Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Wy dajecie psu zawsze taką samą dawkę czy tak na oko? Ja Lenie daję rano i koło 19, ale sypię na oko, nie używam miarki.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nawet nie wiem ile daję :hmmmm: Ale na pewno mniej, niż jest na opakowaniu podane. Lena wie lepiej ile ma zjeść i sypię jej tyle ile zjada.
Chcecie kilka fotek ze ostatniego spotkania Leny z siostrą? :razz:

Posted

Chyba poszukam w zoologach miarki i zobaczę ile Lena je, z ciekawości.
Justyna dostałaś ode mnie PW?

Posted

A&L napisał(a):
Ja nawet nie wiem ile daję :hmmmm: Ale na pewno mniej, niż jest na opakowaniu podane. Lena wie lepiej ile ma zjeść i sypię jej tyle ile zjada.
Chcecie kilka fotek ze ostatniego spotkania Leny z siostrą? :razz:

Taak!!! Chcemy :D
Cody je 120g :D

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
Ale miałyście bajeranckie spotkanko :D :loveu:

To już drugie spotkanie Leny z siostrą ;) Niestety Kropka (siostra) miała wtedy ciążę urojoną i nie była skora do zabawy. Mam nadzieję, że nasętpnym razem będzie lepiej.
westie_justa napisał(a):
ojejć ale zaroślaczki :lol:

No, przy Dotce, to one wyglądają jak chow-chow przy jamniku :evil_lol: (pod względem zafutrzenia). Dot bardzo fajne wygląda w nowej fryzurce, ale ja jestem zwolenniczką typowej westowej fryzury ;)

Tak btw mam pytanie do właścicieli psów bez rodowodu. Macie kontakt z ludźmi od których kupowaliście psy, albo z jakimiś opiekunami rodzeństwa? To tak z ciekawości ;)

Posted

A&L napisał(a):
To już drugie spotkanie Leny z siostrą ;) Niestety Kropka (siostra) miała wtedy ciążę urojoną i nie była skora do zabawy. Mam nadzieję, że nasętpnym razem będzie lepiej.

No, przy Dotce, to one wyglądają jak chow-chow przy jamniku :evil_lol: (pod względem zafutrzenia). Dot bardzo fajne wygląda w nowej fryzurce, ale ja jestem zwolenniczką typowej westowej fryzury ;)

Tak btw mam pytanie do właścicieli psów bez rodowodu. Macie kontakt z ludźmi od których kupowaliście psy, albo z jakimiś opiekunami rodzeństwa? To tak z ciekawości ;)

haha, no racja, ale ogólnie, to nawet uszy jak ryś ma :eviltong:

Ja nie mam, nic w ogóle nie wiem, jak oni się nawet nazywali, kto byl ojcem itd :lol:

A ja myslalam ze to spotkanie z Evelynką i resztą westikarzy?

Posted

Bo była wtedy mega zarośnięta, kilka dni przed wizytą u fryzjera. Oglądałąm dzisiaj zdjęcia z początków Twojej galerii. Doti była już łysa, zarośnięta, teraz jest sportowa - ciekawe co jeszcze wymyślisz :lol:
edit.
Spotkanie westikowe w niedziele (5 westów i JRT :loveu:). Ja mam bardzo dobry kontakt z babką od której brałam Lenkę i sporadyczny właśnie z właścicielami siostry ;)

Posted

A&L napisał(a):
Bo była wtedy mega zarośnięta, kilka dni przed wizytą u fryzjera. Oglądałąm dzisiaj zdjęcia z początków Twojej galerii. Doti była już łysa, zarośnięta, teraz jest sportowa - ciekawe co jeszcze wymyślisz :lol:
edit.
Spotkanie westikowe w niedziele (5 westów i JRT :loveu:). Ja mam bardzo dobry kontakt z babką od której brałam Lenkę i sporadyczny właśnie z właścicielami siostry ;)

No bo to było jeszcze jak jeździłam z nią na odfutrzanie, a teraz robię ją sama i niema czasu zarosnąć:diabloti: myślę że na tym sportowym już zostanie:)
Yhymm fajnie:):) a ten JRT to przypadkiem nie od Ani od Beza?

No to miałas farta:)

Posted

westie_justa napisał(a):
No bo to było jeszcze jak jeździłam z nią na odfutrzanie, a teraz robię ją sama i niema czasu zarosnąć:diabloti: myślę że na tym sportowym już zostanie:)

No to miałas farta:)

Ja się zaczynam uczyć sama trymowania :diabloti: Tzn. Evelynka ma mi dać lekcję w niedzielę i zobaczymy jak mi pójdzie później. Biedna Lenka... :-?
Powiem szczerze, że nie wiem co to za JRT. Wiem, że 2 białasy Evelynki, Maja forumowej Kingi, moja Lena a kolejny west i JRT to nie wiem czyj :niewiem:

Posted

westie_justa napisał(a):

No co ty przecież Ania jeszcze nie ma żadnego Jacka :P
A&L napisał(a):
Ja się zaczynam uczyć sama trymowania :diabloti: Tzn. Evelynka ma mi dać lekcję w niedzielę i zobaczymy jak mi pójdzie później. Biedna Lenka... :-?
Powiem szczerze, że nie wiem co to za JRT. Wiem, że 2 białasy Evelynki, Maja forumowej Kingi, moja Lena a kolejny west i JRT to nie wiem czyj :niewiem:

Z miłą chęcią pomogę już szykuję sprzęt żeby pokazać co i jak :D
A co do Jacka to jednak go nie będzie ale będzie forumowa Chatita czyli Kasia też ma galerię tu na dogo, a ona miała miec jeszcze JRT bo "dzierżawi" takiego młodzieńca z hodowli i ćwiczy z nim agi...
A&L napisał(a):

Tak mam kontakt, z rodzicami od Alexa jak i prawie całym rodzeństwem prócz brata (3 siostry) i wiem że tylko Alex jest podobno alergikiem, bo ostatnio rozmawiałam z hhooddoowwccąą Olą. Żaden z rodzenstwa nie jest trymowany wszystkie są golone jak i z resztą rodzice a jedna to trafiła do rodziny z dziećmi i chyba tylko raz na rok ją odfutrzają :(