Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny , co wy gadacie :crazyeye: wasze psy mają mało obróżek/smyczy/szelek ?!
My mamy jedną obróżkę Mac Leathera :shake:, jedną jakąś skórzaną smycz , smycz łańcuszkową , i szelki :-( .Nie marudźcie na prawde :p

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam w planach kupić jakiś zestaw albo z activodoga , albo z furkidza , ale to dopiero jak będę mieć kasę , bo na razie spłukana jestem :shake:

Mac Leather to spoko firma , moja pływa w tej obroży i jak nowa ;p

Posted

Otóż to , chcemy więcej:diabloti:. Ja właśnie wyczytałam w obrożowym że taśmy DS o podobnej strukturze do mięty będą dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Nie mogę się doczekać, może jednak mięta już teraz?

Posted

Ja naszego Mac Leathera używam tylko w zimę do sweterków, bo jako jedyna obroża mi pasowała, tak to jej nie używam.
Ja w furkidzach jestem zakochana na amen, więc pewnie nie jestem obiektywna :diabloti: AD nie mamy, a furkidza w zasadzie nie przetestowałam, mogę jedynie powiedzieć, że są śliczne i wydają się być solidne (zdjęcia dodawałam ostatnio Leny w furkidz).
Kasia hmmm... Bierz miętę, a jak Ci się coś nowego spodoba, to dokupisz, na szczęście te obróżki są tanie ;)

Posted

ja mam szelki z activdoga i obrożkę furkidz i z obu tych rzeczy jestem bardzo zadowolona starannie wykonane porządne taśmy, to zależy bardziej czy chcesz z podszyciem ekoskóra pianka polar czy zależy Ci tylko i wyłącznie na wzroku,gdzie Ci się bardziej podobają no i cenowo activdog jest jednak droższy :)

ja też się zaczęłam zastanawiać nad miętą dla mojej ale ciągle mam wątpliwości czy będzie jej pasować :shake:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Nie będzie pasować, tak mi się wydaje. Do moich też średnio niestety. Lenie wcale, a nad Fifką się waham. Obawiam się że mięta będzie się gryzła z jej rudymi znaczeniami.

no właśnie mam wątpliwości z jeden strony jak przykładam niby okej ale zobaczymy,poczekam jeszcze na nowe kolory taśm i wtedy coś postanowię ^^

Posted

mój mac leather poza ładnym wyglądem nie ma nic pozytywnego. Co założę na psa, to zaraz się rozregulowuje i pies wyciąga glowę... ostatnio tak się stało przy ulicy, myślałam,że na zawał padnę choć Foxi mnie się słucha.

Posted

kaskaSz napisał(a):
mój mac leather poza ładnym wyglądem nie ma nic pozytywnego. Co założę na psa, to zaraz się rozregulowuje i pies wyciąga glowę... ostatnio tak się stało przy ulicy, myślałam,że na zawał padnę choć Foxi mnie się słucha.

Na prawdę ? :-o Moja nigdy z ML nie wylazła , nigdy.Jest na prawdę bardzo fajny , bo wytrzymały , jak przetrę ściereczką z kurzu , wygląda jak nówka :lol:

Posted

nasz jak kiedyś miałyśmy to też się strasznie rozjeżdżał obawiałam się ze kiedyś stanie się to w najmniej odpowiednim momencie więc się go pozbyłam :)

Posted

Co do kupowania obróżek to zaczyna być to chorobą :P
Znam kilka osób, które mają po kilkanaście zastawów dla swoich psów ;D

Posted

laki napisał(a):
Co do kupowania obróżek to zaczyna być to chorobą :P
Znam kilka osób, które mają po kilkanaście zastawów dla swoich psów ;D

Haha ! Zgadzam się , ja na szczęście JESZCZE xd nie zachorowałam na obróżkoholizm :D

Posted

Łee , z naszym nic się nie dzieje , kupiony został na początku roku , i nie widać prawdę mówiąc śladów użytkowania.Zakochałam się w furkidzowej obróżce , muszę ją kupić , bo jest bossska , ale na razie kasy nie mam ;(

Posted

A&L napisał(a):
Mnie się większość furkidz baaaardzo podoba :)

Wcale się nie dziwię . Furkidzy podobają się też mojej mamie :evil_lol: Powiedziała że jak będę mieć kaskę , to mogę zamówić mojej jakiś zestaw :multi: