katya Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 'aga = napisał(a):;2361341']Chudzinka do góry! Cioteczki, Sunia ma swój osobny wątek, tam podbijajcie... Quote
przyjaciel_koni Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Wątek Chudzinki - Suni, która szybko potrzebuje domu : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33328&page=4 Quote
Vika_Bari Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Z co z tym pieskiem który na 3 łapkach? To jej wątek i co się z nią dzieje? Quote
Vika_Bari Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 W tytule piszą o biednej psinie której amputowano nóżkę. A dalej o wszystkich tylko nie o niej a co się dzieje u niej?????? Czy jeszcze żyje i gdzie się znajduje? Quote
Moriaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Suńka jest cały czas w lecznicy w Zgierzu..ale pilnie trzeba ją zabrać..i uregulować rachunek....:roll: Quote
katya Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Fundacja mi napisała, że mogą ją odebrać z Częstochowy. Quote
Niewiasta_21 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czy do kur...nie mozna czegos zrobic z tym schronem naszym w łodzi? Jakis porzadek? niema zadnego prawa? przeciez to przekracza ludzie pojecie. Quote
Moriaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wczoraj dzwoniła do mnie dziewczyna z Fundacji....zabierają psiurkę..dzisaj czekam na ostateczną decyzję kiedy..nie wiem czy nie będzie trzeba dowieźć jej do Częstochowy ,ale na razie czekamy na decyzję... Jeśli chodzi o dług w klinice...wynosi on 250zł. Trzeba przelać te ieniążki z AFN bezpośrednio na konto lecznicy z dopiskiem " Za sunie bez łapki" Quote
fona Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Czy na AFN jest taka kwota? Dzis nareszcie znalazlam zagubiony suniowy watek, na ktory kiedys weszlam. Mam szykowac bazarek czy juz nie trzeba? Quote
fona Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 katya napisał(a):Proszę, rzućcie jeszcze tylko okiem na tą bidę: http://www.schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=591 A co z nim? Quote
katya Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=33328&page=4 Quote
fona Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 To jeszcze raz zapytam, czy sunia bezłapka ma pieniadze na splate dlugu, czy wystawiac dla niej cos na bazarku. Quote
majafaja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 no wlasnie? jak wyglada sytuacja? z tego co wiem to byly deklaracje, wiec chyba nie bedzie problemu. ? bylam troche out i nie wiem co tam sie dzieje na dogo Quote
katya Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja się pieniądach bezłapki nie orientuję, a Fundacja możliwe że przyjedzie po nią w piątek lub sobotę. Quote
Moriaaa Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Na koncie sunie w sumie uzbierało się 350 zł. Tu jest ostatnie rozliczenie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=20 Już napisałam do Tweety z prośbą aby przelali 250zł. na konto lecznicy. Fundacja miała wczoraj do mnie dzwnić...nie dzwoniła:( Quote
katya Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kazali przekazać, że być może wyrwą się po sunię w piątek lub sobotę. Quote
majafaja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 dobrze, ze pieniazki sa uregulowane. co robimy z pozostalymi 100? Quote
asiaf1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 majafaja napisał(a):dobrze, ze pieniazki sa uregulowane. co robimy z pozostalymi 100? 100 PLN, które dałam "na psa z miską" miały przelać na konto suniek z łodzi dziewczyny, nie wiecie czy już to zostało zrobione? Quote
Moriaaa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Bezłapka w sobotę pojechała do Przystani Ocalenie. Początkowo dziewczynka musiała parę godziń poczekać u mnie...więc Pirosław został grzecznie położony w przedpokoju, kot zapobiegawczo zamknięty w łazience (dziewczynka raczej nie miała reakcji natomiast Filip niespecjalnie był zadowolony z nowej koleżanki;) ), Łajeczka mogła zostać w pokoju i tak dwie suńki bez łapek znalazły się w jednym pokoju...wielka i malutka...jedna bez przedniej a druga bez tylnej. Zabawnie wyglądaliśmy jak wyszliśmy z psiakami na spacerek...Pirosław już prawie mumia z białymi oczami(zombi), trójnoga Łajeczka i trójnoga Łapka..hihihihi..się ludzie oglądali:lol: No i przyjechali...niesamowicie ciepli i oddani ludzie:) Kamień spadł mi z serca jak tylko ich poznałam. Łapka będzie miała raj na ziemi:) a właściwie już ma:) Quote
Niewiasta_21 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Super,ze sa jeszcze tacy ludzie. Quote
Recommended Posts