Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelynkaa napisał(a):
No co ty przecież Ania jeszcze nie ma żadnego Jacka :P

Przeczytałam raz w galerii na terierkowie o planach JRT i tak mi sie skojarzylo :lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=dsc03456c.jpg&res=landing

jakie zabawy.:)
Niestety nie byo ich za dużo ;/
[quote name='Kasi i Lena']http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=jeef.jpg&res=landing Dwie białe księżniczki na tronie:loveu::)
Tam gdzie ich miejsce :D
[quote name='cockermaister']Świetne białaski :loveu::loveu:

Z Koki hodowcami nie mam kontaktu,ale z Lusi hodowcą mam;)
Dzięki ;) U Ciebie, to wiedziałam jak jest, bo mówiłaś ;)
[quote name='Evelynkaa']No co ty przecież Ania jeszcze nie ma żadnego Jacka :P

Z miłą chęcią pomogę już szykuję sprzęt żeby pokazać co i jak :D
A co do Jacka to jednak go nie będzie ale będzie forumowa Chatita czyli Kasia też ma galerię tu na dogo, a ona miała miec jeszcze JRT bo "dzierżawi" takiego młodzieńca z hodowli i ćwiczy z nim agi...

Tak mam kontakt, z rodzicami od Alexa jak i prawie całym rodzeństwem prócz brata (3 siostry) i wiem że tylko Alex jest podobno alergikiem, bo ostatnio rozmawiałam z hhooddoowwccąą Olą. Żaden z rodzenstwa nie jest trymowany wszystkie są golone jak i z resztą rodzice a jedna to trafiła do rodziny z dziećmi i chyba tylko raz na rok ją odfutrzają :(
Mam nadzieję, że będę dobrym uczniem :evil_lol: A forumowa Kasia będzie z białasem czy jakimś innym psiakiem? Hodowca Alexa dalej bawi się w hodowlę? Tak to jest, jak pies wymagający trafia w nieodpowiednie ręce :roll:
To do jutra, mam nadzieję, że pogoda dopisze i piesy się polubią :multi:
Dorzucam fotki ;)
Leeeniuuuch!

Gdzie jest białas?

CDN.

Posted

Dzisiaj byliśmy z psami w Olsztynie k.Częstochowy, psy się wyszalały.
Lena dzielnie wspinała się po ruinach zamku, bardzo jej się podobało ;)

CDN.

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Lena jaka zmachana :D
Ostatnie zdjęcie najlepsze :loveu: Uwielbiam takie zdjęcia :loveu:
Zmachana, trochę się musiała namęczyć na tych swoich krótkich łapkach, żeby tam wleźć :D
[quote name='kaskaSz']Ja kontaktu nie mam, choć ojca widuję na wystawach...

http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc03612m.jpg&res=landing Jeja jak wysoko, bałabym się że spadnę razem z białasem :)
O proszę... I to się nazywa hodowca :roll: A ludzie dalej wmawiają, że hodowle zrzeszone w ZK są idealne...
Białas był asekurowany, więc spoko :D
[quote name='rashelek']Ale miałyście świetną wycieczkę :loveu: Widać, że Lence się spodobało. http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc03612m.jpg&res=landing super!
Wstęp na zamek nadal jest płatny? I jak to jest z wchodzeniem z psem?
My weszłyśmy za darmo, więc wychodzi na to, że wstęp jest bezpłatny ;) Nikt na "bramce" nie siedział, więc weszliśmy z psami normalnie, żadnych zakazów też nie widziałam, ale się nie rozglądałam za nimi specjalnie.
[quote name='cockermaister']Zazdroszczę :) ja od dawna nie mogę namówić rodziców żebyśmy tam pojechali, cały czas słyszę,że pojedziemy,ale jakoś nie jedziemy :roll:

http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc03612m.jpg&res=landing cudna Lena :loveu:

http://desmond.imageshack.us/Himg444/scaled.php?server=444&filename=59324903.png&res=landing wspinaczka :cool3:
Tak to jest z tymi rodzicami ;)
[quote name='westie_justa']Świetna wycieczka :mdrmed:
;)
[quote name='N_i_e_do_W_I_A_R_Y']pozdrawiam serdecznie,piekna pociecha Lena i mily watek,madre tez wpisy w innych tematach,podzielam calkowicie zdanie! pozdrawiam
Witam i dziękuję ;)
[quote name='Błyskotka']Bardzo fajne te ruiny :)
Fajne, fajne. Mam w ogóle plany na te wakacje żeby trochę pozwiedzać takie miejsca w okolicy, ale zobaczymy, bo nie wszędzie można wejść z psem :shake:

Kasi i Lena to bardzo fajne miejsce, ładne widoki i można trochę połazić po ruinach :)

Postaram się dzisiaj wstawić zdjęcia z westowego spotkania ;)

Posted

pies pokrył sukę pod okiem właścicieli którzy kupili go jak był szczeniakiem, a jak wyrósł na ładnego psiaka to hodowczyni go odkupiła i zrobiła mu hodowlankę. Nie jest tak, że bronię hodowców, bo babka źle zrobiła i pod przykrywką znanej hodowli pewnie dalej sobie dorabia. Nie wszyscy hodowcy są tacy.

Posted

Wiem, że nie wszyscy i wiem, że jest wiele fajnych hodowli, ale mnie wkurza generalizowanie i szufladkowanie. Niestety na dogo większość uważa, że hodowle zrzeszone w ZK to zawsze hodowle, a hodowle niezrzeszone to zawsze pseudo :roll: A świat jest czarno - biały. Zresztą nieważne, nie chcę mi się po raz setny poruszać tego tematu, bo to do niczego nie prowadzi ;)

Posted

To może znieśli już, bo to skrajna głupota była. Bodajże 3 lata temu trzeba było płacić od osoby, a psa w ogóle nie wolno było wprowadzić ;) Niby na renowację, ale przecież tych ruin już renowacji nie poddają, pilnują tylko, żeby się nie zawaliły. A np. w Bobolicach rok temu na zamku ludzie normalnie z psami mogli wchodzić, chociaż tam są remonty, bo ten zamek odbudowują. I bądź tu człowieku mądry :shake:
Czekam na fotki i relację ze spotkania! :D

Posted

[quote name='rashelek']To może znieśli już, bo to skrajna głupota była. Bodajże 3 lata temu trzeba było płacić od osoby, a psa w ogóle nie wolno było wprowadzić ;) Niby na renowację, ale przecież tych ruin już renowacji nie poddają, pilnują tylko, żeby się nie zawaliły. A np. w Bobolicach rok temu na zamku ludzie normalnie z psami mogli wchodzić, chociaż tam są remonty, bo ten zamek odbudowują. I bądź tu człowieku mądry :shake:
Czekam na fotki i relację ze spotkania! :D
Wszędzie chcą zarobić niestety :/
[quote name='Bejkowa']Też byłam w sobotę w Olsztynie :D
Śliczne zdjęcia :loveu:
A skąd Ty jesteś, że byłaś w Olsztynie? :razz:
[quote name='cockermaister']Dawaj fotki z westowego spacerku :mad::diabloti::cool3:
Dam jutro, bo jestem teraz w Łodzi, a tutaj nie mam wszystkich, jutro wracam na naszą wieś, więc wrzucę :) Poza tym się tak nie rzucaj, na fb przecież dwie są :diabloti:

Muszę się Wam pochwalić, odezwała się we mnie ambicja :lol: Nauczyłam Lenę turlania się. Wiem, że to pryszcz, ale zawsze coś ;) Chcę to dopracować i przechodzę na lewel wyżej :grins: