Figa Bez Maku Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej Zuziu , odezwij sie kochana gdzie kasa ma być przekazana? Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 pidzej napisał(a):ZuziaM he ej czy odpowiada Ci taka forma? beamicha chcialaby wiedzieć parę dni wcześniej czy szykować się na podróż. Przepraszam, ale nie mam stale dostepu ( tylko w pracy, niestety ). Zgadzam sie na wszystko, co postanowicie, byle to urocze stworzonko :loveu: jak najszybciej i ... jak najwygodniej :evil_lol: ... dotarlo w ramiona ukochanej i .... mam nadzieje...kochajacej :mad: ;) ... panci :lol: ! ! ! Fantastyczne rozwiazanie, a zeby nie komplikowac juz, to poprosze o zorganizowanie transportu z Jeleniej Gory. Ja jestem teraz zupelnie nieosiagalna, jesli chodzi o pomoc w wozeniu psiakow, dlatego ta Jelenia bylaby dla mnie rewelacyjna ( to ode mnie 55 km.... Wroclaw - 150.... ). Ogromnie sie ciesze i dziekuje za tak szybka reakcje ! Pieniazki, oczywiscie slijcie bezposrednio na konto Beamichy. Potem przeliczymy, ile brakuje, to wyrownamy wszystko ! DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI ! ! ! Quote
Igusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć ciotki. Ustaliło mi się, żę jadę w sobotę do Katowic, a dokładnie Tychy, wracam popołudniu. Więc jeśli będzie potrzeba moge zabrać Lunę do Wawy ze Śląska. Jakby coś, proszę o kontakt na PW lub o sygnał na telefon. 0-888-529-005. Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 beamicha napisał(a):Prośba z mojej strony aby suczka ostatni raz jadła w piątek jeżeli to możliwe:oops: Przekaze ta informacje do hoteliku, oczywiscie ( chociaz podroz ze schroniska do hoteliku - a to ok. 40 km - zniosla bezproblemowo ). Musimy sie wiec tylko umowic w Jeleniej Gorze - w sobote ( moj telefon - 0695 555 221 - zapisz prosze, zebysmy sie nie szukaly potem ;) ). Acha, wczesniej nigdy tego nie pisalam chyba, ale Lunka jest tez zaczipowana. Sliczny avatarek :loveu: .... ale mam nadzieje, ze jak koty w myszy przemieniasz, to z naszej Lunki ... kota nie zechcesz zrobic :mad: ! Zamowienie przyszlej panci bylo na .... psia dziewczynke... A jest urocza dziewczynka :loveu: ! ! ! Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 To może podajcie tu konto Beamichy na które trzeba wpłacać. Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć ciotki. Ustaliło mi się, żę jadę w sobotę do Katowic, a dokładnie Tychy, wracam popołudniu. Więc jeśli będzie potrzeba moge zabrać Lunę do Wawy ze Śląska. Jakby coś, proszę o kontakt na PW lub o sygnał na telefon. 0-888-529-005. Igusia, a skoro wracasz i tak i tak, to trzeba się dołożyć do benzyny?:lol: biorąc pod uwagę że beamicha wyjechałaby z wrocławia do jeleniej góry a potem z jeleniej do katowic to byłoby ponad 300 km..chyba bardziej się opłaca już jelenia góra- warszawa i te 300 zł za paliwo. słuchajcie, wszystko ekstra, ale na razie jest deklaracja 40 zl, kto następny?:oops: beamicha jak przyjdzie na pewno poda konto. Quote
beamicha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 witam już jestem proszę bardzo Beata Michałowicz 75 1020 5242 0000 2602 0100 9851 Wrocław ul. Przestrzenna 1/19 Quote
maartuusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Uu, sporo kasy, jakoś nie pomyslałam, że to aż tyle może wyjść, głupio mi strasznie, bo to przecież już prawie moja suńka i chyba jestem złą przyszłą pańcią, ale muszę skorzystać z oferowanej przez Was pomocy finansowej, 300 złotych to 3/4 obraczki slubnej, a ja właśnie za chwilę do ślubu idę i każdy grosz liczę. Quote
maartuusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 może być na poczatek 100 zł na konto Beamichy ?? wpłacę wieczorem bo w pracy nie mam haseł swoich do konta. Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 maartuusia napisał(a):może być na poczatek 100 zł na konto Beamichy ?? wpłacę wieczorem bo w pracy nie mam haseł swoich do konta. Mysle, ze my tez spokojnie bedziemy w stanie przelac pieniazki... z bazarkow lada chwila cos nam wplynie. Figa bez Maku tez zadeklarowala pomoc ... a to stala wielbicielka naszej kochanej slicznosci ! Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 maartuusia napisał(a):Uu, sporo kasy, jakoś nie pomyslałam, że to aż tyle może wyjść, głupio mi strasznie, bo to przecież już prawie moja suńka i chyba jestem złą przyszłą pańcią, ale muszę skorzystać z oferowanej przez Was pomocy finansowej, 300 złotych to 3/4 obraczki slubnej, a ja właśnie za chwilę do ślubu idę i każdy grosz liczę. Wiec bedziemy kolejne szympany na dogo otwierac.... dopiero nam sie Seaside wydawala.....:lol: Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No to jak Zuzia się zgadza na przelewanie to ja od razu wpłacam 30 zł na konto Beamichy :) miało isc za bazarek na konto Zuzi ale po co 2 razy przelewać :) No i zapraszam na nasze bazarki bo ja już sama fanty zaczynam kupować :-o Kiedy wielki dzień??? :) Żebyśmy wiedziały kiedy oblewać :D Quote
Igusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 pidzej napisał(a):Igusia, a skoro wracasz i tak i tak, to trzeba się dołożyć do benzyny?:lol: Na żadne paliwo nie chcę :p Quote
beamicha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 słuchajcie Cioteczki ja się nie chce narzucać skoro jest transport darmowy to żeby nie było że ja chcę się wzbogacić ja muszę zapłacić za paliwo bo samochód służbowy proszę o podjęcie decyzji czy jadę Ja czy wieziecie psiaka na Śląsk i wiezie go Igusia dziękuję Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 beamicha napisał(a):słuchajcie Cioteczki ja się nie chce narzucać skoro jest transport darmowy to żeby nie było że ja chcę się wzbogacić ja muszę zapłacić za paliwo bo samochód służbowy proszę o podjęcie decyzji czy jadę Ja czy wieziecie psiaka na Śląsk i wiezie go Igusia dziękuję Transport juz jest zaplanowany i nie ma co tego zmieniac. Pieniazki przeciez sa. A wydaje mi sie, ze dla Lunki tez bedzie wygodniej, jesli wsiadzie do auta w Jeleniej Gorze i pod domkiem swoim wysiadzie. TO CO ZAPLANOWANE - JEST JUZ POSTANOWIONE. Pierwsze pieniazki pewnie juz nawet przelane ;) . Gdyby Igusia miala Lunke wiezc, to jak ja dotachamy na G. Slask ? To nie takie proste. POSTANOWIONE JUZ ! ! ! I przeciez wiemy dobrze, ze samochody na wode nie jezdza ....:lol: . Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 edit- pisalysmy rownoczesnie, wiec juz postanowione, ok:) biorąc pod uwagę że beamicha wyjechałaby z wrocławia do jeleniej góry a potem z jeleniej do katowic to byłoby ponad 300 km..chyba bardziej się opłaca już jelenia góra- warszawa i te 300 zł za paliwo. co o tym myślicie? katowice- wawa byłoby za darmo albo transport z jeleniej do katowic chyba byłby trudny do zorganizowania? beamicha mogłaby ją dowieźć ale to i tak 300 km i dużo pieniędzy. Moim zdaniem Jelenia- Warszawa i ok. 300 zł za paliwo będzie lepsiejsze, hę? beamicha może odebrać Lunę nawet z samego hoteliku. Quote
Igusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ciotki, jak już ustalone, to nic nie zmieniajcie, tylko pamiętajcie i miejcie na względzie, że w razie coś... No! Cieszę się, że Luncia będzie w moich rejonach :multi: Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 pidzej napisał(a):edit- pisalysmy rownoczesnie, wiec juz postanowione, ok:) beamicha może odebrać Lunę nawet z samego hoteliku. Dziewczyny, prosze.... wezcie tez moje mozliwosci czasowe pod uwage :oops: .... jesli nawet z hoteliku, to pewnie i lepiej ! Jesli jest mozliwosc taka, to ja wole do Lwowka podjechac.... i tam razem sie juz do hoteliku udac i Lunke zapakowac do auta. WROCLAW - LWOWEK - to 118 km WROCLAW - JELENIA GORA - to 109 km . Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Beamicha, ponawiam apel o podanie konta. Chyba że czegoś nie zauważyłem. Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Igusia napisał(a):Ciotki, jak już ustalone, to nic nie zmieniajcie, tylko pamiętajcie i miejcie na względzie, że w razie coś... No! Cieszę się, że Luncia będzie w moich rejonach :multi: A ja mam nadzieje, ze sie nowa pancia zgodzi, zeby Igusia, ktora przez tyle miesiecy wspierala Lunke i .... mysle, ze polubila psice.... zeby Igusia i moze osobiscie Lunke mogla poznac.... Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 witam już jestem proszę bardzo Beata Michałowicz 75 1020 5242 0000 2602 0100 9851 Wrocław ul. Przestrzenna 1/19 Puchatku:lol: Quote
maartuusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ja się wtrącać nie będę, jak zdecyduje ZuziaM tak będzie, dzięki Igusiu za propozycję, jesteś kochana :loveu: , ale dziewczyny zdecydowały, że Lunę przywiezie Beamicha i niech tak zostanie. Aha, jeszcze jedno, wielki dzień 2.06 :) Quote
maartuusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A oczywiście, odwiedziny mile widzane, zapraszamy każdego, kto będzie miał ochotę do nas zajrzeć, a jak kłopoty będą z wizytą u nas to może nawet uda się w innym miejscu spotkać :) Narazie zamierzam pracować z Luną nad formą, ona ma trochę tłuszczyku, ja też, przed weselem odchudzanko jak znalazł :) Quote
zuziaM Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 maartuusia napisał(a):ja się wtrącać nie będę, jak zdecyduje ZuziaM tak będzie, dzięki Igusiu za propozycję, jesteś kochana :loveu: , ale dziewczyny zdecydowały, że Lunę przywiezie Beamicha i niech tak zostanie. Aha, jeszcze jedno, wielki dzień 2.06 :) Zapamietamy ta date :lol: ! ! ! WROCLAW - LWOWEK - to 118 km WROCLAW - JELENIA GORA - to 109 km wiec , jesli mozliwy odbior Lunki bylby nawet z Lwowka, to widac, ze roznica niewielka ( a dla mnie sporo blizej ). POMOCY ! ! ! ! ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4049312#post4049312 Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 To co wpłącamy na Beamichę?? To pędzę na pocztę- będzie ode mnie 30 zł - zróbmy może jakieś podsumowanie :) Quote
Recommended Posts