Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie że ładne, mamy identyczne ;) na dodatek dwa rozmiary, bo najpierw przysłali za małe a już nie chciało mi się bawić w zwroty :)
w rzeczywistości mają dużo ładniejszy kolor, taki spokojny róż :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mamy takie szelki Muscat McLeather tylko czerwone. Są śliczne ale obydwie panienki potrafią się z nich wyjść bez problemu. Teraz używamy tylko guardów które według mnie gorzej się prezentują na psie ale psiaki z nich nie wychodzą. Myślałam też nad norweskimi ale obawiam się że też z nich wyjdą.

Posted

Mi Leń jeszcze nie wyszła z szelek, ale to pewnie kwestia czasu :eviltong: Szczerze mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że są jakieś różne rodzaje :oops:. W ogóle zauważyłam, że większość Leni rzeczy jest różowa... Muszę kupić jej jakieś rzeczy w innym kolorze, bo trochę za dużo tego różu. Co prawda do póki jest mała - w sumie to już nie jest (:placz:) - to jej to pasuje, z resztą jak dziecku :D. Chyba pójdę w jakieś brązy :cool3:.

Posted

Nie no oczywiście ja nie twierdze że wszystko musi być różowe. Jest wiele pięknych kolorów. Moje ostatnio robią za takie ''słit laleczki'' co prawda nie różowe ale kolorowe dziewczęce wzorki , kwiatuszki. Jakoś ostatnio mam fazę na takie letnie kolorki.
Mają też oczywiście jakieś normalne nie wzorzyste akcesoria. Ja siebie lubię najbardziej w czerni i fiolecie bez żadnych wzorków więc u piesków mogę poszaleć;)

Posted

[quote name='Silky123']byłaby Westikowym plastikiem. hehe. :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
hahaha, dokładnie :-D Tylko tapety na pyszczku by brakowało :evil_lol:
Mi też się podobają wzorzyste akcesoria, ale mam teraz wizję na jakąś gładką, brązową, grubszą obroże :cool3:. Ale póki co nic nie kupuję (chyba:evil_lol:).
Muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj wyprałam Lenia w suchym szamponie i jestem zadowolona :multi:. Lenka jest śnieżnobiała i pachnąca :loveu: Co prawda ja od momentu kąpania nie mogę przestać kichać (chyba sie nawdychałam tego pudru), ale mimo to jest git :lol:

Posted

A takiego

Słabo widać, więc napiszę: nazywa się Trocken Shampoo, firma to Gimborn. Kosztował 25 zł z groszami. Nie wiem tylko jak długo efekt bieli się utrzyma ;P

Posted

Ja go kupiłam w Kakadu ;-) Postaram się zrobić jakieś zdjęcia, ale nie obiecuję, bo zaczynam dzisiaj remont, więc nie wiem czy znajdę czas :-o.

Posted

Oj, to ja chyba jakaś nienormalna jestem :placz:bo mi się kwiatki nie podobają i różowości, a moje psy zawsze miały proste jednobarwne obroże albo szelki...
Może dlatego, że zaczynałam od rotweilera? :cool3:

Posted

Rotweiler w kwiatuszkach wyglądałby uroczo a jeszcze lepiej w różowych kwiatuszkach albo serduszkach:evil_lol: A małe psiaki fajnie wyglądają w obrożach ze ćwiekami. Chciałam moim takie zakupić ale mogłyby tymi ćwiekami sobie krzywdę nawzajem zrobić w czasie zabawy.

Posted

Ooooo tak! Trampki na obcasach - I'm lovin it :-D hehe. A może białe kozaczki, co dziewczyny? :cool3::lol:

Posted

hhehehe tylko jak te moje biedaczki będą biegać na obcasach i na dodatek białych. To takie niepraktyczne, jak ja z nich trawę spiorę. Pozostaję przy trampkach, takich tradycyjnych czarnych, wysokich za kostkę.;):)