Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajny masz zwierzyniec. Zazdroszczę drugiego psiaka :)
Co do szkolenie to też chciałam z Foxim iść jak był mały, ale brak funduszy przeszkodził. A teraz jakoś się dogadujemy :D

Posted

Staram się unikać rzeczy zbędnych, dlatego też nie poszłam :P Co prawda na PT i agility się wybieram, ale zobaczymy jak to będzie. W domu też się da tego wszystkiego nauczyć :)

Posted

Nie wiem czy już pisałam, ale Lenka jest śliiiiczna i w ogóle przypomina mi się Nana jako mała kuleczka :)

A ja założyłam wczoraj naszą galerię, zapraszam do pooglądania :) (link w sygnaturce)

Posted

Nowa porcja zdjęć, jakość ciągle tragiczna, bo telefonem - muszę w końcu kupić ładowarkę do aparatu...

Masz coś do jedzenia?!

Toś :)

Lena uwielbia spać w takiej pozycji i koniecznie na poduszce - jak położę ją na łóżku w innym miejscu, to i tak zawsze wstaje i przełazi na poduchę :eviltong:

Posted

Silky, raaatuuuj! Jak ja mam to zrobić? :/ Dodałam sobie film, chcę go przeciągnąć tak jak to ze zdjęciami się robi i się nie da :( Jak się to robi? ;>

A jak wklejam juz na forum, to normalnie? ?

Posted

A&L napisał(a):
Nie pisałaś :eviltong: Już lecę do Waszej galerii.
P.S. Śliczne masz to zdjęcie w avatarze :loveu:

dziękuję bardzo :) niestety robione komórką kiedyś kiedyś :)

Posted

To bardzo dobrze, że ma czarny - znaczy, że jest dobrze wypigmentowana. Moja też ma ciemny brzuch i środek uszu, z czego jestem bardzo zadowolona bo tak właśnie powinien wyglądać westie :)