Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na pewno nie jest do ziemi, tak jak wcześniej napisałaś :evil_lol: Doti nie ma wcale firany, a Leń ma krótką, o! :D Nie zdziwię się, jak po moim trymowaniu Lena też będzie musiała zostać zrobiona na krótko, żeby jakoś wyglądać :diabloti:
Flower Power mamy 2,5 cm ;)
Przed chwilą przyszedł nam turkus :siara:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&L napisał(a):
No na pewno nie jest do ziemi, tak jak wcześniej napisałaś :evil_lol: Doti nie ma wcale firany, a Leń ma krótką, o! :D Nie zdziwię się, jak po moim trymowaniu Lena też będzie musiała zostać zrobiona na krótko, żeby jakoś wyglądać :diabloti:
Flower Power mamy 2,5 cm ;)
Przed chwilą przyszedł nam turkus :siara:

aa to ona jeszcze nie byla robiona? myslalam ze jest w fryzurze zrobionej teraz:lol:

Nieee :placz:!

Posted

Byłą robiona na początku maja, ale jeszcze u fryzjera. Po spacerze Ewlina mi ją poprawiła, ale ja jej jeszcze nie tknęłam ;)

Taaaaaak :laugh2_2:

Posted

A ten turkus :loveu: Jak Ci się tak podoba, to proponuję napisać do furkidz. Ja też go kupiłam teraz, kiedy już go nie ma ;) Napisałam i okazało się, że jakiś tam kawałek materiału im został i wystarczyło na naszą obróżkę :loveu: Może mają jeszcze, warto zapytać ;)

edit.
Chyba źle podlinkowałam - turkus

Posted

cockermaister napisał(a):
Ślicznie wygląda :loveu::loveu:

do nas też dzisiaj furkidz doszedł :loveu: i jest superrr :loveu::loveu::loveu:

Pokaaa :cool3:

Posted

Wątek obrożowy to ZUUUUOOO :diabloti: Ja tam nie wchodzę i omijam go szerokim łukiem, żeby nie zobaczyć jakiejś pięknej i cudownej obroży, którą bym musiała mieć natentychmiast :evil_lol:

Posted

Ja nie chcę mieć nic wspólnego z tym wątkiem :diabloti:. Ja też się zachwycam miętowym DS i stoi jako następny w kolejce wraz z oczoje**m różowym :iloveyou:Ale ćwiczę silną wolę i mam zamiar opanować się z jakieś 2 tygodnie i wtedy kupić obie :)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Dobra przyznam się:D ja chce z łańcuszkiem jak ma Doti Justyny:) Czekam tylko na inne tasiemki , może wybiorę inny kolor bo mi mięta do psów nie pasuje.

:diabloti:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Dobra przyznam się:D ja chce z łańcuszkiem jak ma Doti Justyny:) Czekam tylko na inne tasiemki , może wybiorę inny kolor bo mi mięta do psów nie pasuje.

To tak jak ja, ale ciiiii :ekmm: Też na łąńcuszku chcę, obie :loveu:
westie_justa napisał(a):
:diabloti:

Ooooo, Justyna, cześć! :siara:
Widzisz co narobiłaś z tą miętą?! :wallbash:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
po co czekać dwa tygodnie ? :evil_lol:

Bo jak będę w tym tępie kupować obroże, to po pierwsze zbankrutuję, a po drugie będę musiała Leny obrożą udostępnić swoją szafę :D Wszystko tłumaczyłam wczoraj w galerii Dotki ;)

Posted

Ja miałam przerwę od kupowania obróż ostatnio 8 miesięcy i teraz nie wytrzymałam i kupiłam Furkidza :diabloti: sama sobie się dziwie,że tak długo wytrzymałam, ale przez to nazbierało się tyle tych obróż które chce mieć... :-( teraz chciałabym neonke od DS(lub miete :diabloti:) albo świnki Furkidz ,ale to już w dalekiej przyszłości :roll: