pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A to ja nie wiedziałam, że Tina miała maluchy i Sara została... Ale ja niedoinformowana :) A szczeniaki jak to szczeniaki... miodzio! :) Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A to ja nie wiedziałam, że Tina miała maluchy i Sara została... Ale ja niedoinformowana :smile: A szczeniaki jak to szczeniaki... miodzio! :smile: To sie właśnie dowiedziałaś :cool3: Dzięki, przekaże Tinie że miała miodzio dzieci :cool3: Tajga i Tinuch Tajga i Mary Jeki i Tajga - przemoc w rodzinie Tajfun Jeki (płeć żeńska :cool3:) Tajga i Mary znów przemoc w rodzinie Tajfun Puchata Mary Quote
Behemot Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jaki szczylek cudowny :loveu::loveu::loveu: Bozie, Bozie, jeszcze ślepa była? :loveu: Quote
ZonkOne Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jak bym nie miał Saby to bym ją od Ciebie wzioł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tina.Sara napisał(a):Fotki!!!!!!!!!! Jezu zapomniałam...:pskleroza szczeniorki :loveu::loveu::loveu:miodzio i jakie pieczateczki:loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 O matko ile słodkich fotek :loveu::loveu: jejku jakie boskie szczeniaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Behemot napisał(a): Jaki szczylek cudowny :loveu::loveu::loveu: Bozie, Bozie, jeszcze ślepa była? :loveu: No.. ślepa jeszcze :loveu: ZonkOne napisał(a):jak bym nie miał Saby to bym ją od Ciebie wzioł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy :cool3: nie dałabym :eviltong: wszyscy ją chcieli a ja nie dawałam :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::pskleroza szczeniorki :loveu::loveu::loveu:miodzio i jakie pieczateczki:loveu::loveu::loveu: No... skleroza moja.. :cool3: dzięki nie mam jak im teraz przekazać :( ale jakoś to sie załatwi ChiQuiTa napisał(a): O matko ile słodkich fotek jejku jakie boskie szczeniaczki :loveu::loveu: no... :loveu: Quote
ZonkOne Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie dziwie sie ze wszyscy ja chciali jest słodkaaa!:loveu: i tak... i taka inna od wszystkich...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ZonkOne napisał(a):Nie dziwie sie ze wszyscy ja chciali jest słodkaaa!:loveu: i tak... i taka inna od wszystkich...:eviltong::eviltong::eviltong: ona jest INNA :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 O jejciu jejciu jejciu!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak Tajgunia była słodka!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):O jejciu jejciu jejciu!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak Tajgunia była słodka!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prawda? :loveu: ZonkOne napisał(a):A w zachowaniu tez inna:cool3:? Sara to tchórz... Wszystko odziedziczyła po tatusiu :shake: Quote
ZonkOne Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tata tchórz? :lol: A mama jak twarda baba(suczka) skoro taką gromadke utrzymywała:cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ZonkOne napisał(a):Tata tchórz? :lol: A mama jak twarda baba(suczka) skoro taką gromadke utrzymywała:cool3: Tata tchórz jak nie wiem. Dosłownie wszystko odziedziczyła. Nawet przeskakiwanie przez siatke:roll: co nie mile wspominam:-( Ta... Tina twarda baba jest:cool3: Quote
Xiara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jeju.. :loveu: Jaka słodka :loveu: Wszystkie fotki są super! :evil_lol: Pozdrawiam :) Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Xiara dzieki dzieki dzieki :cool3: Quote
anka11 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jakie piekne :loveu::loveu::loveu: a najbardziej podoba mi sie Reksio (Guti) i Sara :loveu::loveu::loveu::loveu: piekne!! Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Wedlug mnie Tina i Tajga najslodsze:loveu::loveu::loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 anka11 - cześć :cool3: chihuahua - dzięki:cool3: ja już spadam. papa :* Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ile cudnych fotek!!!:multi: Mnie się wszystkie szczeniorki podobają, wszystkie:loveu: Sara była przepięknym bobaskiem:cool3: Dobranoc;) Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No to pięknie, przegapiłam taaakie fotki.. słodziaki same, szczylki malutkie:loveu::loveu: cud, miód i orzeszki :) Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 śliczne te wszystkie foteczki a ta rewelka!!!! Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dziękuje dziękuje dziękuje :cool3: mam kilka nowych fot ale nie chce mi sie przegrywać :cool3: Quote
Recommended Posts