A&L Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 No wiem, że wakacje :P Tak sobie marudzę, bo dzisiaj mam dzień marudzenia :D Melduję, że znikam od jutra do poniedziałku, bo przyjeżdżają do mnie znajomi ze stolycy i trzeba ich ugościć, a nie siedzieć na forum ;) Rano jeszcze tu zajrzę, a później pewnie dopiero w poniedziałek :) Quote
Kasi i Lena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 No widzisz czyli Ty też znikniesz na troszkę;) Pomyśl ile do poniedziałku będzie nowych postów na dogo:) Quote
Pieseczkowo Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pewnie dużo będzie posciaków :D Ugosc stolice dobrze :P Quote
A&L Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Kasia już się boję, że się nie odnajdę. Czasami jak 1 dzień nie wchodzę i przeglądam wszystkie tematy, to się gubię, a co dopiero po 4 dniach :P Dominika oczywiście, że dobrze ugoszczę :P Zawsze staram się ugościć znajomych, żeby czuli się jak u siebie w domu :D Quote
Vesper Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Witam i przepraszam za małego offa- zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, z którego dochód będzie przekazany na westie w potrzebie :) www.dogomania.pl/threads/212317-Ogłoszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-do-wyczerpania-)? Quote
A&L Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 arielka nic nie szkodzi ;) Dziewczyny wróciłam. Teraz tylko wątroba musi odpocząć i będzie wszystko ok :eviltong: Wie ktoś co to za rasa http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201108/1312795377_by_RAFALOSKAR_500.jpg? :loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 mi wygląda na małego rusella.... słodki jest;) Quote
Kasi i Lena Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Na russelka chyba za bardzo kudłaty. Śliczny maluszek:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Po takim maluszku ciężko stwierdzić jaka to rasa. Ale piękny jest. wygooglowałam sobie małego parsona i faktycznie podobny. Quote
A&L Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Podobny w sumie do parsona ;) Dominika oooj było :D No ale czasem trzeba nerki oczyścić :P Quote
Guest papillonek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 To jest russelek szorstkowłosy i w dodatku szczeniak dlatego wygląda jak puchaty ;) Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='papillonek']To jest russelek szorstkowłosy i w dodatku szczeniak dlatego wygląda jak puchaty ;)[/QUOTE] Mówiłam:D no własnie te kłaczki tak wyglądają na szorstkie:D Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zapraszam na bazarek mający wspomóc westie w potrzebie :) www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!-do-22.08.-Zapraszamy-***? Quote
A&L Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Patka & Alan']ale słodka twoja Lenka pozdrawiam[/QUOTE] dziękujemy :) Quote
A&L Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Trochę zaniedbałam ostatnio forum, ale już się poprawiam. U nas w sumie nic specjalnego się nie działo. Kupiłyśmy nową obroże, a dokładne mój chłopak kupił Leni, o taką: Poza tym byłyśmy w Łodzi i nad zalewem Sulejowskim. Niestety nie ma za dużo zdjęć z tego wypadu :( Jak Lenka pływała, to ze wszystkimi i nie miał kto robić zdjęć, a jak szalała, to zdjęcia wychodziły rozmazane ;/ Także wstawiam co mam: Tutaj z weścicą mamy mojego chłopaka Lenka obserwator :) CDN. Quote
A&L Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Tutaj chyba stwierdziła, że przejmuje kierownicę po mnie :P Z Tosią Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Lenka jest ładniejsza od tej drugiej westki. :loveu::diabloti: z Tosią bardzo ładnie się bawi. :loveu: ;) Quote
bianka19 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 świetnie się bawiły. ;) obróżka fajna, to jest najlepsza firma według mnie. :D Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 bianka19 napisał(a):świetnie się bawiły. ;) no przecież są :D Quote
A&L Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ola wiem, że ładniejsza :diabloti: Majka moim zdaniem nie jest za ciekawa (wizualnie), no ale cóż, tak bywa :) Bianka ja tam się nie znam na obrożach, ale mam też szelki z tej firmy i wydają się solidne :P Quote
cockermaister Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No Lenka ładniejsza :loveu: śliczna białaska z niej :loveu: Quote
Recommended Posts