Pieseczkowo Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dotek ma jakby zlamany ogonek u samyj nasady i w momencie gdy zobaczy jakiegos psa czy cos to nagle caly ogon laduje na grzbiecie-taka jej przypadlosc :) Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 znaczy wiesz... znalazłam w sumie inny ideał:diabloti: Sylwetka wręcz charcia! pędza jak torpedy skaczą jak szalone, a w zimę potrafią spać pod kocykiem:) też powinny chodzic w zime w swterkach, są zdrową rasą:D lekkie około 7kg długie nogi długi pysk nie linieją :loveu: i w sumie są extra! w agility idealne! jak i we frisbee! ;) energiczne ale też nie potrzebują tak wiele czasu na spacer;) sa cudne! grzywki oczywiście tez ale myśle że te byłyby trafnym wyborem:) Pieseczkowo napisał(a):Dotek ma jakby zlamany ogonek u samyj nasady i w momencie gdy zobaczy jakiegos psa czy cos to nagle caly ogon laduje na grzbiecie-taka jej przypadlosc :) dokładnie!:) Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 westie_justa napisał(a):znaczy wiesz... znalazłam w sumie inny ideał:diabloti: Sylwetka wręcz charcia! pędza jak torpedy skaczą jak szalone, a w zimę potrafią spać pod kocykiem:) też powinny chodzic w zime w swterkach, są zdrową rasą:D lekkie około 7kg długie nogi długi pysk nie linieją :loveu: i w sumie są extra! w agility idealne! jak i we frisbee! ;) energiczne ale też nie potrzebują tak wiele czasu na spacer;) sa cudne! grzywki oczywiście tez ale myśle że te byłyby trafnym wyborem:) dokładnie!:) To podziel się z nami swoim nowym ideałem;) opis kojarzy mi się z manchester terrierierem ale pewnie nie trafiłam. Edit: z całą pewnością nie trafiłam, manchestery raczej linieją. Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 z całą pewnością trafiłaś! gratuluje wygrałaś!:evil_lol: tak to one są dość rzadkie ale zainteresowałam sie nimi i powiem szczerze bardzo mi pasuja....no cóż czarne sa:P ale taka czerń musi byc kochana:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Szczerze mówiąc to strzelałam bo opis mi do nich właśnie pasował. One nie linieją? Byłam pewna że tak. Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Jeeeeee! Chociaż tyle, że terrier :smile: I który mi się całkiem podoba! Uff.. ulżyło mi :diabloti: Quote
Pieseczkowo Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 terier to terier niech bedzie i czarny ale scierpimy :D Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Właściwie to całkiem ładne psiaki. nie widziałam na żywo ale lubię sobie przeglądać w necie różne rasy i one mają w sobie to coś:loveu: Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Dokładnie tak jak mówisz Dominiko :D Kasia, mnie też coś się w nich podoba, ale to jest kolejna całkiem niezła rasa, której bym nie chciała :P Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ja chyba też nie bardzo ale jednak fajne. Ja to na szczęście na razie nie mam problemu z wyborem bo mam moje dwie najukochańsze kundlice. Wiem że jak się kiedyś zdecyduje na kolejnego to będzie wielki problem z wyborem. Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 A ja coraz bardziej upewniam się, że tylko westy są miłością mojego życia :D Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Mi się westy bardzo podobają. Jest jednak kilka innych ciekawych ras które w mniejszym bądź większym stopniu mi się podobają. Dlatego miałabym problem z wyborem a więcej niż trzy sztuki raczej nie będę mieć. Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 No widzicie:D przeżyjecie:evil_lol: terier terier czrnuszek:diabloti: No to juz mi lepiej:eviltong:! Quote
Guest papillonek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Fajnie dwa teriery jeden biały drugi czarny,tylko tak jak doti może mieć swoje terierze humorki ;) Quote
Yuveza Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 papillonek napisał(a):Fajnie dwa teriery jeden biały drugi czarny,tylko tak jak doti może mieć swoje terierze humorki ;) Jeden szorstki drugi gładki, jeden niski drugi wysoki:evil_lol: oczywiście że może, ale MT to nie jest typowy terier z taką zadziornością;) jest tez bardzo charci:loveu: A&L napisał(a):Uwielbiam terierze humorki <3 Ahaha :evil_lol: Quote
A&L Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Hmmm... zdjęcia... nie wiem :P Justyna co się śmiejesz :D Ja naprawdę lubię ich humorki :) Quote
A&L Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Byliśmy dzisiaj w gościach, więc żeby Lenka prezentowała się lepiej, natapirowałam jej trochę łebek :) Wyglądała ślicznie :) Niestety na zdjęciu w ogóle tego nie widać ;/ Quote
Kasi i Lena Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Widać, widać. Jest urocza, ten duży czarny nosek na białym psiaku:loveu: Quote
Yuveza Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No ślicznie:D ja jeszcze czasem używam lakieru;) edit:mogę wziąć spróbowac do kalendarza;) Quote
A&L Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Ja też użyłam, takiego dla ludzi, mam nadzieję, że można :roll:. Kasia, uwierz mi, że na żywo wyglądała 100 razy lepiej :) Quote
Kasi i Lena Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wierzę, moje też na żywo wyglądają o niebo lepiej niż na fotkach. Ostatnio Fifka mnie zadziwia, zawszę się błyszczała a teraz świeci się jak nawoskowana. Chyba karma jej służy. Quote
A&L Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Nic tylko się cieszyć, z resztą widać to nawet na zdjęciach, ale nie ukrywam, że to Lenka jest moją ulubienicą :loveu: Quote
A&L Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 westie_justa napisał(a):No ślicznie:D ja jeszcze czasem używam lakieru;) edit:mogę wziąć spróbowac do kalendarza;) Kochana próbuj! :) Quote
Recommended Posts