Kasi i Lena Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja czekam bo ponoć będą inne taśmy o takiej strukturze jak ta mięta. Ona jakaś inna, ma taki ładny splot nitek w taśmie, wygląda jak wzorek. Ewentualnie mięta dla Fifki ale średnio mi się na niej widzi. Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A&L napisał(a):To tak jak ja, ale ciiiii :ekmm: Też na łąńcuszku chcę, obie :loveu: Ooooo, Justyna, cześć! :siara: Widzisz co narobiłaś z tą miętą?! :wallbash: Oczowalny róż też będzie mój ! :diabloti: Quote
A&L Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 cockermaister napisał(a):Ja miałam przerwę od kupowania obróż ostatnio 8 miesięcy i teraz nie wytrzymałam i kupiłam Furkidza :diabloti: sama sobie się dziwie,że tak długo wytrzymałam, ale przez to nazbierało się tyle tych obróż które chce mieć... :-( teraz chciałabym neonke od DS(lub miete :diabloti:) albo świnki Furkidz ,ale to już w dalekiej przyszłości :roll: łoo matko, 8 miesięcy? :crazyeye: Dzielna jesteś :evil_lol: Ja to chcę teraz DS mięte i ostry róż, z furkidza tę nowość let's play czy jakoś tak i jeszcze 1-2 z furkidz i mam w planach przerwę, ale nie wiem czy mi się uda :roll: Kasi i Lena napisał(a):Ja czekam bo ponoć będą inne taśmy o takiej strukturze jak ta mięta. Ona jakaś inna, ma taki ładny splot nitek w taśmie, wygląda jak wzorek. Ewentualnie mięta dla Fifki ale średnio mi się na niej widzi. Ja myślę, że na Fifce mięta by spoko wyglądała ;) Nowe taśmy mówisz, niedobrze, pewnie mi się jakaś spodoba, ehh... edti. Justyna chyba mamy podobny gust jeżeli chodzi o obróżki :D Róż jest boski, chyba go wezmę ze smyczką :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A&L napisał(a): Justyna chyba mamy podobny gust jeżeli chodzi o obróżki :D Róż jest boski, chyba go wezmę ze smyczką :evil_lol: że też nie zrobilam tego od razu, mialam wziac dwie :P Dajcie mi jakąs pracę! :evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A&L napisał(a):łoo matko, 8 miesięcy? :crazyeye: Dzielna jesteś :evil_lol: no jakoś zleciało ;) w mękach i torturach patrząc na wątek obrożowy :evil_lol: O widziecie jeszcze róż mi przypomniałyście który muszę mieć :diabloti: dlaczego mi się tyle obróżek musi podobać ?? no dlaczego ? :placz::diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja już nie chce:-( Lupine miał być ostatni, ale nie mogę tak, muszę mieć coś nowego:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A&L napisał(a):Bo jak będę w tym tępie kupować obroże, to po pierwsze zbankrutuję, a po drugie będę musiała Leny obrożą udostępnić swoją szafę :D Wszystko tłumaczyłam wczoraj w galerii Dotki ;) to miało być wiesz. :D tak specjalnie podkusić Ciebie żebyś kupiła.:diabloti: Quote
A&L Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 westie_justa napisał(a):że też nie zrobilam tego od razu, mialam wziac dwie :P Dajcie mi jakąs pracę! :evil_lol: Ja Ci mogę dać pracę - mój dziadek szuka szewca, co Ty na to? :evil_lol: Ty głupia, mogłaś brać dwie od razu, przesyłka by taniej wyszła hahah :diabloti: cockermaister napisał(a):no jakoś zleciało ;) w mękach i torturach patrząc na wątek obrożowy :evil_lol: O widziecie jeszcze róż mi przypomniałyście który muszę mieć :diabloti: dlaczego mi się tyle obróżek musi podobać ?? no dlaczego ? :placz::diabloti: Dlatego ja na tamtej zakazany wątek nie wchodzę :D Kasi i Lena napisał(a):Ja już nie chce:-( Lupine miał być ostatni, ale nie mogę tak, muszę mieć coś nowego:evil_lol: Skąd ja to znam... Wiecie co jest u mnie najgorsze? Że jak zamówię obrożę to się jej nie mogę doczekać, a jak już przyjdzie, przymierzę, to już się kończy ta "faza" i już jest nudno, więc kupiłabym od razu następną :mdleje: edit. Olaaa Ty mnie lepiej nie kuś, bo już wiele rzeczy na tych forum mnie wystarczająco kusi :diabloti: A w głowie diabełek i aniołek: "Kup, nie kupuj, kup, nie kupuj!"... Quote
Aleksa. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Kupuj ! :loveu: taka cudna aaa miętka :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Z tym oczekiwanie to podobnie jak u mnie, czekam...czekam aż się doczekam. Pocieszę się trochę i już jest naszą kolejną obrożą. A ja chce nową, żeby czekać:evil_lol: Już się prawie wyleczyłam, część oddałam lub sprzedałam i znowu mnie dopadło. Ciekawe czy można iść na odwyk od obroży:evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Kasi i Lena']Z tym oczekiwanie to podobnie jak u mnie, czekam...czekam aż się doczekam. Pocieszę się trochę i już jest naszą kolejną obrożą. A ja chce nową, żeby czekać:evil_lol: Już się prawie wyleczyłam, część oddałam lub sprzedałam i znowu mnie dopadło. Ciekawe czy można iść na odwyk od obroży:evil_lol: no właśnie to czekanie a jak już przyjdzie to jeden dwa dni i już jest normalną obrożą :roll: my jesteśmy AOM (anonimowy obrożomaniacy) trza jakieś spotkania urządzić odwykowe :evil_lol::roflt: Quote
rashelek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ale Lenorowi pasuje ten turkus :loveu: Tylko chyba jest szerszy niz Flower Power, prawda? Oj a ja się tak napalam, napalam i chyba na tym się skończy :mad: Jak przeglądam te ogłoszenia to mnie szlag trafia, mogłam iść do zawodówki na murarza albo spawacza i bym z pracą nie miała problemu. Ale nieee, zachciało się logistykować :mad: I skąd ja teraz wezmę kase na obróżkę?! :placz: Quote
Kasi i Lena Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='cockermaister']no właśnie to czekanie a jak już przyjdzie to jeden dwa dni i już jest normalną obrożą :roll: my jesteśmy AOM (anonimowy obrożomaniacy) trza jakieś spotkania urządzić odwykowe :evil_lol::roflt: Już widzę oczami wyobraźni jak siedzimy na krzesełkach w kółeczku i opowiadamy jak nas urzekła jakaś obroża w necie i się nie mogłyśmy powstrzymać:evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Już widzę oczami wyobraźni jak siedzimy na krzesełkach w kółeczku i opowiadamy jak nas urzekła jakaś obroża w necie i się nie mogłyśmy powstrzymać:evil_lol: no to co ? idziemy na odwyk ? :diabloti: Quote
rashelek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Witam. Mam na imię Marta, mam 20 lat i płaczę przed monitorem, bo nie stać mnie na obrożę dla psa, co więcej - RÓŻOWĄ I Z ŁAŃCUSZKIEM!, ponieważ nie jestem inwalidą, murarzem bądź sternikiem. Chciałabym o tym porozmawiać, ponieważ nie radzę sobie ze swoimi problemami. Quote
A&L Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']Kupuj ! :loveu: taka cudna aaa miętka :loveu: Przestaaaań :D [quote name='Kasi i Lena']Z tym oczekiwanie to podobnie jak u mnie, czekam...czekam aż się doczekam. Pocieszę się trochę i już jest naszą kolejną obrożą. A ja chce nową, żeby czekać:evil_lol: Już się prawie wyleczyłam, część oddałam lub sprzedałam i znowu mnie dopadło. Ciekawe czy można iść na odwyk od obroży:evil_lol: Tak, to oczekiwanie jest najwsoanialsze w tym wszystkim hahaha :D Ja tam swoich nie mam zamiaru oddawać :P [quote name='cockermaister']no właśnie to czekanie a jak już przyjdzie to jeden dwa dni i już jest normalną obrożą :roll: my jesteśmy AOM (anonimowy obrożomaniacy) trza jakieś spotkania urządzić odwykowe :evil_lol::roflt: :roflt: [quote name='rashelek']Ale Lenorowi pasuje ten turkus :loveu: Tylko chyba jest szerszy niz Flower Power, prawda? Oj a ja się tak napalam, napalam i chyba na tym się skończy :mad: Jak przeglądam te ogłoszenia to mnie szlag trafia, mogłam iść do zawodówki na murarza albo spawacza i bym z pracą nie miała problemu. Ale nieee, zachciało się logistykować :mad: I skąd ja teraz wezmę kase na obróżkę?! :placz: Nie, obie są 2,5 cm ;) Ja mam firmę transportową (sporo w tym logistyki) i nie narzekam, więc nie poddawaj się :evil_lol: [quote name='Kasi i Lena']Już widzę oczami wyobraźni jak siedzimy na krzesełkach w kółeczku i opowiadamy jak nas urzekła jakaś obroża w necie i się nie mogłyśmy powstrzymać:evil_lol: Hahaha, "Mam na imię Angelika, ostatnią obrożę kupiłam rok temu" hahaha. Leżę :roflt::roflt::roflt: Quote
Yuveza Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Witajcie mam na imię Justyna mam 15 lat, i żadnego źródła dochodów, przez to nie mogę mieć namacalnie tego co własnie widzę codziennie w tych strasznych oknach jpg, niekiedy posiadające żywe kolory, które wzmacniają moją chęć na nową obroże, zamienia się to potem w mianie gdyż chęć ilości posiadania tych rzeczy, wzrasta w mojej głowie. Quote
rashelek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 To turkus jakiś szerszy mi się wydaje, już mam omamy wzrokowe. Własnie znalazłam ogłoszenie "zatrudnię modelkę do aktu" :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 westie_justa napisał(a):Witajcie mam na imię Justyna mam 15 lat, i żadnego źródła dochodów, przez to nie mogę mieć namacalnie tego co własnie widzę codziennie w tych strasznych oknach jpg, niekiedy posiadające żywe kolory, które wzmacniają moją chęć na nową obroże, zamienia się to potem w mianie gdyż chęć ilości posiadania tych rzeczy, wzrasta w mojej głowie. gdzie kurde jest przycisk lubie to hahaha :D Quote
Kasi i Lena Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Mam na imię Kaśka, wiek przemilczę;) Ostatnią obrożę kupiłam jakiś czas temu. Na sam widok pięknych wzorów i kolorów w tym kuszącym internecie, trzęsą mi się ręce , dostaje palpitacji serca, prawie rwie włosy z głowy bo... JA CHCE I MUSZE TO MIEĆ:evil_lol: Chyba przesadziłam z opisem, a może podświadomie czuje że to kolejne stadium AOM:roflt::roflt::roflt: Quote
Misia&Ruby Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=dfdffw.jpg&res=landing Przepiękna obróżka :) Bardzo pasuje modelce :loveu: Jeśli można, dołączam do AOM xD Bo ostatnią obrożę kupiłam jesienią :-(:evil_lol: Kiedy pierwsze spotkanie? Quote
A&L Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 To jest straszne... Jakby tak ktoś normalny to przeczytał... :D Dobra dziewczyny, to pochwalcie się ile macie obróż na stanie? :razz: Quote
Kasi i Lena Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja bym musiała policzyć:) Ale jakoś mało po ostatnim odwyku:D Quote
rashelek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Hmmm to ja ostatnio kupiłam (czy odkupiłam?) szelachy od Kasi. A wcześniej to Trixie od Marchewkowej, ale zostało wymienione na ElPerro. Także mam dłuższy odwyk i dlatego zasługuję na większe współczucie :( Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego NIEZBĘDNE jest doświadczenie do wykładania towaru w Realu? :???: Quote
dog193 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A&L napisał(a):Są dwie opcje - albo welsh, albo cairn, ale ciemny pręgowany, przy czym bardziej skłaniam się ku temu drugiemu :smile: Ty masz foksa, tak? Mnie się bardzo podobają szorstkowłose, ale wiele osób mi odradzało, więc sobie go z głowy wybiłam, choć osobiście żadnego nie poznałam. W ogóle jest jakaś różnica w charakterze między foksem szorstko i gładko włosym? A co z broda jest nie tak? :smile: (Zapraszam do mojej galerii, żeby tutaj nie offować ;-) ) Tak, mam foksa ;) Czemu ci odradzało? Jakie padły argumenty? Czy jest jakaś różnica w charakterze... powiem ci tak, foksterier krótkowłosy jest rasą starszą, a więc dłużej przebywa z człowiekiem niż szorstkowłosa odmiana. O szorstkowłosych mówi się, że są bardziej zacięte i niezależne niż gładkie. Obie odmiany mają być bystre, czujne, z "błyskiem w oku" i silnymi popędami. Moim zdaniem ten wyraz bardziej zachowały foksy krótkowłose, ponieważ większość hodowców (a nie ma ich wielu) pracuje z nimi zgodnie z przeznaczeniem, podczas gdy hodowle psów szorstkowłosych coraz częściej stawiają na show... Aczkolwiek line użytkowe też są, oczywiście. Generalnie popularność nigdy nie wróży dobrze rasie.... A był okres, kiedy foksteriery szorstkowłose były bardzo popularne, podczas gdy o krótkowłosych raczej mało się mówi poza światkiem myśliwych. O brodzie już pisałam :eviltong: Quote
Recommended Posts