Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA... BRAK MI SłóW ..... zakonczona happy endem!! :) chudzina jeszcze szuka dom

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie dziewczyna z Fundacji....zabierają psiurkę..dzisaj czekam na ostateczną decyzję kiedy..nie wiem czy nie będzie trzeba dowieźć jej do Częstochowy ,ale na razie czekamy na decyzję...

Jeśli chodzi o dług w klinice...wynosi on 250zł. Trzeba przelać te ieniążki z AFN bezpośrednio na konto lecznicy z dopiskiem " Za sunie bez łapki"

Posted

majafaja napisał(a):
dobrze, ze pieniazki sa uregulowane. co robimy z pozostalymi 100?

100 PLN, które dałam "na psa z miską" miały przelać na konto suniek z łodzi dziewczyny, nie wiecie czy już to zostało zrobione?

Posted

Bezłapka w sobotę pojechała do Przystani Ocalenie.
Początkowo dziewczynka musiała parę godziń poczekać u mnie...więc Pirosław został grzecznie położony w przedpokoju, kot zapobiegawczo zamknięty w łazience (dziewczynka raczej nie miała reakcji natomiast Filip niespecjalnie był zadowolony z nowej koleżanki;) ), Łajeczka mogła zostać w pokoju i tak dwie suńki bez łapek znalazły się w jednym pokoju...wielka i malutka...jedna bez przedniej a druga bez tylnej. Zabawnie wyglądaliśmy jak wyszliśmy z psiakami na spacerek...Pirosław już prawie mumia z białymi oczami(zombi), trójnoga Łajeczka i trójnoga Łapka..hihihihi..się ludzie oglądali:lol:

No i przyjechali...niesamowicie ciepli i oddani ludzie:) Kamień spadł mi z serca jak tylko ich poznałam. Łapka będzie miała raj na ziemi:) a właściwie już ma:)