pidzej Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 mam na myśli Beamichę. Już do niej napisałam ale musiała wyjść i bedzie po południu. Zdążyła się zapytać tylko 'kiedy' więc myślę że jesteśmy na dobrej drodze;) Quote
zuziaM Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 maartuusia napisał(a):Jest zgoda. ZABIERAMY LUNĘ DO SIEBIE :multi: Jak sie ciesze ! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: ! ! ! ! ! Cudowne wiadomosci w poniedzialek rano dobrze wroza ! ! ! Quote
pidzej Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ZuziaM kiedy ta koleżanka będzie mogła być we Wrocławiu? to jeszcze nic pewnego, ale podejrzewam że jeśli beamicha by się zgodziła to musiałoby być raczej rano. Quote
zuziaM Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Czy ten platny transport jest obojetnie kiedy ? ? ? Bo nie wiem na kiedy do Wroclawia szukac ? ? ? maartuusia , a kiedy chcesz miec Lunke u siebie ? ? ? :loveu: TRANSPORT POTRZEBNY ! ! ! JELENIA - WROCLAW ( lub prosto do WARSZAWY ) Do Jeleniej moge Lunke dowiezc ( nie osobiscie moze, ale poprosze meza ), a dalej z Jeleniej do Wroclawia by sie ktos przydal ! ! ! Quote
maartuusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jak miło czyta się dziś Wasze posty, cieszę się, że wszyscy pomagacie, w sumie nie mi tylko Lunie, ale teraz to już w pewnym sensie NAM :) Oprócz transportu pewnie jakieś formalności muszę załatwić, umowa adopcyjna itd, to jest mój pierwszy pies "na odległość", liczę na Wasze instrukcje. Quote
zuziaM Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 pidzej napisał(a):ZuziaM kiedy ta koleżanka będzie mogła być we Wrocławiu? to jeszcze nic pewnego, ale podejrzewam że jeśli beamicha by się zgodziła to musiałoby być raczej rano. Kolezanka odpada, bo dopiero pod koniec marca jedzie.... Quote
maartuusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zuziaM napisał(a):Czy ten platny transport jest obojetnie kiedy ? ? ? Bo nie wiem na kiedy do Wroclawia szukac ? ? ? maartuusia , a kiedy chcesz miec Lunke u siebie ? ? ? :loveu: W każdej chwili, wiadomo, najwygodniej w weekend, ale wolne jestem w stanie sobie raczej zorganizowac jeśli byłoby to w tygodniu. Naprawdę jestem w stanie się dostosować do każdego dnia . Quote
pidzej Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ZuziaM, jeszcze nic nie wiem. W weekend podejrzewam byłoby łatwiej. Ale dam znać po południu. Quote
maartuusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 aha i jeszcze jedno, nie chcę, żebyście pomyśleli, że umywam ręcę od finansowania transportu, jeżeli bedzie płatny, to wiadomo, zapłacę, jednak mam nadzieję, że nie bedzie to jakaś kolosalna suma :). Quote
Mortishia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 TO WSPANIALE,ŻE LUNKA ZNALAZŁA DOMEK!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: W takim razie proszę o wiadomość gdy piesek bedzie już odtransportowany do domku. Zdejmę wtedy Lunkę z Allegro. Quote
Jola_K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :Cool!: :bigcool::Cool!: :bigcool::Cool!: :bigcool: ale mily poczatek tygodnia! Quote
Igusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Tak cicho nakreślę, że możę, MOŻE będę w sobotę jechać do Katowic, w tym samym dniu powrót. Do środy powinnam wiedzieć na 100%. Jeśli tak, to mogłabym zabrać suńkę do Wawy. Zobaczymy. Quote
maartuusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 o rany Igusia, byłoby wspaniale, trzymam kciuki za Twój wyjazd :) Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To byłby jeszcze potrzebny transport z Jeleniej do Katowic bo jak zrozumiałem koleżanka ZuziM odpadła. Gdyby się taki transport znalazł to może się okazać że nie będzie to ten sam dzień w który ewentualnie jedzie Igusia. Trzeba więc na wszelki wypadek rozejrzeć się za tymczasem w Katowicach. Quote
zuziaM Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Puchatek napisał(a):To byłby jeszcze potrzebny transport z Jeleniej do Katowic bo jak zrozumiałem koleżanka ZuziM odpadła. Gdyby się taki transport znalazł to może się okazać że nie będzie to ten sam dzień w który ewentualnie jedzie Igusia. Trzeba więc na wszelki wypadek rozejrzeć się za tymczasem w Katowicach. A ja trzymam kciuki za transport : JELENIA - WARSZAWA , bo nie wierze, zeby nikt na tej trasie nie jezdzil...... To byloby najprostsze .. MOJ TEL. 0695 555 221 ( mam dostep do netu tylko do 13-tej ) Quote
maartuusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę. Quote
pidzej Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 słuchajcie beamicha się zgodziła- w sobotę wrocław- warszawa to ok. 230 zł mogłaby wziąć ją bezpośrednio z Jeleniej ale to ok 60 zł więcej muszę lecieć a Wy pomyślcie czy uzbiera się do tego czasu kasa:) ale jakby co to ten transport na 100%:) Quote
beamicha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 beamicha napisał(a):o widzę że Pidzej już napisała :p Prośba z mojej strony aby suczka ostatni raz jadła w piątek jeżeli to możliwe:oops: Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sądząc po Lunce to taka długa przerwa w jedzeniu może być problemem :evil_lol: Quote
pidzej Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 z mojego bazarku dla Lunki jest 15 zł, ktoś wcześniej deklarował 30 zł, więc mamy 45 póki co:eviltong: Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Figa deklarowała tylko powiedzcie gdzie wpłacać, na to samo konto co na hotelik? Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja myślę że najlepiej na konto Beamichy jeśli się zgodzi :) Quote
beamicha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Zgodzi się zgodzi tylko czy Cioteczki będą chciały? Czekamy na decyzję właścicielki wątku ZuziM Quote
pidzej Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ZuziaM he ej czy odpowiada Ci taka forma? beamicha chcialaby wiedzieć parę dni wcześniej czy szykować się na podróż. póki co jest 45 zł kto jeszcze?:razz: Quote
Recommended Posts