Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cockermaister napisał(a):
No Lenka ładniejsza :loveu: śliczna białaska z niej :loveu:

dziękuję :loveu:
A co tam u Twoich długouszych? :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna ta nowa obróżka. Miałam taka dla mojej Leny tylko czerwoną.
Byłam kiedyś w Sulejowie nad zalewem, super ale niestety od nas kawał drogi.
Lena faktycznie dużo ładniejsza od drugiego westa.
Ale Tosia urosła już jest chyba prawie taka jak Lenka.

Posted

Lencia piękna ma juz ładne warstwy:D
O MacLeatcher:D jaka to szerokość? ja sie własnie chcekupić taką obrózke tylko nie wiem jaki kolor;) i smyczke;) jak bede miec kase to moze i szelki:)

Posted

No, nad zalewem jest super :) Tylko pogoda była średnia ;/ Właściwie, to jak już musieliśmy się zbierać, to wyszło słońce...
Prawie? Tosia jest większa (tzn. wyższa) od Lenki :D

Justyna yyyyyy, nie wiem jaka szerokość :D Mogę jutro sprawdzić, bo dzisiaj śpimy u mojej ciotki ;) Obroża jest na nią troszkę za duża, ale dorośnie.

Posted

Może :P Ale jakby była grubsza, to chyba by nieciekawie wyglądałą. Lenka jest chyba jeszcze za mało masywna na takie grube obroże, które mi się z resztą podobają.
Justyś kiedy mogę liczyć na banerek? :D

Edit:
Kasia postaram się zrobić im jutro zdjęcia "w pionie" to zobaczysz, jak wyrosła. Dla mnie to chart miniaturka :D

Posted

[quote name='Kasi i Lena']My mamy trochę bliżej nad Hańcze i nad ten zalew czasem jeździmy.
Oj. bo na fotkach Tosia leży to mogłam się pomylić;)
Justyna kupuj Doti bo obroża fajna i mięciutka:)
Kupie kupie:D tylko nie wiem jaki kolor xD
[quote name='A&L']Może :P Ale jakby była grubsza, to chyba by nieciekawie wyglądałą. Lenka jest chyba jeszcze za mało masywna na takie grube obroże, które mi się z resztą podobają.
Justyś kiedy mogę liczyć na banerek? :D

Edit:
Kasia postaram się zrobić im jutro zdjęcia "w pionie" to zobaczysz, jak wyrosła. Dla mnie to chart miniaturka :D
No własnie Lena jest jeszcze dzieckiem;) dlatego mysle że 1,5 cm powiedziałabym ze 2 ale ta moze wygladac szeroko bo lena jest mała:) zresztą Doti tez ma obrózki 1,5cm;)
ah banerek:P pamiętam pamietam:P może jutro cos wykombinuje:D [SIZE="1"](a co do kalendarza;) to mozesz mi wysłać maila ze zdjęciami jeśli na pewno chcesz bo tak to szybciej zrobie;))

Posted

[quote name='westie_justa']Kupie kupie:D tylko nie wiem jaki kolor xD

No własnie Lena jest jeszcze dzieckiem;) dlatego mysle że 1,5 cm powiedziałabym ze 2 ale ta moze wygladac szeroko bo lena jest mała:) zresztą Doti tez ma obrózki 1,5cm;)
ah banerek:P pamiętam pamietam:P może jutro cos wykombinuje:D [SIZE="1"](a co do kalendarza;) to mozesz mi wysłać maila ze zdjęciami jeśli na pewno chcesz bo tak to szybciej zrobie;))

Ja na Twoim miejscu kupiłabym tą zółtą, miodową czy jakoś tak. Kolor jest na żywo piękny.
Nie wiem jaki dorosłe westy mają obwód szyi ale na moją Lene 2cm jest za szerokie w obwodzie. Miałam dla niej 1,5 ale Fifka w szczenięctwie pogryzła.

Posted

Kasia postaram się dzisiaj jakieś cyknąć ;) Ja chciałam czarną obrożę, bo stwierdziłam, że będzie fajnie kontrastować na białym :D
Ola byłyśmy już, ale nic nie pisałam, zaraz zajrzę jeszcze raz ;)
Justyna to czekam na banerek :P A co do kalendarza, to sobie tak myślę, że muszę pożyczyć od kogoś aparat (bo ja dalej ładowarki nie kupiłam) i porobić jakieś ładne zdjęcia, bo nie chcę byle jakiego kalendarza (oczywiście mam na myśli jakość zdjęć). Niedługo ma przyjechać do mnie siostra, to będę cykać ile wlezie :D Czyli za kalendarz A3 wychodzi 92,60? ;>
deer dziękujemy, dzisiaj postaram się jeszcze coś dorzucić :)

Posted

Paula owszem, byłyśmy, ale nie mamy takich fajnych zdjęć jak Ty :-( ej, ej nie obrażaj Lenki tymi bliźniakami :eviltong:
Karolina (o ile dobrze pamiętam :roll:) takie małe zawsze szybko rosną i zanim się człowiek obejrzy już są duże :placz: Lenka dopiero co ważyła 1,8 kg, a teraz... 6,5 kg :shake: Ja chcę z powrotem małego westaaaa :D

Guest papillonek
Posted

Następnym razem trzeba brać aparat i cykać :)
No wiadomo ,że Lenka jest naj :D

Posted

[quote name='A&L']Paula owszem, byłyśmy, ale nie mamy takich fajnych zdjęć jak Ty :-( ej, ej nie obrażaj Lenki tymi bliźniakami :eviltong:
Karolina (o ile dobrze pamiętam :roll:) takie małe zawsze szybko rosną i zanim się człowiek obejrzy już są duże :placz: Lenka dopiero co ważyła 1,8 kg, a teraz... 6,5 kg :shake: Ja chcę z powrotem małego westaaaa :D

Jedyne wyjście kupić drugiego :P

Posted

Paula wiem, nawet na rowerku wodnym byłyśmy... ale by były fajne zdjęcia ;/
Kamila dziękujemy :) Mnie też się podoba to zdjęcie za kierownicą :P
Dominika no a co zrobię jak i ten drugi urośnie? :D A tak a propos drugiego psa, to ostatnio wpadły mi w oko sznaucery olbrzymy :P Tylko nie wiem jak u nich z charakterem, ale nie martw się, westy nadal nr 1 i to się już zapewne nie zmieni :D
Biaka ja też nie narzekam :)

Posted

to później znów kolejnego.Nie zartuję taka kolej rzeczy,ze rosna te nasze diabełki ,ale wtedy też sa bardzoooo urocze :) Mój Kleksior nadal jest dla mnie strasznie slodki i czasem przypomina mi malego westika :D

Posted

A mnie Lena nie przypomina małego westika, bo nawet się tak nie zachowuje, jest strasznie poważna i ułożona jak na swój wiek (co mnie drażni) :P Ostatnio po raz pierwszy zrobiła szkodę w domu - pogryzła mi buty - byłam szczęśliwa jak nie wiem co :D Hahaha Kilka dni później byliśmy w domu moich rodziców na parę dni, żeby przypilnować, bo oni wyjechali. Jechaliśmy z chłopakiem na zakupy, więc zostawiliśmy Lenkę w domu. Wracamy, a tam wszystkie moje ciuchy poroznoszone wszędzie, poodrywała mi filtry od papierosów i porozrzucała :D Chyba się wkurzyła, że ją zostawiłam w obcym miejscu. No ale od tamtej pory nic nie zbroiła i powróciła dystyngowana Lena ;P
Cieszę się, że jest mądra i nie szkodzi, ale bardzo bym chciała, żeby chociaż trochę pokazała terierkowy charakter :(