Pieseczkowo Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Kleksior też jest bardzoo poważny,az chyba czasem za,ale ja go takiego bardzoo lubie :) Nigdy nic nam nie zjadł. Czasem to nawet mam wrazenie ze go nie ma w domu. Jednak jak czasem przyjdzie na przytulaski czy chce by mu w czymś pomóc ,obronić przed duzym psem czy np. zdjąc z lapki liśc to mnie rozczula :) Quote
A&L Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Lena też nigdy nic nie zniszczyła, dlatego tak się ucieszyłam jak pogryzła buty :P Jakby nie to, że jest moim cieniem i wszędzie za mną chodzi, to też miałabym wrażenie, że jej w ogóle nie ma. Chciałabym żeby była troszkę bardziej energiczna i zachowywała się jak szczeniak, a nie jak dorosły (a raczej stary) pies. Nie chcę żeby się zachowywała jak, no nie wiem... border, chce mieć po prostu teriera :D Leń też jest straszną przytulanką, uwielbiam jak wracam z pracy i ona biegnie zgięta w pół (to taki jej syndrom szczęścia :P), jak się do mnie przytula w nocy, albo domaga się pieszczot i brania na ręce. Kocham ją bezwarunkowo, ale byłabym szczęśliwsza gdyby się troszkę rozhulała :) Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Bo wszystkie Leny to dystyngowane psie damy i księżniczki:) Moja też nic nie zniszczyła jak do tej pory. W przeciwieństwie do prostaczki Fifki:diabloti: Quote
A&L Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 A jak jej zmienię imię na Fifi, to się odmieni? :evil_lol: Następny pies, a raczej suka też będzie prostaczką :D Przynajmniej się postaram. W sumie można powiedzieć, że to moja wina. W miocie Leny było 6 suk (włącznie z nią). Ja chciałam którąś z tych mniejszych i wybrałam spokojniejszą, bo stwierdziłam, że westy z natury są wariatami, więc wolę takiego, który będzie mniej rozrabiał... no i mam :eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Lepiej nie zmieniaj bo jestem pewna że po tygodniu będziesz żałować;) Fifka mimo swojego uroczego prostactwa jest dość trudnym psem, ale i tak ją bardzo kocham:) Quote
A&L Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Czasami chciałabym mieć trudnego psa :P Quote
Kasi i Lena Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wydaje Ci się. Przy mojej fajnej przynajmniej teraz Lenie (też miałam z nią różne problemy np. ucieczki jak mała była ale wszystko dało sie naprostować treningiem) Fifka to diabeł wcielony. Quote
A&L Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Nie no żartuję oczywiście. Chodzi o to, że Lena nie stwarza żadnych problemów i jest spokojna, aż czasem brak mi szkód w domu i takiego typowo szczeniackiego zachowania :) Ale właściwie to się cieszę, że jest grzeczna, tylko mogłaby być żywsza, ale powiem Wam, że od kilku dni bardziej wariuje ;) Quote
kaaamila1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Hej! Ciesz się, ze mała jest spokojna :) Mój Kenio to istny wariat! Wszyscy się śmieją, że ma ADHD :) Czasami chciałabym aby usiadł spokojnie koło mnie a on non stop lata! Na szczęście wieczorem po całym dniu pada mi na kolanach ..:) Prosimy o nowe fotki Lenki! Quote
Guest papillonek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Moja to też żywe srebro,ale potrafi siąść na kolanach i zasnąć ;) Gdybyś miala psa problemowego który by w 5 min pogryzl nowe legowisko a zostając sam w domu robił dziury w ścianie doceniłabyś lenię i jej spokój ;) Quote
Kasi i Lena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Może Ci wyślę na tydzień Fifkę na wakacje:);) jestem pewna ze po takim przeżyciu docenisz Lene:) Quote
Yuveza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 dobra zaczynam robić banerek:D tylko... nie wiem... zdjęć jakoś nie moge znaleźć -.- wzielam jedno na razie. Quote
A&L Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Nie no ja tam kocham Lenie i doceniam, ale czasami mnie denerwuje, że jest taka spokojna. Kasia ślij Fifkę zobaczę co z niej za cholera :P Justyna wybierz zdjęcia jakie chcesz, byle by było ładnie :D Ja dzisiaj byłam z Lenką w pracy :P Wszyscy byli nią zachwyceni :) A tu macie nowe fotki: Leń prosi Quote
taxelina Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/5799/22082011556.jpg Kota tak za ucho? :diabloti: Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 deer ona go nie gryzła, tylko szeptała coś na ucho :eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Śliczne fotki:loveu: Z Tosi faktycznie już kawał baby;) Fifkę mogę Ci wysłać nawet dzisiaj, jak mi zaświadczysz że nie obciążysz mnie finansowo za zjedzone buty, meble i ściany:) Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Mówiłam Ci, rośnie jak na drożdżach, a jaka z niej roztrzepana cholera! Namawiam ciocie żeby zmieniła jej imię na Szajba :diabloti: Jaka tam z niej Tosia. Mnie Tosia kojarzy się ze spokojnym, ułożonym psem jak nasze Leny :lol: Zaświadczam, wysyłaj :evil_lol: Quote
cockermaister Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Piękna Lenka :loveu: spotkamy się kiedyś ?? Moja Koki też jak była mała była grzeczna i nie niszczyła, ale za to Luśka (Lucyfer :diabloti:) to diabeł wcielony wszystko gryzie i np. tv to ja już nie oglądam bo kabel przegryzła ...:diabloti::angryy: futryny, ściany, zbiera wszystkie śmieci na dworze :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Tak, Szajba by chyba bardziej pasowało:) Znajomi mają niezrównoważonego mieszańca yorka o wdzięcznym i bardzo oddającym charakter tego psa imieniu- Furia:evil_lol: Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Karolina (o ile dobrze pamiętam :roll:) no musimy w końcu, bo coś się zebrać nie możemy ;) Fajnie jak w domu jest jeden spokojny i jeden zwariowany pies :) Kasia Furia też fajnie, ale ona w furie nie wpada, tylko jest po prostu szajbnięta :lol: Quote
Recommended Posts