Bejkowa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Dziewczyny , co wy gadacie :crazyeye: wasze psy mają mało obróżek/smyczy/szelek ?! My mamy jedną obróżkę Mac Leathera :shake:, jedną jakąś skórzaną smycz , smycz łańcuszkową , i szelki :-( .Nie marudźcie na prawde :p Quote
A&L Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 My nie marudzimy, że mało, tylko, że my chcemy więcej :D Mac Leathera też mam :diabloti: Quote
Bejkowa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ja mam w planach kupić jakiś zestaw albo z activodoga , albo z furkidza , ale to dopiero jak będę mieć kasę , bo na razie spłukana jestem :shake: Mac Leather to spoko firma , moja pływa w tej obroży i jak nowa ;p Quote
Kasi i Lena Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Otóż to , chcemy więcej:diabloti:. Ja właśnie wyczytałam w obrożowym że taśmy DS o podobnej strukturze do mięty będą dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Nie mogę się doczekać, może jednak mięta już teraz? Quote
Bejkowa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 A wy z której firmy byście wolały kupić zestaw ? furkidz czy AD ? Quote
Kasi i Lena Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nie mam nic z tych firm. Obie mają ładne wyroby. Furkidz wyjdzie chyba taniej od AD Quote
A&L Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Ja naszego Mac Leathera używam tylko w zimę do sweterków, bo jako jedyna obroża mi pasowała, tak to jej nie używam. Ja w furkidzach jestem zakochana na amen, więc pewnie nie jestem obiektywna :diabloti: AD nie mamy, a furkidza w zasadzie nie przetestowałam, mogę jedynie powiedzieć, że są śliczne i wydają się być solidne (zdjęcia dodawałam ostatnio Leny w furkidz). Kasia hmmm... Bierz miętę, a jak Ci się coś nowego spodoba, to dokupisz, na szczęście te obróżki są tanie ;) Quote
Molowe Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ja mam szelki z activdoga i obrożkę furkidz i z obu tych rzeczy jestem bardzo zadowolona starannie wykonane porządne taśmy, to zależy bardziej czy chcesz z podszyciem ekoskóra pianka polar czy zależy Ci tylko i wyłącznie na wzroku,gdzie Ci się bardziej podobają no i cenowo activdog jest jednak droższy :) ja też się zaczęłam zastanawiać nad miętą dla mojej ale ciągle mam wątpliwości czy będzie jej pasować :shake: Quote
Kasi i Lena Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nie będzie pasować, tak mi się wydaje. Do moich też średnio niestety. Lenie wcale, a nad Fifką się waham. Obawiam się że mięta będzie się gryzła z jej rudymi znaczeniami. Quote
Molowe Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Nie będzie pasować, tak mi się wydaje. Do moich też średnio niestety. Lenie wcale, a nad Fifką się waham. Obawiam się że mięta będzie się gryzła z jej rudymi znaczeniami. no właśnie mam wątpliwości z jeden strony jak przykładam niby okej ale zobaczymy,poczekam jeszcze na nowe kolory taśm i wtedy coś postanowię ^^ Quote
kaskaSz Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 mój mac leather poza ładnym wyglądem nie ma nic pozytywnego. Co założę na psa, to zaraz się rozregulowuje i pies wyciąga glowę... ostatnio tak się stało przy ulicy, myślałam,że na zawał padnę choć Foxi mnie się słucha. Quote
Bejkowa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 kaskaSz napisał(a):mój mac leather poza ładnym wyglądem nie ma nic pozytywnego. Co założę na psa, to zaraz się rozregulowuje i pies wyciąga glowę... ostatnio tak się stało przy ulicy, myślałam,że na zawał padnę choć Foxi mnie się słucha. Na prawdę ? :-o Moja nigdy z ML nie wylazła , nigdy.Jest na prawdę bardzo fajny , bo wytrzymały , jak przetrę ściereczką z kurzu , wygląda jak nówka :lol: Quote
Molowe Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 nasz jak kiedyś miałyśmy to też się strasznie rozjeżdżał obawiałam się ze kiedyś stanie się to w najmniej odpowiednim momencie więc się go pozbyłam :) Quote
laki Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Co do kupowania obróżek to zaczyna być to chorobą :P Znam kilka osób, które mają po kilkanaście zastawów dla swoich psów ;D Quote
Bejkowa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 laki napisał(a):Co do kupowania obróżek to zaczyna być to chorobą :P Znam kilka osób, które mają po kilkanaście zastawów dla swoich psów ;D Haha ! Zgadzam się , ja na szczęście JESZCZE xd nie zachorowałam na obróżkoholizm :D Quote
Kasi i Lena Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ja miałam szelki i obroże ML i nigdy nam się nic nie rozjeżdżało. Też jestem chora, ciągle chce więcej psich akcesoriów ;) Quote
A&L Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Taka choroba to nie choroba, są gorsze :eviltong: Quote
Evelynkaa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A nasz MC pękł na szwie ;/ i to 2 cm szerokość taka jak dla bokserów więc musiała być skaza fabryczna :P bo wątpię żeby mój Alex ją wykończył Quote
Bejkowa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Łee , z naszym nic się nie dzieje , kupiony został na początku roku , i nie widać prawdę mówiąc śladów użytkowania.Zakochałam się w furkidzowej obróżce , muszę ją kupić , bo jest bossska , ale na razie kasy nie mam ;( Quote
A&L Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Ewelina, przyszedł mi dziś sprzęt :grins: Bejkowa, a o którym furkidzie mówisz? Quote
Bejkowa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mówię o Hippie Elephants http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_2fd50a57afd9567c73fd95812efabf33.jpg:loveu: ta obrózka jest meega śliczna , jak będę mieć kase zamawiam komplet :loveu: Quote
A&L Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Mnie się większość furkidz baaaardzo podoba :) Quote
Bejkowa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A&L napisał(a):Mnie się większość furkidz baaaardzo podoba :) Wcale się nie dziwię . Furkidzy podobają się też mojej mamie :evil_lol: Powiedziała że jak będę mieć kaskę , to mogę zamówić mojej jakiś zestaw :multi: Quote
Recommended Posts