Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja czekam bo ponoć będą inne taśmy o takiej strukturze jak ta mięta. Ona jakaś inna, ma taki ładny splot nitek w taśmie, wygląda jak wzorek. Ewentualnie mięta dla Fifki ale średnio mi się na niej widzi.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&L napisał(a):
To tak jak ja, ale ciiiii :ekmm: Też na łąńcuszku chcę, obie :loveu:

Ooooo, Justyna, cześć! :siara:
Widzisz co narobiłaś z tą miętą?! :wallbash:

Oczowalny róż też będzie mój ! :diabloti:

Posted

cockermaister napisał(a):
Ja miałam przerwę od kupowania obróż ostatnio 8 miesięcy i teraz nie wytrzymałam i kupiłam Furkidza :diabloti: sama sobie się dziwie,że tak długo wytrzymałam, ale przez to nazbierało się tyle tych obróż które chce mieć... :-( teraz chciałabym neonke od DS(lub miete :diabloti:) albo świnki Furkidz ,ale to już w dalekiej przyszłości :roll:

łoo matko, 8 miesięcy? :crazyeye: Dzielna jesteś :evil_lol: Ja to chcę teraz DS mięte i ostry róż, z furkidza tę nowość let's play czy jakoś tak i jeszcze 1-2 z furkidz i mam w planach przerwę, ale nie wiem czy mi się uda :roll:

Kasi i Lena napisał(a):
Ja czekam bo ponoć będą inne taśmy o takiej strukturze jak ta mięta. Ona jakaś inna, ma taki ładny splot nitek w taśmie, wygląda jak wzorek. Ewentualnie mięta dla Fifki ale średnio mi się na niej widzi.

Ja myślę, że na Fifce mięta by spoko wyglądała ;) Nowe taśmy mówisz, niedobrze, pewnie mi się jakaś spodoba, ehh...

edti.
Justyna chyba mamy podobny gust jeżeli chodzi o obróżki :D Róż jest boski, chyba go wezmę ze smyczką :evil_lol:

Posted

A&L napisał(a):

Justyna chyba mamy podobny gust jeżeli chodzi o obróżki :D Róż jest boski, chyba go wezmę ze smyczką :evil_lol:

że też nie zrobilam tego od razu, mialam wziac dwie :P Dajcie mi jakąs pracę! :evil_lol:

Posted

A&L napisał(a):
łoo matko, 8 miesięcy? :crazyeye: Dzielna jesteś :evil_lol:

no jakoś zleciało ;) w mękach i torturach patrząc na wątek obrożowy :evil_lol:

O widziecie jeszcze róż mi przypomniałyście który muszę mieć :diabloti: dlaczego mi się tyle obróżek musi podobać ?? no dlaczego ? :placz::diabloti:

Posted

A&L napisał(a):
Bo jak będę w tym tępie kupować obroże, to po pierwsze zbankrutuję, a po drugie będę musiała Leny obrożą udostępnić swoją szafę :D Wszystko tłumaczyłam wczoraj w galerii Dotki ;)

to miało być wiesz. :D tak specjalnie podkusić Ciebie żebyś kupiła.:diabloti:

Posted

westie_justa napisał(a):
że też nie zrobilam tego od razu, mialam wziac dwie :P Dajcie mi jakąs pracę! :evil_lol:

Ja Ci mogę dać pracę - mój dziadek szuka szewca, co Ty na to? :evil_lol: Ty głupia, mogłaś brać dwie od razu, przesyłka by taniej wyszła hahah :diabloti:
cockermaister napisał(a):
no jakoś zleciało ;) w mękach i torturach patrząc na wątek obrożowy :evil_lol:

O widziecie jeszcze róż mi przypomniałyście który muszę mieć :diabloti: dlaczego mi się tyle obróżek musi podobać ?? no dlaczego ? :placz::diabloti:

Dlatego ja na tamtej zakazany wątek nie wchodzę :D
Kasi i Lena napisał(a):
Ja już nie chce:-( Lupine miał być ostatni, ale nie mogę tak, muszę mieć coś nowego:evil_lol:

Skąd ja to znam...

Wiecie co jest u mnie najgorsze? Że jak zamówię obrożę to się jej nie mogę doczekać, a jak już przyjdzie, przymierzę, to już się kończy ta "faza" i już jest nudno, więc kupiłabym od razu następną :mdleje:

edit.
Olaaa Ty mnie lepiej nie kuś, bo już wiele rzeczy na tych forum mnie wystarczająco kusi :diabloti: A w głowie diabełek i aniołek: "Kup, nie kupuj, kup, nie kupuj!"...

Posted

Z tym oczekiwanie to podobnie jak u mnie, czekam...czekam aż się doczekam. Pocieszę się trochę i już jest naszą kolejną obrożą.
A ja chce nową, żeby czekać:evil_lol:

Już się prawie wyleczyłam, część oddałam lub sprzedałam i znowu mnie dopadło. Ciekawe czy można iść na odwyk od obroży:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Z tym oczekiwanie to podobnie jak u mnie, czekam...czekam aż się doczekam. Pocieszę się trochę i już jest naszą kolejną obrożą.

Już się prawie wyleczyłam, część oddałam lub sprzedałam i znowu mnie dopadło. Ciekawe czy można iść na odwyk od obroży:evil_lol:

no właśnie to czekanie a jak już przyjdzie to jeden dwa dni i już jest normalną obrożą :roll:
my jesteśmy AOM (anonimowy obrożomaniacy) trza jakieś spotkania urządzić odwykowe :evil_lol::roflt:

Posted

Ale Lenorowi pasuje ten turkus :loveu: Tylko chyba jest szerszy niz Flower Power, prawda?
Oj a ja się tak napalam, napalam i chyba na tym się skończy :mad:
Jak przeglądam te ogłoszenia to mnie szlag trafia, mogłam iść do zawodówki na murarza albo spawacza i bym z pracą nie miała problemu. Ale nieee, zachciało się logistykować :mad: I skąd ja teraz wezmę kase na obróżkę?! :placz:

Posted

[quote name='cockermaister']no właśnie to czekanie a jak już przyjdzie to jeden dwa dni i już jest normalną obrożą :roll:
my jesteśmy AOM (anonimowy obrożomaniacy) trza jakieś spotkania urządzić odwykowe :evil_lol::roflt:

Już widzę oczami wyobraźni jak siedzimy na krzesełkach w kółeczku i opowiadamy jak nas urzekła jakaś obroża w necie i się nie mogłyśmy powstrzymać:evil_lol:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Już widzę oczami wyobraźni jak siedzimy na krzesełkach w kółeczku i opowiadamy jak nas urzekła jakaś obroża w necie i się nie mogłyśmy powstrzymać:evil_lol:

no to co ? idziemy na odwyk ? :diabloti:

Posted

Witam. Mam na imię Marta, mam 20 lat i płaczę przed monitorem, bo nie stać mnie na obrożę dla psa, co więcej - RÓŻOWĄ I Z ŁAŃCUSZKIEM!, ponieważ nie jestem inwalidą, murarzem bądź sternikiem. Chciałabym o tym porozmawiać, ponieważ nie radzę sobie ze swoimi problemami.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Kupuj ! :loveu: taka cudna aaa miętka :loveu:
Przestaaaań :D
[quote name='Kasi i Lena']Z tym oczekiwanie to podobnie jak u mnie, czekam...czekam aż się doczekam. Pocieszę się trochę i już jest naszą kolejną obrożą.

Tak, to oczekiwanie jest najwsoanialsze w tym wszystkim hahaha :D Ja tam swoich nie mam zamiaru oddawać :P
[quote name='cockermaister']no właśnie to czekanie a jak już przyjdzie to jeden dwa dni i już jest normalną obrożą :roll:
:roflt:
[quote name='rashelek']Ale Lenorowi pasuje ten turkus :loveu: Tylko chyba jest szerszy niz Flower Power, prawda?
Oj a ja się tak napalam, napalam i chyba na tym się skończy :mad:
Jak przeglądam te ogłoszenia to mnie szlag trafia, mogłam iść do zawodówki na murarza albo spawacza i bym z pracą nie miała problemu. Ale nieee, zachciało się logistykować :mad: I skąd ja teraz wezmę kase na obróżkę?! :placz:
Nie, obie są 2,5 cm ;) Ja mam firmę transportową (sporo w tym logistyki) i nie narzekam, więc nie poddawaj się :evil_lol:
[quote name='Kasi i Lena']Już widzę oczami wyobraźni jak siedzimy na krzesełkach w kółeczku i opowiadamy jak nas urzekła jakaś obroża w necie i się nie mogłyśmy powstrzymać:evil_lol:
Hahaha, "Mam na imię Angelika, ostatnią obrożę kupiłam rok temu" hahaha. Leżę :roflt::roflt::roflt:

Posted

Witajcie mam na imię Justyna mam 15 lat, i żadnego źródła dochodów, przez to nie mogę mieć namacalnie tego co własnie widzę codziennie w tych strasznych oknach jpg, niekiedy posiadające żywe kolory, które wzmacniają moją chęć na nową obroże, zamienia się to potem w mianie gdyż chęć ilości posiadania tych rzeczy, wzrasta w mojej głowie.

Posted

westie_justa napisał(a):
Witajcie mam na imię Justyna mam 15 lat, i żadnego źródła dochodów, przez to nie mogę mieć namacalnie tego co własnie widzę codziennie w tych strasznych oknach jpg, niekiedy posiadające żywe kolory, które wzmacniają moją chęć na nową obroże, zamienia się to potem w mianie gdyż chęć ilości posiadania tych rzeczy, wzrasta w mojej głowie.

gdzie kurde jest przycisk lubie to hahaha :D

Posted

Mam na imię Kaśka, wiek przemilczę;) Ostatnią obrożę kupiłam jakiś czas temu. Na sam widok pięknych wzorów i kolorów w tym kuszącym internecie, trzęsą mi się ręce , dostaje palpitacji serca, prawie rwie włosy z głowy bo... JA CHCE I MUSZE TO MIEĆ:evil_lol:

Chyba przesadziłam z opisem, a może podświadomie czuje że to kolejne stadium AOM:roflt::roflt::roflt:

Posted

To jest straszne... Jakby tak ktoś normalny to przeczytał... :D
Dobra dziewczyny, to pochwalcie się ile macie obróż na stanie? :razz:

Posted

Hmmm to ja ostatnio kupiłam (czy odkupiłam?) szelachy od Kasi. A wcześniej to Trixie od Marchewkowej, ale zostało wymienione na ElPerro. Także mam dłuższy odwyk i dlatego zasługuję na większe współczucie :(
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego NIEZBĘDNE jest doświadczenie do wykładania towaru w Realu? :???:

Posted

A&L napisał(a):
Są dwie opcje - albo welsh, albo cairn, ale ciemny pręgowany, przy czym bardziej skłaniam się ku temu drugiemu :smile:
Ty masz foksa, tak? Mnie się bardzo podobają szorstkowłose, ale wiele osób mi odradzało, więc sobie go z głowy wybiłam, choć osobiście żadnego nie poznałam. W ogóle jest jakaś różnica w charakterze między foksem szorstko i gładko włosym?
A co z broda jest nie tak? :smile: (Zapraszam do mojej galerii, żeby tutaj nie offować ;-) )

Tak, mam foksa ;)
Czemu ci odradzało? Jakie padły argumenty?
Czy jest jakaś różnica w charakterze... powiem ci tak, foksterier krótkowłosy jest rasą starszą, a więc dłużej przebywa z człowiekiem niż szorstkowłosa odmiana. O szorstkowłosych mówi się, że są bardziej zacięte i niezależne niż gładkie. Obie odmiany mają być bystre, czujne, z "błyskiem w oku" i silnymi popędami. Moim zdaniem ten wyraz bardziej zachowały foksy krótkowłose, ponieważ większość hodowców (a nie ma ich wielu) pracuje z nimi zgodnie z przeznaczeniem, podczas gdy hodowle psów szorstkowłosych coraz częściej stawiają na show... Aczkolwiek line użytkowe też są, oczywiście. Generalnie popularność nigdy nie wróży dobrze rasie.... A był okres, kiedy foksteriery szorstkowłose były bardzo popularne, podczas gdy o krótkowłosych raczej mało się mówi poza światkiem myśliwych.
O brodzie już pisałam :eviltong: