Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znaczy wiesz... znalazłam w sumie inny ideał:diabloti:
Sylwetka wręcz charcia! pędza jak torpedy skaczą jak szalone, a w zimę potrafią spać pod kocykiem:) też powinny chodzic w zime w swterkach, są zdrową rasą:D lekkie około 7kg długie nogi długi pysk nie linieją :loveu: i w sumie są extra! w agility idealne! jak i we frisbee! ;) energiczne ale też nie potrzebują tak wiele czasu na spacer;)
sa cudne! grzywki oczywiście tez ale myśle że te byłyby trafnym wyborem:)

Pieseczkowo napisał(a):
Dotek ma jakby zlamany ogonek u samyj nasady i w momencie gdy zobaczy jakiegos psa czy cos to nagle caly ogon laduje na grzbiecie-taka jej przypadlosc :)

dokładnie!:)

Posted

westie_justa napisał(a):
znaczy wiesz... znalazłam w sumie inny ideał:diabloti:
Sylwetka wręcz charcia! pędza jak torpedy skaczą jak szalone, a w zimę potrafią spać pod kocykiem:) też powinny chodzic w zime w swterkach, są zdrową rasą:D lekkie około 7kg długie nogi długi pysk nie linieją :loveu: i w sumie są extra! w agility idealne! jak i we frisbee! ;) energiczne ale też nie potrzebują tak wiele czasu na spacer;)
sa cudne! grzywki oczywiście tez ale myśle że te byłyby trafnym wyborem:)

dokładnie!:)

To podziel się z nami swoim nowym ideałem;) opis kojarzy mi się z manchester terrierierem ale pewnie nie trafiłam.
Edit: z całą pewnością nie trafiłam, manchestery raczej linieją.

Posted

z całą pewnością trafiłaś! gratuluje wygrałaś!:evil_lol:
tak to one są dość rzadkie ale zainteresowałam sie nimi i powiem szczerze bardzo mi pasuja....no cóż czarne sa:P ale taka czerń musi byc kochana:loveu:

Posted

Dokładnie tak jak mówisz Dominiko :D Kasia, mnie też coś się w nich podoba, ale to jest kolejna całkiem niezła rasa, której bym nie chciała :P

Posted

Ja chyba też nie bardzo ale jednak fajne. Ja to na szczęście na razie nie mam problemu z wyborem bo mam moje dwie najukochańsze kundlice. Wiem że jak się kiedyś zdecyduje na kolejnego to będzie wielki problem z wyborem.

Posted

Mi się westy bardzo podobają. Jest jednak kilka innych ciekawych ras które w mniejszym bądź większym stopniu mi się podobają. Dlatego miałabym problem z wyborem a więcej niż trzy sztuki raczej nie będę mieć.

Guest papillonek
Posted

Fajnie dwa teriery jeden biały drugi czarny,tylko tak jak doti może mieć swoje terierze humorki ;)

Posted

papillonek napisał(a):
Fajnie dwa teriery jeden biały drugi czarny,tylko tak jak doti może mieć swoje terierze humorki ;)

Jeden szorstki drugi gładki, jeden niski drugi wysoki:evil_lol: oczywiście że może, ale MT to nie jest typowy terier z taką zadziornością;) jest tez bardzo charci:loveu:
A&L napisał(a):
Uwielbiam terierze humorki <3

Ahaha :evil_lol:

Posted

Byliśmy dzisiaj w gościach, więc żeby Lenka prezentowała się lepiej, natapirowałam jej trochę łebek :) Wyglądała ślicznie :) Niestety na zdjęciu w ogóle tego nie widać ;/

Posted

Ja też użyłam, takiego dla ludzi, mam nadzieję, że można :roll:. Kasia, uwierz mi, że na żywo wyglądała 100 razy lepiej :)

Posted

Nic tylko się cieszyć, z resztą widać to nawet na zdjęciach, ale nie ukrywam, że to Lenka jest moją ulubienicą :loveu:

Posted

westie_justa napisał(a):
No ślicznie:D ja jeszcze czasem używam lakieru;)

edit:mogę wziąć spróbowac do kalendarza;)

Kochana próbuj! :)