asiaf1 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 właśnie wysłałam 200 na konto suniek -na razie tyle ale będę jeszcze pod koniec miesiąca zasilać konto. jak się mają dziewczyny? Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Asiaf, dzięki za szczodrość :) Co u suniek? Bezłapka jedzie na zawsze do Przystani, a Sunia do domku tymczasowego. Quote
KasiaM Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Boże !!!!!!!!!!!!! Kurwica mnie bierze!!!!!!1 Quote
Blondella Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Myślę, że dobrze byłoby utworzyć na AFN także skarpetę na Przystań Ocalenie. Tam są ludzie o wielkich sercach, którzy przygarną każdą bidę w potrzebie, ale mają przy tym również ogromne wydatki... Quote
przyjaciel_koni Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Blondella napisał(a):Myślę, że dobrze byłoby utworzyć na AFN także skarpetę na Przystań Ocalenie. Tam są ludzie o wielkich sercach, którzy przygarną każdą bidę w potrzebie, ale mają przy tym również ogromne wydatki... Pomysł dobry, ale lepiej na Przystań wpłacać bezpośrednio, to zarejestrowana organizacja i można odliczać wpłaty !!!!!!! Potrzeby mają ogromne - już to pisałam - każdy wydatek rozpatrują bardzo rozważnie. Co do serc Tych Osób - chyba lepszych ludzi nigdy nie spotkałam. Przypomnę - Osoba, która będzie przekazywała psinkę może podpytać o możliwość pomocy w interwencji (delikatnej) w sprawie warunków w Łódzkim schronisku. Quote
Aaliyah1981 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 dziewczyny co chcecie wystawiac na allegro???cos konkretnego ?? mam pewnien namiar ale nie cche decydowac sama wiec trzeba to jakos uzgodnic!!! Quote
Moriaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dziewczynki...i jaka decyzja co do fundacji...czy suńka tam jedzie??? Quote
karina1002 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dajcie namiary na Przystań Ocalenie, bo jakoś czytam czytam i nic nie widze. Już nie mam sił tego jeszcze raz przeglądać. Quote
Moriaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Na stronie znalazłam taki: Komitet Pomocy dla Zwierząt Skr.poczt.79 43-100 Tychy. Tel.0-501 241-784 lub 0-506 972-308 Quote
przyjaciel_koni Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Bardzo proszę - namiar na Przystań Ocalenie - warto poczytać ! : http://www.przystanocalenie.pl/index.html Quote
majafaja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 mysle ze bezlapke trzeba najpierw podleczyc ( zeby nie obarczaac dodatkowymi kosztami Przystani Ocalenie) a potem dopiero niech jedzie do fundacji, do swojego nowego domku :):loveu::loveu: ale co z chudzina ???? bunia mowila,zeby szykowac jej miejsce w zlotnikach, a to kosztuje!!:-( Quote
Aaliyah1981 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 majafaja napisał(a):mysle ze bezlapke trzeba najpierw podleczyc ( zeby nie obarczaac dodatkowymi kosztami Przystani Ocalenie) a potem dopiero niech jedzie do fundacji, do swojego nowego domku :):loveu::loveu: ale co z chudzina ???? bunia mowila,zeby szykowac jej miejsce w zlotnikach, a to kosztuje!!:-( ile za jeden dzien biora???kurcze dzis widzialam sie z moriaa tez mowila ,ze brakuje domkow tymczasowych :shake: Quote
Czarodziejka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A miała gdzieś jechać na podtuczenie? Quote
majafaja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 no tak teraz jest u buni, ale nie moze byc tam dlugo - bo to nie dt ...... musi pozniej jechac do hoteliku... chyba ze znalazlby sie albo dom tymczasowy albo STAł Y!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Pilnie dom dla chudziutkiej zabiedzonej suczeńki !!!!!! To mądra psinka !!!!! Musiała być wcześniej przy człowieku !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Tu pomoc nadal jest niezbędna !!!!!! Quote
katya Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Fundacja jest zdecydowana na wzięcie Bezłapki. Możliwe, że mogliby nawet po nią przyjechać. Dorota, która skontaktowała się ze mną na gg pytała czy mogą jakoś pomóc, jeżeli chodzi o leki, karmę itp... Na swojej stronie nie podają adresu ze względu na różnych "życzliwych". Czy ktoś wie kiedy Bezłapka będzie mogła wyjść z kliniki Szulca? Quote
majafaja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 to na pewno wie Moriaa bo ona ja zawoziła. Ale jak cos tomoge tam przedzwonic. DOMEK PILNIE DLA CHUDZINKI SLODKIEJ!!!! Quote
Recommended Posts