Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boziu... Cóż to za bida w Twoim opisie? :-(

Pikusia prawdopodobnie pogryzł pies, na początku to wyglądało o wiele gorzej i straaasznie śmierdziało, chodził tak kilka dni dopóki Neris go nie zobaczyła, niedaleko niej. Ludzie zgodzili się oddać psa, z tekstem "nic się nie stalo, tylko oka nie ma..":shake: na szczęście oko jest, ale rany były b. głębokie, ściągnęły się przy gojeniu i takie cos zostało...:-(

A Ty Lunka w górę maleńka...

Posted

pidzej napisał(a):
Ludzie zgodzili się oddać psa, z tekstem "nic się nie stalo, tylko oka nie ma..":shake: na szczęście oko jest, ale rany były b. głębokie, ściągnęły się przy gojeniu i takie cos zostało...:-(

...

Alez biedactwo.... a ludzie - Potwory :angryy: !
To jak z Kasia - jest u mnie na DT ( w moim bannerku ) - tez prawie miesiac chodzila z otwartym zlamaniem lapki .... a teraz .... lapki juz nie ma :-( .

Posted

pidzej napisał(a):
Pikusia prawdopodobnie pogryzł pies, na początku to wyglądało o wiele gorzej i straaasznie śmierdziało, chodził tak kilka dni dopóki Neris go nie zobaczyła, niedaleko niej. Ludzie zgodzili się oddać psa, z tekstem "nic się nie stalo, tylko oka nie ma..":shake: na szczęście oko jest, ale rany były b. głębokie, ściągnęły się przy gojeniu i takie cos zostało...:-(

A Ty Lunka w górę maleńka...

Straszne biedactwo :( :(

Posted

Kiedy wreszcie ludzie zdadzą sobie sprawę z tego że jak ktoś robi krzywdę zwierzęciu to jest duża sznsa że za jakiś czas zrobi to samo innemu człowiekowi. Ale u nas zawsze lepiej "leczyć" (jakkolwiek śmiesznie by to nie zabrzmiało w dzisiejszej rzeczywistości) niż zapobiegać.
A Lunka do góry.

Posted

Tak...widzieliście w tv o tym psycholu który wymyślał najróżniejsze egzekucje chomikom i chwalił się filmikami w necie...?
grozi mu do 2 lat w zawieszeniu... i nic więcej...

Posted

Dziewczyny - mam ogromna prosbe !
Prosze , jesli bedziecie kupowac cokolwiek dla psow, kotow, czy innych stworzen - BIERZCIE FAKTURY NA :
AFN ( adres : ul. Jagielly 5 M 19 , 14 - 100 OSTRODA ) - mimo, ze wyslalam dziewczynom paragony na 340 zl, to nadal nie przelaly mi pieniedzy ze skarpetek - jeleniogorskiej i Plastusia ( dostalam jedynie zapytanie : " czy na te kwoty beda faktury ?" ).
W tej chwili na AFN-ie jest ponad 150 zl, a nie mamy ich w rekach !
KONIECZNIE - FAKTURY ! ! ! - juz chyba nawet paragony nie moga byc ....:shake:

I potem przysylajcie do mnie :

Malgorzata Saganiewicz
Pl. Strazacki 6/15
59-800 Luban

Nie wiem, jak to bedzie z faktura za hotelik, bo przeciez jesli wezme fakture, to bedzie trzeba zaplacic dodatkowo VAT, wiec wolalabym, zeby jednak faktury przedkladac z innych zrodel.

Posted

Puchatek napisał(a):
Różne robactwo rodzi nam gleba
A domek Lunki spaść musi z nieba
Deszczyk nie pada, słoneczko świeci
Więc może domek Lunki nadleci.

A ja nie zgadzam się wcale
z ziemi wyłażą nie tylko robale!
Przede wszystkim drzewka i kwiatki
szukajmy dla Lunki więc chatki:lol:

Posted

Cytat:
Napisał Puchatek
Różne robactwo rodzi nam gleba
A domek Lunki spaść musi z nieba
Deszczyk nie pada, słoneczko świeci
Więc może domek Lunki nadleci.

A ja nie zgadzam się wcale
z ziemi wyłażą nie tylko robale!
Przede wszystkim drzewka i kwiatki
szukajmy dla Lunki więc chatki:lol:

uwielbiam ten wątek :)
dzięki pomocy dogomaniaczki - jeśli się uda w jednej z lokalnych gazet będzie Luśka :)

Posted

Seaside napisał(a):
uwielbiam ten wątek :)
dzięki pomocy dogomaniaczki - jeśli się uda w jednej z lokalnych gazet będzie Luśka :)

Seaside... a ja to bym chciała
by ten wątek zniknął .:mad: .bez mała
i pojawił się ten właściwy:loveu:
" Lunka w swoim domku szczęśliwa":lol: