Pieseczkowo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 majtki dobra sprawa tylko wkladaj w nie lepiej jakis papier niz jakas wkladke bo w momencie zjedzenia papieru bedzie mniejszy klopot :) Quote
A&L Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Któż to nas odwiedził :D W sumie słuszna uwaga z tym papierem. Co tam słychać u Kleksiora? :D Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wyglada koszmarnie po moim przyjeździe:P mam wrazenie ze wazy tone i wyglada jak solidny mamut xD Quote
Yuveza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 A&L napisał(a):Boje się tych cieczek ;/ Ja raczej zainwestuję w majtasy, bo mam dom po remoncie, nowe łóżko itd. więc wolę nie ryzykować... Ile takie gacie kosztują? Nie pochwaliłam się Wam, a Leń zaliczył pierwsze pływanie :-D Co prawda w basenie, przy domu, ale dała radę :eviltong: Myślę, że będzie zdolną pływaczką :cool1: A&L napisał(a):Któż to nas odwiedził :D W sumie słuszna uwaga z tym papierem. Co tam słychać u Kleksiora? :D Takie majtki np: Chaby ja kupiłam kosztują jakieś 14zł;) nasze są już trochę zdezelowane ale są;) ja zawsze wkładam jej wkładkę ;) żeby nie prać co chwila gaci wymieniam rano i wieczorem i jest git;) Quote
A&L Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Dominika to gdzie Ty byłaś, że Kleks zdążył się tak zmienić? :D Justyna a duży miałaś problem z przyzwyczajeniem Doti do majtów? Kilka fotek :) Tak, wiem, że nie powinna, ale to tak w drodze wyjątku ;) Tosia - kosmita :D Felek :) A to moje ulubione zdjęcie Tosi :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Mysle,ze to wrazenie po przebywaniu 11 dni z pieknymi,angielskimi,malymi westikami :P i teraz wydaje mi sie,że jest mamutem z koszmarnym wlosem xD Quote
A&L Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 O matko :D To na jakimś obozie westowym byłaś czy jak? :eviltong: Quote
Yuveza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Na początku prawie ie chodziła w tych matach :P i siadała na kazdym kroku później se już przyzwyczaiła i normalnie chodziłai sie nawet w nich uczyła;) teraz jakoś znów jej dziwnie ale nie ma dużej tragedii;) Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 A&L napisał(a):O matko :D To na jakimś obozie westowym byłaś czy jak? :eviltong: w hod. mojej znajomej :) Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 no w końcu jakieś zdjęcia są, ale i tak jest ich dość mało. :D i jak kupujesz majtasy? ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ale Lenka pięknie skacze:) Z Tosi to faktycznie mały kosmita:) Na pierwszym zdjęciu wygląda jak ratlerek albo cziłka. Na drugim jak mały goldenek. Nie ma to jak psiak wielorasowy:) Quote
A&L Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Dominika no to super miałaś wycieczkę :) Może pochwalisz się jakimiś zdjęciami angielskich piesków? Silky zaraz będą kolejne :) Przy okazji - jak masz na imię? Pytam, bo nie lubię pisać po nazwach nicku. Bianka spoko, spoko zaraz będą następne, a w sobote jedziemy do Warszawy, więc postaram się też coś porobić. Majtasy kupię ale to przy okazji. I Ciebie też zapytam - jak masz na imię? :D Ania dziękuję za miłe słowa :) Kasia ja tam kocham wszystkie psy, ale jednak wolę mieć pewność co z nich wyrośnie :D Ale muszę przyznać (po raz kolejny), że Twoje są wyjątkowo udane - w szczególności Lenka :loveu: A teraz zdjęcia: Quote
Kasi i Lena Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Jaka ona śliczna:loveu: A jak jej zdrówko? Dalej się dziwnie zachowuje? Fajnie że Ci się moje suczynki podobają, ja też je uważam za wyjątkowo udane egzemplarze;) Quote
Pieseczkowo Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Może za jakiś czas :) Jeszcze staram się utrzymac je w swojej tajemnice,ale musze powiedzieć,ze angielskiego westiki to zdecydowanie mój typ :D Quote
Natalia&Cody Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Natalia. ;d http://img829.imageshack.us/img829/174/dsc01109bn.jpg słodziuchna. :loveu: http://img707.imageshack.us/img707/2840/dsc01111ry.jpg ojeej, co za problemik ma ten Leniuszek ? :loveu: :D Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 no tak, jak widać po nicku czyli Bianka, wiem że imię może troszkę dziwne, ale zagraniczne. :eviltong: mały głupolek. :loveu: http://img829.imageshack.us/img829/174/dsc01109bn.jpg Quote
Misia&Ruby Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pięknota :) Szczególnie na tym zdjęciu wyszła uroczo :loveu: http://img829.imageshack.us/img829/174/dsc01109bn.jpg Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 http://img707.imageshack.us/img707/2840/dsc01111ry.jpg Piękne zdjęcie Ładna ostrość:D:P Quote
Guest papillonek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 westie_justa napisał(a):Na początku prawie ie chodziła w tych matach :P i siadała na kazdym kroku później se już przyzwyczaiła i normalnie chodziłai sie nawet w nich uczyła;) teraz jakoś znów jej dziwnie ale nie ma dużej tragedii;) moja tak miała i przy każdej cieczce ją przyzwyczajam od początku ,bo po cieczce się odzwyczaja ;) Quote
A&L Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Kasia Lena jest ogólnie dziwnym psem (jak na westa i to młodego). Jest bardzo spokojna i ułożona. U niej to chyba "rodzinne", bo jej ojciec też jest taki i 2 siostry również (tylko z tymi osobami z rodziny Leny mam kontakt). Dla mnie wydawało się to dziwne, bo to w końcu młody pies i do tego west. Z resztą Lenia jest specyficznym psem. Badania wyszły dobre, więc to zapewne jej natura. Dominika strasznie jestem ciekawa tych angielskich piesków. Swoją drogą znacząco tu upada teoria Was - zapalonych popleczników zasady r=r i całego tego hodowlanego bełkotu. Skoro tamte pieski tak się różnią od polskich rasowych, to coś tu jest nie tak. Chyba któreś z nich nie są westami. Wzorzec jest jewden, to dlaczego tamte psy są inne? Z resztą u nas w Polsce dla mnie hodowle to jedno wielkie śmiechu warte. Natalia Lenki największym problemem jest wybór łóżka w którym ma spać :D Bianka rzeczywiście nietypowe imię :) Ania dziękujemy ;) Misia to Ciebie też poproszę o imię, jeśli można :) i dziękujemy. Justyna ostrość dobra, bo w końcu zrobiłam zdjęcie aparatem, nie telefonem :D papillonek jak tam Włochy, turystko? :D No i powiedz jak masz na imię (wydaje mi się, że wiedziałam, ale nie pamiętam :P) My wczoraj wróciłyśmy z Warszawy. Było trochę przygód (tych miłych i nie). Z niemiłych to powiem, że po drodze zepsuło mi się auto :( Szczęście w nieszczęściu, że w Łodzi, bo z Częstochowy do Łodzi jechałam sama i gdyby mi się tam zepsuło, to nie wiem co bym zrobiła... A w Łodzi jechałam już z TZ (musiałam się pochwalić, że wiem, co to znaczy haha :D) w stronę Warszawy w wtedy xkdjfgid - zepsuło się. Ja oczywiście jak to ja, tak się napaliłam na wyjazd, że zdecydowałam, że wsiądziemy w pociąg, no i pojechaliśmy ;). Z tych atrakcyjnych przygód, to Lena się wybawiła, bo cała niedzielę byliśmy nad wodą - pływała, tarzała się w piachu i tak w kółko. Niestety zdjęć znad wody nie mam ;/ W piątek Lena była u fryzjera, więc jest teraz piękna i czyściutka :loveu:. Niestety okazało się, że miała kleszcza i stan zapalny :( Zdjęcie z pociągu (sama tam wlazła): Quote
Recommended Posts