alekseyka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 pewnie że ładne, mamy identyczne ;) na dodatek dwa rozmiary, bo najpierw przysłali za małe a już nie chciało mi się bawić w zwroty :) w rzeczywistości mają dużo ładniejszy kolor, taki spokojny róż :) Quote
Yuveza Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 mcLarcher:D tez sie nad takimi zastanawiałam:) Quote
alekseyka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 To Muscat McLeather :) Ale strasznie szybko się brudzą powiem Wam :( Od środka moje są już całe czarne :/ Ale ja teraz używam Dog Square: http://www.zolux.com/media/img/contenu/produit/545970RS.jpg jakoś chyba wolę guardy od szorek - przynajmniej mniejsze ryzyko, że Nana z nich wyjdzie, co zdarzyło się już kilka razy przypadkiem :) Quote
Kasi i Lena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Też mamy takie szelki Muscat McLeather tylko czerwone. Są śliczne ale obydwie panienki potrafią się z nich wyjść bez problemu. Teraz używamy tylko guardów które według mnie gorzej się prezentują na psie ale psiaki z nich nie wychodzą. Myślałam też nad norweskimi ale obawiam się że też z nich wyjdą. Quote
Natalia&Cody Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Cody ma takie same tylko, że niebieskie, których już nie nosi, bo się rozwalają i posiada jeszcze czarne. :D Quote
A&L Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Mi Leń jeszcze nie wyszła z szelek, ale to pewnie kwestia czasu :eviltong: Szczerze mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że są jakieś różne rodzaje :oops:. W ogóle zauważyłam, że większość Leni rzeczy jest różowa... Muszę kupić jej jakieś rzeczy w innym kolorze, bo trochę za dużo tego różu. Co prawda do póki jest mała - w sumie to już nie jest (:placz:) - to jej to pasuje, z resztą jak dziecku :D. Chyba pójdę w jakieś brązy :cool3:. Quote
Kasi i Lena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Przecież jej jest wszystko jedno w jakim kolorze ma akcesoria. Moje w większości mają kolorowe i dziewczęce;) :eviltong: Lenka będzie ślicznie wyglądać w każdym kolorze. Quote
A&L Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Jej tak, ale ja nie chcę z niej robić "słit laleczki". Róż jest fajny, ale bez przesady ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='A&L']Jej tak, ale ja nie chcę z niej robić "słit laleczki". Róż jest fajny, ale bez przesady ;)[/QUOTE] byłaby Westikowym plastikiem. hehe. :loveu: :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nie no oczywiście ja nie twierdze że wszystko musi być różowe. Jest wiele pięknych kolorów. Moje ostatnio robią za takie ''słit laleczki'' co prawda nie różowe ale kolorowe dziewczęce wzorki , kwiatuszki. Jakoś ostatnio mam fazę na takie letnie kolorki. Mają też oczywiście jakieś normalne nie wzorzyste akcesoria. Ja siebie lubię najbardziej w czerni i fiolecie bez żadnych wzorków więc u piesków mogę poszaleć;) Quote
A&L Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Silky123']byłaby Westikowym plastikiem. hehe. :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] hahaha, dokładnie :-D Tylko tapety na pyszczku by brakowało :evil_lol: Mi też się podobają wzorzyste akcesoria, ale mam teraz wizję na jakąś gładką, brązową, grubszą obroże :cool3:. Ale póki co nic nie kupuję (chyba:evil_lol:). Muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj wyprałam Lenia w suchym szamponie i jestem zadowolona :multi:. Lenka jest śnieżnobiała i pachnąca :loveu: Co prawda ja od momentu kąpania nie mogę przestać kichać (chyba sie nawdychałam tego pudru), ale mimo to jest git :lol: Quote
Kasi i Lena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Jakiego szamponu używałaś? mam ochotę mojej Lenie jakiś taki kupić bo ona szybko szarzeje a z kąpielami na mokro nie ma co przesadzać. Quote
A&L Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 A takiego Słabo widać, więc napiszę: nazywa się Trocken Shampoo, firma to Gimborn. Kosztował 25 zł z groszami. Nie wiem tylko jak długo efekt bieli się utrzyma ;P Quote
Kasi i Lena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dzięki, ciekawe czy jest do zdobycia w miejscowych zoologach czy tylko z netu. Czekam na zdjęcia Leny po suchym praniu;) Quote
A&L Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Ja go kupiłam w Kakadu ;-) Postaram się zrobić jakieś zdjęcia, ale nie obiecuję, bo zaczynam dzisiaj remont, więc nie wiem czy znajdę czas :-o. Quote
izatemka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Oj, to ja chyba jakaś nienormalna jestem :placz:bo mi się kwiatki nie podobają i różowości, a moje psy zawsze miały proste jednobarwne obroże albo szelki... Może dlatego, że zaczynałam od rotweilera? :cool3: Quote
A&L Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 No tak, rotweiler i kwiatki, to nie do końca udana połączenie:eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Rotweiler w kwiatuszkach wyglądałby uroczo a jeszcze lepiej w różowych kwiatuszkach albo serduszkach:evil_lol: A małe psiaki fajnie wyglądają w obrożach ze ćwiekami. Chciałam moim takie zakupić ale mogłyby tymi ćwiekami sobie krzywdę nawzajem zrobić w czasie zabawy. Quote
A&L Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Jeszcze im kup psie glany do tego :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='A&L']Jeszcze im kup psie glany do tego :evil_lol:[/QUOTE] E tam na glany za ciepło, stopki im się pocić będą:) Lepsze by były jakieś wysokie trampki:evil_lol: Quote
A&L Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Ooooo tak! Trampki na obcasach - I'm lovin it :-D hehe. A może białe kozaczki, co dziewczyny? :cool3::lol: Quote
Kasi i Lena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 hhehehe tylko jak te moje biedaczki będą biegać na obcasach i na dodatek białych. To takie niepraktyczne, jak ja z nich trawę spiorę. Pozostaję przy trampkach, takich tradycyjnych czarnych, wysokich za kostkę.;):) Quote
Yuveza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Hehe No to może takie różowe:eviltong: będą bardziej dziewczęce.. tylko nie wiem czy ten rozmiar :P http://allegro.pl/buty-dla-psa-trampki-moro-kod-546-554-i1669958664.html Quote
Recommended Posts