Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiem, że wakacje :P Tak sobie marudzę, bo dzisiaj mam dzień marudzenia :D Melduję, że znikam od jutra do poniedziałku, bo przyjeżdżają do mnie znajomi ze stolycy i trzeba ich ugościć, a nie siedzieć na forum ;) Rano jeszcze tu zajrzę, a później pewnie dopiero w poniedziałek :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia już się boję, że się nie odnajdę. Czasami jak 1 dzień nie wchodzę i przeglądam wszystkie tematy, to się gubię, a co dopiero po 4 dniach :P
Dominika oczywiście, że dobrze ugoszczę :P Zawsze staram się ugościć znajomych, żeby czuli się jak u siebie w domu :D

Guest papillonek
Posted

To jest russelek szorstkowłosy i w dodatku szczeniak dlatego wygląda jak puchaty ;)

Posted

[quote name='papillonek']To jest russelek szorstkowłosy i w dodatku szczeniak dlatego wygląda jak puchaty ;)[/QUOTE]

Mówiłam:D no własnie te kłaczki tak wyglądają na szorstkie:D

Posted

Trochę zaniedbałam ostatnio forum, ale już się poprawiam.
U nas w sumie nic specjalnego się nie działo.
Kupiłyśmy nową obroże, a dokładne mój chłopak kupił Leni, o taką:

Poza tym byłyśmy w Łodzi i nad zalewem Sulejowskim. Niestety nie ma za dużo zdjęć z tego wypadu :( Jak Lenka pływała, to ze wszystkimi i nie miał kto robić zdjęć, a jak szalała, to zdjęcia wychodziły rozmazane ;/ Także wstawiam co mam:
Tutaj z weścicą mamy mojego chłopaka

Lenka obserwator :)

CDN.

Posted

Ola wiem, że ładniejsza :diabloti: Majka moim zdaniem nie jest za ciekawa (wizualnie), no ale cóż, tak bywa :)
Bianka ja tam się nie znam na obrożach, ale mam też szelki z tej firmy i wydają się solidne :P