Nutusia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Aj tam - niech nie dzwonią - nie wiedzą co tracą :razz: Kropelki wykupiłam - 29 zł proszę wpisać po stronie "kosztów" ;) Już raz zakropiłam, choć z tym celem ruchomym trudno się uporać. Drugi kiler robaczany też zniknął zawinięty w żółty serek :evil_lol: Kajtek wcale się nie przejmuje brakiem telefonów i właśnie podlewa ogród z Pańciem... Będzie dobrze :eviltong: Quote
Nutusia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Buuu... nikt do nas nawet nie zajrzy... :( Niedobre Ciotki, poszły sobie gdzie indziej... Quote
maja602 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nigdzie ciotki nie poszły tylko ciotki pracują i od czasu do czasu zaglądają, tylko nic nie mówią. Quote
Nutusia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 To proszę mówić zaglądając, bo nam temat na samo dno spadnie... :) Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nutusia napisał(a):To proszę mówić zaglądając, bo nam temat na samo dno spadnie... :) ok ok .:):) Quote
Lili8522 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Zaglądam do Słoneczka i krzycze że zaglądam!! :evil_lol::cool3: Quote
Nutusia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No! Nie ma to jak Ciotki zdyscyplinować! :diabloti: Quote
Nutusia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No i fajnie! A Kajtek patrzy na świat już lepszymi oczkami. Są dużo mniej zaczerwienione, a z tego "chorszego" leci jeszcze ropa, ale dużo mniej i nie tworzy już takiej skorupy. A to dopiero drugi dzień zapuszczania! No i świat jest piękny, tak?... :) Quote
Ewa Marta Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nutusia napisał(a):- Kaja ma problem z oczami - grudki pod powieką, które powodują łzawienie, ropienie i zaczerwienienie; w prawym oczku jest gorzej - grudek jest sporo i tworzą "malinę"; na razie będziemy walczyć farmakologicznie; wczoraj Doktor zapuścił kropelki, a od dziś będziemy 2-3 x dziennie zakrapiać lek, który dziś wykupimy w aptece; skontrolujemy efekt leczenia przy szczepieniu za 2 tygodnie. Te grudki, to niestety zmora jest:-( Moja Barsa miala podczas sterylki ścierane, potem wycinane, a i tak odrosły:-( czasmai ma mocno czerwone oczka. Przed nami kolejny zabieg, ale wet powiedział, że chwilkę poczekamy. Dopóki jej to nie swędzi, nie ma co jej usypiać. Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No weź mnie nie strasz!!!! Kajkowe oczęta coraz piękniejsze, lśniące i przejrzyste - może się uda zwalczyć to draństwo kropelkami (takie założenie zrobił Doktor). Kropelki jakieś mocne dostała - Maxitrol się nazywają. Miałam jeszcze w domu zapas Decortinefu, ale Doktor powiedział, że za słabe... No cóż - jesteśmy dobrej myśli, jak to my :evil_lol: Koosiek, zrobisz rozliczenie w pierwszym poście czy np. mam edytować drugi (akurat się trafiło, że jest mój :eviltong:) i będę tam wpisywać wydatki?... Dużo tego, mam nadzieję, nie będzie, ale żeby nam nie umknęło, bo jednak finanse to poważna sprawa jest :razz: Quote
bea100 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ja też jestem u Kaji, stale tu zaglądam co u psiej dziewczyneczki :) Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Bardzo dziękujemy za odwiedziny :) W weekend postaramy się obfocić małą gangrenę - oczywiście pod warunkiem, że choć na chwilę przestanie się wić :) Quote
koosiek Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Nutusia, może zróbmy tak, że będziesz wpisywać w drugi post wydatki, a ja je będę przeklejać do trzeciego, do rozliczenia? Odezwał się ten facet, co miał Kajkę oglądać? Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dobra, tak zróbmy z rozliczeniami - zaraz wpiszę kwotę za kropelki. Niestety, nie mam skanera, żeby zeskanować paragon, ale mam go oczywiście i w każdej chwili jest do wglądu. Facet się nie odezwał - jego strata ;) Skutecznie go widać "wystraszyłaś" :evil_lol: Quote
maja602 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Facet z zona z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Aga L. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dobre pytanie. Az sie nie chce wierzyc, ze nikt nie chce tak pieknego pieseczka. Quote
koosiek Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 No niestety adopcje mi nigdy za szybko nie idą... nie Aleksandra? ;) Chociaż z drugiej strony jeśli mała ma znaleźć taki fajny dom jak Benio, to warto trochę poczekać :) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 koosiek napisał(a):No niestety adopcje mi nigdy za szybko nie idą... nie Aleksandra? ;) Chociaż z drugiej strony jeśli mała ma znaleźć taki fajny dom jak Benio, to warto trochę poczekać :) No niestety,a ja jakoś problemu nie mam z tym. :D:D Benio ma super domek..:loveu: mój kochany. :) Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 RATUNKU!!!!!! - zajrzyjcie chociaż, proszę! Sunia może zostać u mnie tylko do niedzieli! Nie może wrócić na ulicę przynajmniej do zdjęcia szwów!!! http://www.dogomania.pl/threads/2079...ze-mazowieckie Quote
Nutusia Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 I bazarek na Lunkę - gdyby ktoś chciał wyposażyć dziecko na wakacje :) http://www.dogomania.pl/threads/208930-Wyposa%C5%BC-dziecko-na-wakacje?p=17000914#post17000914 Quote
maja602 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Odwiedzam wątek. Podnoszę. Gdzie Kaja ma ogłoszenia? Quote
Recommended Posts