Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA... BRAK MI SłóW ..... zakonczona happy endem!! :) chudzina jeszcze szuka dom

Recommended Posts

Posted

najbardziej przeraża mnie ludzka niefrasobliwość i bezmyślność
i to tam, gdzie należałoby oczekiwać znajomości psich zachowań zawsze są ludzie bezmyślni przez którychpsy cierpią
jakby były problemy finansowe to prosze o pw

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf, tzn jak? bedziesz w stanie utrzymac ja tam miesiac? dwa? wiesz ze z DT jest bardzo roznie.

na pewno pare osob wesprze finansowo, ale nie ma zadnej gwarancji....

ja ide juz spac, NA DZIS MAM DOSC TEGO SWIATA!!!!

Posted

Ja przyznam, że to porażające !!!!!!!!
Za chwilę (sądząc po zdjęciu) psina nie będzie miała drugiej łapy !!!!!!!!!!

Niedawno zostałam skrytykowana za wypowiedź w sprawie nazwijmy to "kompetencji" pracowników Łódzkiego schroniska.
Przykro mi, bo zbyt delikatnie potraktowani zostali w tamtej mojej wypowiedzi !!!!!!!!!

To nie schronisko - to jakiś obóz zagłady !!!!!!

Pomocy dla psiaków z tego miejsca !!!!!!!!!!!

Posted

Jak byście przyejchały do schroniska, to byście chciały połowę psów oddelegować do hotelu... :( Mi się już nerwy kończą, dzisiaj ledwo łzy powstrzymywałam, eh, co za życie...

Posted

majafaja napisał(a):
asiaf, tzn jak? bedziesz w stanie utrzymac ja tam miesiac? dwa? wiesz ze z DT jest bardzo roznie.

na pewno pare osob wesprze finansowo, ale nie ma zadnej gwarancji....

ja ide juz spac, NA DZIS MAM DOSC TEGO SWIATA!!!!

nie rozumiem pomagamy jej czy nie
będziemy dalej ubolewać na tym, że nie przeżyje w schronie czy ją wyciagamy.
Ja tego nie zrobię bo jestem tam gdzie jestem, musimy to zrobić Waszymi rękami
Jeżeli będzie trzeba to będę ja utrzymywać i 2 miesiące i dłużej też jeżeli będzie taka potrzeba.

Posted

asiaf1 napisał(a):
majafaja tak jak pisałam w priwie proponuję żeby najpierw zabrać ją do lekarza, żeby zdiagnozować a potem do hoteliku (oczywiście jeżeli nie znajdzie się tymczas) i w międzyczasie szukamy domu.
Nie pozwolimy żeby znów wróciła do tego piekła.
ja podtrzymuję moją deklarację

popieram i dokładam się do kosztów
razem z Asią będę ją utrzymywać jak długo będzie trzeba

Posted

majafaja napisał(a):
niestety :(

choc niektorzy uwazaja, ze lodzkim schronisku wszystko gra....

ja jednak do tych osob nie naleze. mam nadzieje, ze amputcja nogi nie wyglada tak jak u amstaffika wyciagnietego dwa miesiace temu....
obcieto mu kawalek lapy, oczywisie operacje trzeba bylo powtorzyc i psiak musial przez męki ponownie przechodzic...

pomijam tez fakt ze obcieto mu lape bez zrobienia nawet przeswietlenia....

juz sie boje co zobacze jutro :(

no niestety ja tez nie i od poczatku to mowilam:(szlak mnie trafi mysle ,ze za dlugo jednak zwlekamy z milczeniem co tam sie dzieje :angryy:
moze czas cos wkoncu z tym zrobic bo ja juz chcialam pol roku temu tylko ....

Posted

dziewczyny m,ysle ze moze czas cos z tym zrobic ile jeszcze psow ma cierpiec z powodu ich nieodpowiedzialnosci i glupoty no niestety to nie jest pierwszy przypadek :(

ostatni artykul w gazecie tez byl super jaki schron jest super jak dba o pieski , jak szukaja im domkow i jak doradzaja w wyborze psiakow (normlanie sie usmialam jak to czytalam) moze czas wkoncu na kontre moze warto pokazac jak naprawde dbaja bo ja efekty ich "dbania" widzialm juz wiele razy

Posted

POdnoszę sunie. I też dokładam się finansowo! To koszmar co się tam dzieje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
dziewczyny m,ysle ze moze czas cos z tym zrobic ile jeszcze psow ma cierpiec z powodu ich nieodpowiedzialnosci i glupoty no niestety to nie jest pierwszy przypadek :(

ostatni artykul w gazecie tez byl super jaki schron jest super jak dba o pieski , jak szukaja im domkow i jak doradzaja w wyborze psiakow (normlanie sie usmialam jak to czytalam) moze czas wkoncu na kontre moze warto pokazac jak naprawde dbaja bo ja efekty ich "dbania" widzialm juz wiele razy

Warto się nad tym zastanowić !!!!
Prasa i telewizja to potęga !!!!!!
Może artykuł do Mojego Psa ?????
Ja tam dojścia nie mam, ale może ktoś ??????
Albo Kurier Mazowiecki ????
?????

To wszystko jest potworne !!!!! Wręcz bestialskie !!!!!

Posted

przylaczam sie do opinii tych , ktorzy uwazaja , ze z tym schronem trzeba cos zrobic !
nie dosc , ze wlasciciele psow sa nieodpowiedzialni , to opiekunowie w schronie, ludzie ktorych zadaniem jest opieka nad pokrzywdzonymi psami rowniez . To jest fabryka cierpien !W takiej sytuacji psiaki nie maja najmniejszej szansy ! :angryy: