A&L Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dominika, spać nie możesz? :P Mam nadzieję, że kiedyś doczekam dnia wspólnej wystawy :D Quote
Guest papillonek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 westie_justa napisał(a):Nie chcę, jakbym chciała to swojego wiewióra poszukam:eviltong: Bardzo śmieszne :eviltong: Wiewiór jest jeden i niepowtarzalny reszta to zwykłe banany ,a mój to chipita :diabloti: A&L napisał(a):Cóż za ostre słowa :-o Czyli agilitowo - fajnie. Ja jeszcze muszę poczekać jakieś pół roku. Teraz kupuję 101 psich sztuczek i się uczymy :) Nie ostre tylko przemawiające ;) Quote
Aleksa. Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Właśnie też się zastanawiam nad książką 101 psich sztuczek.;) Quote
A&L Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='papillonek']Nie ostre tylko przemawiające ;) Nazywaj to jak chcesz :P Ola Ja niedługo zamówię. Na allegro są za niecałe 30 zł ;) Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ja też muszę:D sobie ją zamówić na allegro..... kurde ale najpierw musze ogarnąć 3 psy:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='A&L']Nazywaj to jak chcesz :P Ola Ja niedługo zamówię. Na allegro są za niecałe 30 zł ;) wiem,widziałam. :) na razie czekam na dyski.. :) Quote
Guest papillonek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Właśnie też się zastanawiam nad książką 101 psich sztuczek.;) Ta książka ma jedną wadę są pomylone trudności sztuczek ,bo wszystko zależy od psa Prościej mi było nauczyc np.zdechł pies ,bo mogłam ją naprowadzic ręką,a miało 4 łapki (dla ekspertów) niż ciągnij czego jeszcze nie umie ,a było łatwe bo z 1 łapką Quote
A&L Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 No wiadomo, że to od psa zależy, więc trzeba próbować i się zobaczy co jej będzie szło najlepiej :) Już się nie mogę doczekać :D Quote
Aleksa. Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 papillonek napisał(a):Ta książka ma jedną wadę są pomylone trudności sztuczek ,bo wszystko zależy od psa Prościej mi było nauczyc np.zdechł pies ,bo mogłam ją naprowadzic ręką,a miało 4 łapki (dla ekspertów) niż ciągnij czego jeszcze nie umie ,a było łatwe bo z 1 łapką dobra, zobaczymy.. ;) Quote
Pieseczkowo Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja jestem nocny marek,bo mam wakacje :D Doczekasz się i ten dzień nastąpi :P Quote
taxelina Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dobra pisalas gdzies ze zdjecia sie tu znajda oprocz pogawedek to gdzie te zdjecia pytam sie? :D Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Evelynkaa napisał(a):Ja też lubię grzywki :D Mi się one ostatnio bardzo spodobały, własciwie zawsze miałam chętke na łysolka:diabloti: Cudne są:) i chyba zostanie mi dylemat Grzywek-Border? :roll: Quote
A&L Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dominika nie denerwuj mnie z tymi wakacjami :( Starość nie radość... :D Deer fotki są gdzieś pomiędzy rozmowami :D Justyna skup się na charakterze psa. Wiesz coś o grzywaczach? Quote
Pieseczkowo Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Jedyne w moim zyciu 4 miesieczne :P Później jak beda studia to nie bedzie juz tak kolorowo :D Quote
A&L Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Pamiętam te wspaniałe wakacje :D Właściwie to dłuższe, bo przecież zakończenie roku było w kwietniu, dobrze pamiętam? Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 No pewnie że na charakterze sie także skupiam:D ale jeszcze sie nie zagłębiłam, bo o bordach to już wiem dośc sporo;) Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 wiesz już jest duzy plus który napewno wam sie spodoba :eviltong: grzywki nie linieją:p a szczególnie te łyse:P Bo na bordy z tym linieniem to gadałyscie :evil_lol: Quote
Misia&Ruby Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Grzywki są świetne! :D I racja. Z tym, że nie linieją, to olbrzymi plus. Tylko nie wiem, co macie do bordków :D Świetna, inteligentna, posłuszna rasa :) Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 bordki są świetne nie wiem co do nich mają:P no czy posłuszna to zalezy jak kto sobie wychowa;) Quote
Pieseczkowo Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 w sumie pod koniec kwirtnia bylo zakonczenie ale już na poczatku maja matury i to prawie do konca kwietnia mialam egzaminy wiec stres ogromny,tak wiec ja swoje wakacje licze od czerwca :D Quote
A&L Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Justyna sama powiedz - czy linienie nie jest uciążliwe? Myślę, że strasznie, tym bardziej u dużego psa. Z resztą Kasia, która ma z tym doświadczenie Ci powiedziała :D Może bordery są świetne, ale nie dla mnie. Nie widzę w nich nic świetnego ;) Dominika a co dalej? Jakieś studia? Quote
Pieseczkowo Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Technologia Żywnosci i Żywienia Człowieka :) Ja po 100-kroć wolę westiki :P Quote
Recommended Posts