trzeba czekać aż się urodzą jej dzieci. nie wiadomo który to tydzień (a nie mówiłam, że jej boczki się zaokrągliły), emir myśli, że druga połowa. nie wiem co robić. pomyślałam, żeby jednego zostawić, ale emir dobrze mi uwagę zwróciła, a którego zostawisz, jak wybierzesz? nie wiem co robić, przecież one mogą być chore, umrzeć po urodzeniu:shake:

Posted

Mucha101 nie mart się na zapas wszystko się ułoży teraz najważniejsze by mała Neli wyzdrowiała. Mucha teraz może być już tylko lepiej i dla Ciebie i dla małej Neli ;) Neli trzymaj się zdrowiej nam!!!