Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA... BRAK MI SłóW ..... zakonczona happy endem!! :) chudzina jeszcze szuka dom

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że dobrze byłoby utworzyć na AFN także skarpetę na Przystań Ocalenie. Tam są ludzie o wielkich sercach, którzy przygarną każdą bidę w potrzebie, ale mają przy tym również ogromne wydatki...

Posted

Blondella napisał(a):
Myślę, że dobrze byłoby utworzyć na AFN także skarpetę na Przystań Ocalenie. Tam są ludzie o wielkich sercach, którzy przygarną każdą bidę w potrzebie, ale mają przy tym również ogromne wydatki...

Pomysł dobry, ale lepiej na Przystań wpłacać bezpośrednio, to zarejestrowana organizacja i można odliczać wpłaty !!!!!!!

Potrzeby mają ogromne - już to pisałam - każdy wydatek rozpatrują bardzo rozważnie.
Co do serc Tych Osób - chyba lepszych ludzi nigdy nie spotkałam.

Przypomnę - Osoba, która będzie przekazywała psinkę może podpytać o możliwość pomocy w interwencji (delikatnej) w sprawie warunków w Łódzkim schronisku.

Posted

mysle ze bezlapke trzeba najpierw podleczyc ( zeby nie obarczaac dodatkowymi kosztami Przystani Ocalenie) a potem dopiero niech jedzie do fundacji, do swojego nowego domku :):loveu::loveu:

ale co z chudzina ???? bunia mowila,zeby szykowac jej miejsce w zlotnikach, a to kosztuje!!:-(

Posted

majafaja napisał(a):
mysle ze bezlapke trzeba najpierw podleczyc ( zeby nie obarczaac dodatkowymi kosztami Przystani Ocalenie) a potem dopiero niech jedzie do fundacji, do swojego nowego domku :):loveu::loveu:

ale co z chudzina ???? bunia mowila,zeby szykowac jej miejsce w zlotnikach, a to kosztuje!!:-(

ile za jeden dzien biora???kurcze dzis widzialam sie z moriaa tez mowila ,ze brakuje domkow tymczasowych :shake:

Posted

no tak teraz jest u buni, ale nie moze byc tam dlugo - bo to nie dt ......

musi pozniej jechac do hoteliku... chyba ze znalazlby sie albo dom tymczasowy albo STAł Y!!

Posted

Fundacja jest zdecydowana na wzięcie Bezłapki. Możliwe, że mogliby nawet po nią przyjechać. Dorota, która skontaktowała się ze mną na gg pytała czy mogą jakoś pomóc, jeżeli chodzi o leki, karmę itp... Na swojej stronie nie podają adresu ze względu na różnych "życzliwych". Czy ktoś wie kiedy Bezłapka będzie mogła wyjść z kliniki Szulca?