Pieseczkowo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 W sumie nie ma czego gratulować bo i tak tego najważniejszego z wystawy miedzynarodowej nie mamy :P Potomstwa nie ma i chyba w sumie się ciesze,bo wątpie by wyszlo coś dobrego :) Na Młodziezowego Championa potrzebujesz 3xZw.Mł bez limitu czasowego od 3 roznych sedziów i w tym z jednej wystawy miedzynarodowej na Dorosłego Championa - 3xCWC , miedzy pierwszym a ostatnim musi byc 6 miesiecy i chyba 1 dzien przerwy i reszta tak samo :) Quote
A&L Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Ależ to dziwne z tymi odstępami czasowymi :P Ale dalej nie kumam, co to jest CWC :roll:. To ocena taka czy jak? Quote
Kasi i Lena Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Certyfikat Wystawowego Championa - nie żebym ja wiedziała, w wikipedii wyczytałam:) Quote
Pieseczkowo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Czas jest dla spr.czy pies faktycznie nadaje sie na Championa-przynajmniej ja tak to rozumiem. To taki wniosek ktory może być dodany ale nie musi do 1 miejsca i oceny dosk. w klasie młodzieży jest to Zw.Mł :) Quote
Misia&Ruby Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pieseczkowo napisał(a):W sumie nie ma czego gratulować bo i tak tego najważniejszego z wystawy miedzynarodowej nie mamy :P Potomstwa nie ma i chyba w sumie się ciesze,bo wątpie by wyszlo coś dobrego :) Jak to nie ma czego gratulować? ;) Przecież psiaka trzeba odpowiednio do wystaw przygotować, umieć odpowiednio zaprezentować. Nawet do wystawy krajowej, czy klubowej:) Quote
A&L Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Aha no to mniej więcej rozumiem :) Dominika przed kupnem drugiego psa zgłoszę się do Ciebie na korepetycje :P Quote
Pieseczkowo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 W takim razie dziękuje :P proszę bardzo jestem do usług :) Quote
Guest papillonek Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 westie_justa napisał(a):No tak;) Znaczy ja lubię piórka na ogonku ale nie lubie jak jest tak noszony, zresztą doti i tak swój nosi źle i to brzydko wygląda :/ Moim zdaniem to lepiej jeśli pies nosi ogon w górze ,bo ładnie to wygląda i dodaje uroku.No i pies wygląda na zadowolonego,bo np.cavaliery ciągają ogonem po ziemi i wyglądają jak pokrzywdzone ,smutne,zbite :lol: Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Doti nosi tak ogon że jest niemal położony na plecach :P i brzydko to wygląda:?/ Quote
ania90 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 westie_justa napisał(a):Doti nosi tak ogon że jest niemal położony na plecach :P i brzydko to wygląda:?/ moj tez tak nosi:) Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 westie_justa napisał(a):Doti nosi tak ogon że jest niemal położony na plecach :P i brzydko to wygląda:?/ Ale Ty się czepiasz tej biednej Doti :( Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Nikt nie jest idealny :P Pokaż mi jakieś zdjęcie z tym ogonem, bo ciekawa jestem :D Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Justyna, co Ty się tak tej Doti czepiasz. Jak nie zbita jak kiełbasa (przepraszam nie mogę się powstrzymać bo to tekst roku:evil_lol:) to ogon nie tak trzyma, jak można ogon nie tak trzymać? Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Tekst o kiełbasie powinien być hasłem tego portalu hahahah :lol: I masz rację Kasiu, odkąd na horyzoncie pojawiły się jakieś tam bordery, to Doti jest już kiełbasą z brzydkim ogonem i w ogóle beee :( Justyna zachęcam do porównania ogona do jakiegoś wyrobu mięsnego. Doti ma ogon jak.... ? :D Czekam na propozycję! Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Hahaha :roflt: zapytaj sie Dominiki jak ogon może być źle noszony :P O nie do mięsa sie nie da :P każdy westik powinien mieć ogon jak marchewka i ona taki ma ale źle go nosi na pleach i jest wygięty do przodu:P Zawsze była kiełbasą:P a bordery...... niestety musiałam je usunąć z horyzontu...:( Quote
taxelina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 czemu usunelas bordery? przeciez tak bardzo chcialas.. Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Pewnie chodzi o linienie. No dobra, teoretycznie wiem, ale chcę to na Dotce zobaczyć! :D Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 nadal chce ale nie bedę sobie mogła a niego pozwolić ze względu na wymagania:( nie bedę miała codziennie 3h na spacer:( Quote
taxelina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 no ale tpo nie wiedzialas o tym wczesniej ze te psy sa wymagajace? Quote
A&L Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Hmmm... może wystarczy godzina żeby sie tak porządnie wybiegał i w domu dużo agility. Nie da rady? Quote
taxelina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A&L napisał(a):Hmmm... może wystarczy godzina żeby sie tak porządnie wybiegał i w domu dużo agility. Nie da rady? ale lepiej to przemyslec a nie brac psa a potem sobie nie da sie z nim rady... Quote
Yuveza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 wiesz wiedziałam.... ale na jednym wątku wszyscy mi go odradzili bo musi miec 3h codziennie na spacer, a ja chodząc do szkoły nie moge wszystkiego i iść z psem:roll: a nie chce aby był nieszczęśliwy.... zresztą mimo że nadal kocham BC uświadomiłam sobie że są jeszcze inne nie tak "modne" ;) i juz wiem jakie:) są tez małe:) Quote
Recommended Posts