Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pidzej napisał(a):
ZuziaM he ej czy odpowiada Ci taka forma? beamicha chcialaby wiedzieć parę dni wcześniej czy szykować się na podróż.

Przepraszam, ale nie mam stale dostepu ( tylko w pracy, niestety ).
Zgadzam sie na wszystko, co postanowicie, byle to urocze stworzonko :loveu: jak najszybciej i ... jak najwygodniej :evil_lol: ... dotarlo w ramiona ukochanej i .... mam nadzieje...kochajacej :mad: ;) ... panci :lol: ! ! !

Fantastyczne rozwiazanie, a zeby nie komplikowac juz, to poprosze o zorganizowanie transportu z Jeleniej Gory.
Ja jestem teraz zupelnie nieosiagalna, jesli chodzi o pomoc w wozeniu psiakow, dlatego ta Jelenia bylaby dla mnie rewelacyjna ( to ode mnie 55 km.... Wroclaw - 150.... ).

Ogromnie sie ciesze i dziekuje za tak szybka reakcje !

Pieniazki, oczywiscie slijcie bezposrednio na konto Beamichy.
Potem przeliczymy, ile brakuje, to wyrownamy wszystko !
DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI ! ! !

Posted

Cześć ciotki. Ustaliło mi się, żę jadę w sobotę do Katowic, a dokładnie Tychy, wracam popołudniu. Więc jeśli będzie potrzeba moge zabrać Lunę do Wawy ze Śląska. Jakby coś, proszę o kontakt na PW lub o sygnał na telefon. 0-888-529-005.

Posted

beamicha napisał(a):
Prośba z mojej strony aby suczka ostatni raz jadła w piątek jeżeli to możliwe:oops:

Przekaze ta informacje do hoteliku, oczywiscie ( chociaz podroz ze schroniska do hoteliku - a to ok. 40 km - zniosla bezproblemowo ).
Musimy sie wiec tylko umowic w Jeleniej Gorze - w sobote ( moj telefon - 0695 555 221 - zapisz prosze, zebysmy sie nie szukaly potem ;) ).
Acha, wczesniej nigdy tego nie pisalam chyba, ale Lunka jest tez zaczipowana.

Sliczny avatarek :loveu: .... ale mam nadzieje, ze jak koty w myszy przemieniasz, to z naszej Lunki ... kota nie zechcesz zrobic :mad: ! Zamowienie przyszlej panci bylo na .... psia dziewczynke...

A jest urocza dziewczynka :loveu: ! ! !

Posted

Cześć ciotki. Ustaliło mi się, żę jadę w sobotę do Katowic, a dokładnie Tychy, wracam popołudniu. Więc jeśli będzie potrzeba moge zabrać Lunę do Wawy ze Śląska. Jakby coś, proszę o kontakt na PW lub o sygnał na telefon. 0-888-529-005.

Igusia, a skoro wracasz i tak i tak, to trzeba się dołożyć do benzyny?:lol:
biorąc pod uwagę że beamicha wyjechałaby z wrocławia do jeleniej góry a potem z jeleniej do katowic to byłoby ponad 300 km..chyba bardziej się opłaca już jelenia góra- warszawa i te 300 zł za paliwo.

słuchajcie, wszystko ekstra, ale na razie jest deklaracja 40 zl, kto następny?:oops:
beamicha jak przyjdzie na pewno poda konto.

Posted

Uu, sporo kasy, jakoś nie pomyslałam, że to aż tyle może wyjść, głupio mi strasznie, bo to przecież już prawie moja suńka i chyba jestem złą przyszłą pańcią, ale muszę skorzystać z oferowanej przez Was pomocy finansowej, 300 złotych to 3/4 obraczki slubnej, a ja właśnie za chwilę do ślubu idę i każdy grosz liczę.

Posted

maartuusia napisał(a):
może być na poczatek 100 zł na konto Beamichy ?? wpłacę wieczorem bo w pracy nie mam haseł swoich do konta.

Mysle, ze my tez spokojnie bedziemy w stanie przelac pieniazki... z bazarkow lada chwila cos nam wplynie.
Figa bez Maku tez zadeklarowala pomoc ... a to stala wielbicielka naszej kochanej slicznosci !

Posted

maartuusia napisał(a):
Uu, sporo kasy, jakoś nie pomyslałam, że to aż tyle może wyjść, głupio mi strasznie, bo to przecież już prawie moja suńka i chyba jestem złą przyszłą pańcią, ale muszę skorzystać z oferowanej przez Was pomocy finansowej, 300 złotych to 3/4 obraczki slubnej, a ja właśnie za chwilę do ślubu idę i każdy grosz liczę.

Wiec bedziemy kolejne szympany na dogo otwierac.... dopiero nam sie Seaside wydawala.....:lol:

Posted

No to jak Zuzia się zgadza na przelewanie to ja od razu wpłacam 30 zł na konto Beamichy :) miało isc za bazarek na konto Zuzi ale po co 2 razy przelewać :)

No i zapraszam na nasze bazarki bo ja już sama fanty zaczynam kupować :-o

Kiedy wielki dzień??? :) Żebyśmy wiedziały kiedy oblewać :D

Posted

słuchajcie Cioteczki ja się nie chce narzucać skoro jest transport darmowy to żeby nie było że ja chcę się wzbogacić ja muszę zapłacić za paliwo bo samochód służbowy proszę o podjęcie decyzji czy jadę Ja czy wieziecie psiaka na Śląsk i wiezie go Igusia dziękuję

Posted

beamicha napisał(a):
słuchajcie Cioteczki ja się nie chce narzucać skoro jest transport darmowy to żeby nie było że ja chcę się wzbogacić ja muszę zapłacić za paliwo bo samochód służbowy proszę o podjęcie decyzji czy jadę Ja czy wieziecie psiaka na Śląsk i wiezie go Igusia dziękuję

Transport juz jest zaplanowany i nie ma co tego zmieniac.
Pieniazki przeciez sa. A wydaje mi sie, ze dla Lunki tez bedzie wygodniej, jesli wsiadzie do auta w Jeleniej Gorze i pod domkiem swoim wysiadzie.
TO CO ZAPLANOWANE - JEST JUZ POSTANOWIONE.
Pierwsze pieniazki pewnie juz nawet przelane ;) .

Gdyby Igusia miala Lunke wiezc, to jak ja dotachamy na G. Slask ? To nie takie proste.

POSTANOWIONE JUZ ! ! !
I przeciez wiemy dobrze, ze samochody na wode nie jezdza ....:lol: .

Posted

edit- pisalysmy rownoczesnie, wiec juz postanowione, ok:)

biorąc pod uwagę że beamicha wyjechałaby z wrocławia do jeleniej góry a potem z jeleniej do katowic to byłoby ponad 300 km..chyba bardziej się opłaca już jelenia góra- warszawa i te 300 zł za paliwo.

co o tym myślicie?

katowice- wawa byłoby za darmo albo transport z jeleniej do katowic chyba byłby trudny do zorganizowania? beamicha mogłaby ją dowieźć ale to i tak 300 km i dużo pieniędzy.
Moim zdaniem Jelenia- Warszawa i ok. 300 zł za paliwo będzie lepsiejsze, hę? beamicha może odebrać Lunę nawet z samego hoteliku.

Posted

Ciotki, jak już ustalone, to nic nie zmieniajcie, tylko pamiętajcie i miejcie na względzie, że w razie coś...
No! Cieszę się, że Luncia będzie w moich rejonach :multi:

Posted

pidzej napisał(a):
edit- pisalysmy rownoczesnie, wiec juz postanowione, ok:)

beamicha może odebrać Lunę nawet z samego hoteliku.

Dziewczyny, prosze.... wezcie tez moje mozliwosci czasowe pod uwage :oops: .... jesli nawet z hoteliku, to pewnie i lepiej !
Jesli jest mozliwosc taka, to ja wole do Lwowka podjechac.... i tam razem sie juz do hoteliku udac i Lunke zapakowac do auta.

WROCLAW - LWOWEK - to 118 km
WROCLAW - JELENIA GORA - to 109 km

.

Posted

Igusia napisał(a):
Ciotki, jak już ustalone, to nic nie zmieniajcie, tylko pamiętajcie i miejcie na względzie, że w razie coś...
No! Cieszę się, że Luncia będzie w moich rejonach :multi:

A ja mam nadzieje, ze sie nowa pancia zgodzi, zeby Igusia, ktora przez tyle miesiecy wspierala Lunke i .... mysle, ze polubila psice.... zeby Igusia i moze osobiscie Lunke mogla poznac....

Posted

ja się wtrącać nie będę, jak zdecyduje ZuziaM tak będzie, dzięki Igusiu za propozycję, jesteś kochana :loveu: , ale dziewczyny zdecydowały, że Lunę przywiezie Beamicha i niech tak zostanie.

Aha, jeszcze jedno, wielki dzień 2.06 :)

Posted

A oczywiście, odwiedziny mile widzane, zapraszamy każdego, kto będzie miał ochotę do nas zajrzeć, a jak kłopoty będą z wizytą u nas to może nawet uda się w innym miejscu spotkać :)

Narazie zamierzam pracować z Luną nad formą, ona ma trochę tłuszczyku, ja też, przed weselem odchudzanko jak znalazł :)

Posted

maartuusia napisał(a):
ja się wtrącać nie będę, jak zdecyduje ZuziaM tak będzie, dzięki Igusiu za propozycję, jesteś kochana :loveu: , ale dziewczyny zdecydowały, że Lunę przywiezie Beamicha i niech tak zostanie.

Aha, jeszcze jedno, wielki dzień 2.06 :)

Zapamietamy ta date :lol: ! ! !

WROCLAW - LWOWEK - to 118 km
WROCLAW - JELENIA GORA - to 109 km
wiec , jesli mozliwy odbior Lunki bylby nawet z Lwowka, to widac, ze roznica niewielka ( a dla mnie sporo blizej ).

POMOCY ! ! ! ! !
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4049312#post4049312