Figa Bez Maku Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Black sheep Mortishii nie przygaszaj może wygra los Lunka nasza a więc kciuki ściskajmy o jej szczęście się starajmy Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Black sheep Mortishii nie przygaszaj może wygra los Lunka nasza a więc kciuki ściskajmy o jej szczęście się starajmy :razz: ;) :lol: Quote
Puchatek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Lunka w hoteliku leży A domek jej się należy Zajrzyj tutaj domku nasz Może Lunce miejsce dasz? Quote
Igusia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 pidzej napisał(a):To może podniesiemy na dobranoc? Śliczne maleństwo. Ma takie smutne oczęta. Boziu... Cóż to za bida w Twoim opisie? :-( Quote
Puchatek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Lunka domku szuka przecież Czy domki o tym nie wiecie? W kolejce się nie pchajcie Na wybór Lunki czekajcie. Quote
pidzej Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Boziu... Cóż to za bida w Twoim opisie? :-( Pikusia prawdopodobnie pogryzł pies, na początku to wyglądało o wiele gorzej i straaasznie śmierdziało, chodził tak kilka dni dopóki Neris go nie zobaczyła, niedaleko niej. Ludzie zgodzili się oddać psa, z tekstem "nic się nie stalo, tylko oka nie ma..":shake: na szczęście oko jest, ale rany były b. głębokie, ściągnęły się przy gojeniu i takie cos zostało...:-( A Ty Lunka w górę maleńka... Quote
zuziaM Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 pidzej napisał(a): Ludzie zgodzili się oddać psa, z tekstem "nic się nie stalo, tylko oka nie ma..":shake: na szczęście oko jest, ale rany były b. głębokie, ściągnęły się przy gojeniu i takie cos zostało...:-( ... Alez biedactwo.... a ludzie - Potwory :angryy: ! To jak z Kasia - jest u mnie na DT ( w moim bannerku ) - tez prawie miesiac chodzila z otwartym zlamaniem lapki .... a teraz .... lapki juz nie ma :-( . Quote
Jola_K Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 pidzej napisał(a):Pikusia prawdopodobnie pogryzł pies, na początku to wyglądało o wiele gorzej i straaasznie śmierdziało, chodził tak kilka dni dopóki Neris go nie zobaczyła, niedaleko niej. Ludzie zgodzili się oddać psa, z tekstem "nic się nie stalo, tylko oka nie ma..":shake: na szczęście oko jest, ale rany były b. głębokie, ściągnęły się przy gojeniu i takie cos zostało...:-( A Ty Lunka w górę maleńka... Straszne biedactwo :( :( Quote
Puchatek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kiedy wreszcie ludzie zdadzą sobie sprawę z tego że jak ktoś robi krzywdę zwierzęciu to jest duża sznsa że za jakiś czas zrobi to samo innemu człowiekowi. Ale u nas zawsze lepiej "leczyć" (jakkolwiek śmiesznie by to nie zabrzmiało w dzisiejszej rzeczywistości) niż zapobiegać. A Lunka do góry. Quote
pidzej Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tak...widzieliście w tv o tym psycholu który wymyślał najróżniejsze egzekucje chomikom i chwalił się filmikami w necie...? grozi mu do 2 lat w zawieszeniu... i nic więcej... Quote
Puchatek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nie widziałem ale ja bym mu dał samo zawieszenie już bez tych 2 lat. Quote
Figa Bez Maku Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lunki futerko jak śnieg białe..... w zimie porównanie doskonałe:oops: lecz wiosna za drzwiami czeka I Lunka na swojego człowieka:placz: Quote
Puchatek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A Lunka zimie mówi nie Bo ją troszkę w stawach rwie I na wiosnę bardzo czeka A z nią na swego człowieka. :cool3: Quote
pidzej Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Luuunka skoczymy sobie na dobranoc.. gdzie Twój domek? Quote
Seaside Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lunka od października jest już w hoteliku :( :shake: Quote
zuziaM Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dziewczyny - mam ogromna prosbe ! Prosze , jesli bedziecie kupowac cokolwiek dla psow, kotow, czy innych stworzen - BIERZCIE FAKTURY NA : AFN ( adres : ul. Jagielly 5 M 19 , 14 - 100 OSTRODA ) - mimo, ze wyslalam dziewczynom paragony na 340 zl, to nadal nie przelaly mi pieniedzy ze skarpetek - jeleniogorskiej i Plastusia ( dostalam jedynie zapytanie : " czy na te kwoty beda faktury ?" ). W tej chwili na AFN-ie jest ponad 150 zl, a nie mamy ich w rekach ! KONIECZNIE - FAKTURY ! ! ! - juz chyba nawet paragony nie moga byc ....:shake: I potem przysylajcie do mnie : Malgorzata Saganiewicz Pl. Strazacki 6/15 59-800 Luban Nie wiem, jak to bedzie z faktura za hotelik, bo przeciez jesli wezme fakture, to bedzie trzeba zaplacic dodatkowo VAT, wiec wolalabym, zeby jednak faktury przedkladac z innych zrodel. Quote
Figa Bez Maku Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Na wiosnę wszystko z ziemi wyłazi może Luni domek też się pokaże? Kiedy słoneczko mocniej przygrzeje obudzi w Lunce większą nadzieję.... Quote
Puchatek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Różne robactwo rodzi nam gleba A domek Lunki spaść musi z nieba Deszczyk nie pada, słoneczko świeci Więc może domek Lunki nadleci. Quote
Puchatek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Coś dzisiaj cicho na wątku Lunki Różnokolorowooka i różnokolorowoucha sunia prosi o zainteresowanie Quote
Figa Bez Maku Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Puchatek napisał(a):Różne robactwo rodzi nam gleba A domek Lunki spaść musi z nieba Deszczyk nie pada, słoneczko świeci Więc może domek Lunki nadleci. A ja nie zgadzam się wcale z ziemi wyłażą nie tylko robale! Przede wszystkim drzewka i kwiatki szukajmy dla Lunki więc chatki:lol: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cytat: Napisał Puchatek Różne robactwo rodzi nam gleba A domek Lunki spaść musi z nieba Deszczyk nie pada, słoneczko świeci Więc może domek Lunki nadleci. A ja nie zgadzam się wcale z ziemi wyłażą nie tylko robale! Przede wszystkim drzewka i kwiatki szukajmy dla Lunki więc chatki:lol: uwielbiam ten wątek :) dzięki pomocy dogomaniaczki - jeśli się uda w jednej z lokalnych gazet będzie Luśka :) Quote
Figa Bez Maku Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Seaside napisał(a):uwielbiam ten wątek :) dzięki pomocy dogomaniaczki - jeśli się uda w jednej z lokalnych gazet będzie Luśka :) Seaside... a ja to bym chciała by ten wątek zniknął .:mad: .bez mała i pojawił się ten właściwy:loveu: " Lunka w swoim domku szczęśliwa":lol: Quote
Recommended Posts