cockermaister Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A&L napisał(a):Karolina (o ile dobrze pamiętam :roll:) no musimy w końcu, bo coś się zebrać nie możemy ;) Fajnie jak w domu jest jeden spokojny i jeden zwariowany pies :) tak Karolina jestem ;) no to kiedy i gdzie ? no fajnie tylko Koki bardzo uległa Luśce i nawet przy misce jej ustępuje i Lusia cały czas ją gryzie :( Quote
Misia&Ruby Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/5799/22082011556.jpg Haha, genialne zdjęcie :lol: Nie ładnie tak kotka za uszko gryźć, nie ładnie :D Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Karolina teraz jestem w Łodzi, wracam w poniedziełek, może w środę np. na moście (tym jak się jedzie z Poraja do Jastrzębia na mojej ulicy)? Misia ten kot chyba to lubi, bo jak widzi Lene i Tośke sam przybiega :D Quote
cockermaister Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A&L napisał(a):Karolina teraz jestem w Łodzi, wracam w poniedziełek, może w środę np. na moście (tym jak się jedzie z Poraja do Jastrzębia na mojej ulicy)? ok ;) o której ? Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 no nie wiem... może ustalimy to bliżej środy? Bo jak będzie taki upał jak teraz, to lepiej pod wieczór, a jak będzie normalnie, to możemy się wcześniej umówić ;) Quote
cockermaister Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A&L napisał(a):no nie wiem... może ustalimy to bliżej środy? Bo jak będzie taki upał jak teraz, to lepiej pod wieczór, a jak będzie normalnie, to możemy się wcześniej umówić ;) dobra ;) ;) Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='westie_justa']nie no ale żeby aż tak! teriery to zadziory ale na przykładzie np: mojej Doti szkolenie idzie bardzo łatwo humory ma ale uciążliwa w żaden sposób, ale nie no to wygląda jakby była przestroga "nie kupujcie westów bo to uciążliwe psy i kłopotliwe i nie dające się nauczyć" jakbym chciała to Dotka mogłaby skakać innym do gardeł :evil_lol: Justyna przeglądałam dzisiaj moją galerię i zobacz, co znalazłam :D I co, jak się wytłumaczysz? :P Quote
Yuveza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 tutaj chyba była jakaś mowa o agresywności;) czy coś tam ze... nie wiem zresztą :eviltong: zaraz sie cofne to powiem:P tak w gruncie rzeczy da sie ja nauczyć nie jest to bardzo trudne, tutaj było coś ze jakby nie da sie westa wychowac i szkolenie miałam tu (chyba:roll:) na myśli tego że da sie je wychowac;) i psem uciążliwym nie jest;) a jesli chodzi o szkolenie.. nauke.. to moze mówiłam tak żeby sobie ulżyć:evil_lol: jeśli przykładem westa jest mój pies to po prostu wnioskuje że westy nie są chętne do pracy bo nie są:P nie chcą czegoś robić i nie lubia są leniami:eviltong: i nawet za piłką nie raczą pobiec:P jestem zdziwiona ze Doti umie robić to co teraz robi:P bo tak na prawde mozna powiedzieć że to było na siłę jej sie nie chciało ale ja ją dręczyłam bo mając parówki... niestety:roll: pokusa duza ale czasem to nawet w nosie miała parówki xD Quote
A&L Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Ja mam 2 przykłady - mojego Lenia i westa mamy mojego chłopaka, który jest wariatem, także to chyba zależy od osobnika ;) Jak tam mój banerek? :D Quote
Yuveza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 niby tak ale moim zdaniem dużo też powinno zależeć od rasy;) bo np:czytam że esty to rasa energiczna itd a przychodzi do mnie taka Doti leń:evil_lol: nie wiem nie wiem... trudno mi jakoś zdjęcia wybrać xD a wczoraj siedziałam nad rysunkiem... Quote
cockermaister Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ja wezme samą Luśke bo nie wiem jak Koki zareaguje :p zapraszam do nas na zdjęcia Quote
A&L Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Justyna na pewno wiele zależy od rasy. Myślę, że warto zwracać uwagę na rodziców psa. Rodzice Leny (szczególnie ojciec) są spokojni i Lena też taka jest. Czekam na baner, nooo :D Karolina a jak Koki miałaby zareagować? Quote
cockermaister Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='A&L'] Karolina a jak Koki miałaby zareagować? Koki boi się obcych i dla niej takie wyjazdy to stres jest i wogóle to nie dam rady z dwoma psami przyjść ;) kiedyś na zlocie ona rzucała się na inne psy bo mnie broniła no i nie chce ryzykować :( Quote
A&L Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Aha, ciekawe skąd takie zachowanie. Lena też nie lubi obcych, ale póki nikt nie głaszcze jej na siłę, to jest ok, a jak toś za bardzo ingeruje w jej przestrzeń, to się płoszy. Quote
cockermaister Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A&L napisał(a):Aha, ciekawe skąd takie zachowanie. Lena też nie lubi obcych, ale póki nikt nie głaszcze jej na siłę, to jest ok, a jak toś za bardzo ingeruje w jej przestrzeń, to się płoszy. nie wiem właśnie jak Koki była mała to brałam ją gdzie tylko się dało np. do sklepu, jak jechałam jeździć konno to ją też brałam i były tam obce ludzie i psy a ona teraz i tak się boi obcych :( no, ale trudno i tak ją kocham i nic tego nie zmieni no, ale poznasz mojego Lucyfra ( diabełka) ja twoją Lenkę już kiedyś widziałam jak była na spacerku z Tosią. Śliczną masz psinke a my będziemy na moście tam stać czy gdzieś pójdziemy bo mi to Lusia nie usiedzi w miejscu ? Quote
A&L Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Szkoda, że Koki nie jest towarzyska, ale trudno. Nie no, pójdziemy na spacer ;) Quote
Molowe Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Lenka to piękna sunia prosimy więcej fotek :D Quote
A&L Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Molowe napisał(a):Lenka to piękna sunia prosimy więcej fotek :D Dziękujemy i proszę bardzo, są fotki ;) Ze spaceru z cockermaister :) Quote
Molowe Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 dziękujemy za nowe foteczki:) Lenka jak zawsze piękna i fajnie wygląda w różowych szeleczkach:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jakie słodkie psiaki, wszystkie trzy piękne:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Asiaczki przydreptały do Lenki w odwiedziny:) Pzdr. Quote
A&L Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa i witamy Asiaczki w naszej galerii :multi: Quote
Recommended Posts