Jola_K Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 podnosze Lune ps Puchatek, masz fajny banerek, dowcipny ;) Quote
Puchatek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Lunka ciągle szuka domku na stałe, bardzo fajna sunia. Łapki trochę chore ale łepetyna i reszta działa wysmienicie :lol:. Dziękuję, staram się jak mogę chociaż na razie nie przyniósł Kiwi nowego domu. Wróciła po paru dniach na tymczas do Agnie. Ożywiła domek za bardzo. Quote
MagYa^^ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Luna pięknooka, wskakuj na gore, pokaz sie, blysnij oczkiem :) Quote
Figa Bez Maku Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 MagYa^^ napisał(a):Luna pięknooka, wskakuj na gore, pokaz sie, blysnij oczkiem :) Luna ciągle domku nie ma błyśnij oczkiem albo dwiema Wskocz na górę, pokaż ludziom ,że chcesz w domku się obudzić! Quote
Puchatek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Domek sobie wiersze czyta I o Lunkę się nie pyta Bo jak Lunka w domku siędzie To może wierszyków nie będzie Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Puchatek napisał(a):Domek sobie wiersze czyta I o Lunkę się nie pyta Bo jak Lunka w domku siędzie To może wierszyków nie będzie Szkoda wielka, ale beda nadal wierszyki...... Mimo, ze sa urocze i strasznie milo sie je czyta, to .... Lunka wolalaby juz do domku .....:shake: Koledzy z hoteliku sie juz wykruszaja ... i kolezanki maja tez niezle widoki, a Lunka ...... kiedy ? ? ? Quote
Igusia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dzień dobry Luniu. Czy przelew na to samo konto co miesiąc temu? Quote
Figa Bez Maku Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 To dobrze, że inne pieski swoje domki znajdują.. ale ciotki losem Lunki bardzo się przejmują no i wujek Puchatek też pisze wierszyki żeby pechowi Lunki pomieszać szyki Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Igusia napisał(a):Dzień dobry Luniu. Czy przelew na to samo konto co miesiąc temu? Tak Igusiu, wciaz ja na swoich barkach dzwigam ten ciezar buchalterski ....:lol: . Dziekujemy za pomoc, tym bardziej, ze jest taka regularna. to bardzo wiele znaczy dla nas i ... oczywiscie Lunki. Luneczka juz jutro sie pozegna z Tosia ... bo Tosie wioze do domku. Zostala wypatrzona wreszcie, wiec mysle, ze i Lunka doczeka sie wreszcie swojego najszczesliwszego dnia. A wierszyki ... mam nadzieje, ze nadal beda, tematyka sie tylko zmieni :lol: . Quote
Igusia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jutro trzasne przelew, bo muszę wyjśc z pracy już. Quote
pidzej Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 poszło 40 zł dla Lunki na konto z pierwszej strony. Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 pidzej napisał(a):poszło 40 zł dla Lunki na konto z pierwszej strony. DZIEKI DZIEKI DZIEKI DZIEKI .....:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Igusia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ufff... Udało mi się dziś! Poleciało comiesięczne 20-ścia zł. :oops: Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Igusia napisał(a):Ufff... Udało mi się dziś! Poleciało comiesięczne 20-ścia zł. :oops: Wielkie ,wielkie dzieki , cioteczko :loveu: ! Quote
Jola_K Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 pidzej napisał(a):poszło 40 zł dla Lunki na konto z pierwszej strony. Igusia napisał(a): Ufff... Udało mi się dziś! Poleciało comiesięczne 20-ścia zł. :oops: DZIEKUJEMY :Rose: :Rose: Zuzia juz jutro bedzie w hoteliku , wiec pewnie w czwartek bedziemy miec nowe wiesci, jak sie miewa nasza Lunia :D Quote
Figa Bez Maku Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cioteczki, trzeba podkreślić wyraźnie że reumatyzm nie przeszkadza w przyjaźni...:shake: Luna dużo radości dać może nie musi cały dzień biegać po dworze:cool1: a jak sobie trochę pospaceruje to zaraz się lepiej poczuje:multi: Quote
Seaside Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 czy tylko ja nie mogłam dziś na dogo wejść?? Bo widzę że Fidze się udało :) Quote
Puchatek Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ja też nie mogłem. W ogóle to Dogo chodziło dzisiaj jakby grypę miało. Quote
Seaside Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Lnieczka w górę. Zuziu napisałam, ale nie ma odzewu :( Quote
Figa Bez Maku Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Łapki Lunkę trochę bolą ale biegać jej pozwolą byle wreszcie dobry domek szeroko drzwi otworzył dla niebieskookiej... Quote
Mortishia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witam wszystkich dogomaniaków!!!!! Mam bardzo dobre wieści. Broń Boże nie chciałabym niczego zapeszyć,ale Luną zainteresowała się jedna osoba(widzę,że na Allegro ktoś tego pieseczka obserwuje). Oby wszystko dobrze się skończyło. Trzymam kciuki za Ciebie,malutka księżycowa pieszczotko!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mortishia na moich aukcjach zazwyczaj wiele osób obserwuje, niestety nikt nie działa:( Nawet piszą, pytają, i nici z tego. Narazie, jak nikt się nie zdeklarował nie ma się co cieszyć;) Quote
pidzej Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To może podniesiemy na dobranoc? Śliczne maleństwo. Ma takie smutne oczęta. Quote
Mortishia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No cóż...Jestem dobrej myśli...Przecież Ona ma taki śliczny pyszczek... Dosłownie sama słodycz :loveu: I te oczka,które tak bardzo proszą,aby ktoś w końcu pokochał tego psiaczka i wziął go do domku... Quote
Recommended Posts