sylwija Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 cały czas śledzę wątek,wszystkie kciuki i łapki w domu trzymamy za Norę :) Quote
Lili8522 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Noreczko jedz i nie poddawaj się! Same dobre rzeczy Cię czekają w życiu... Trzymam dalej mocno kciuki :) Quote
madziai Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja również jestem z Norką całym serduchem, jakbym miała możliwość to tuliłabym JĄ non stop...KOCHAM JĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 witaj moje Sloneczko ukochane:) wczoraj normalnie dobila mnie ta Twoja diagnoza.........sluchaj Serduszko,Ty musisz jesc i zyc jak najdluzej!!!!!nawet nie zdajesz sobie psiaku sprawy jak mocno siedzisz w mojej glowie i innych ciotek tez,masz dla kogo zyc,jestes nasza mala krolewna i wierze,ze jeszcze z nami pobedziesz!!!! .....nie zmienia to faktu jednak,ze za kazdym razem gdy wchodze na dogo to mam serce w gardle:( co z tym ku...sem wlascicielem,trzeba zadbac zeby nie dorwal juz zadnego innego psa!!!!i odpowiedzial za to co zrobil Norze,zeby ludziska sie dowiedzieli jaka parszywa morda mieszka obok,oj panie ciesz sie,ze nie mieszkam w pl bo dupsko bym ci sprala!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Telimena Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Norka dzisiaj lepiej się czuje niż wczoraj. Je z apetytem suchą karmę, pije wodę. Chyba jej tak łatwiej ze względu na porażoną mordkę. Zmieniłyśmy wczoraj antybiotyk i dzisiaj już naprawdę widać poprawę. Norcia jest silniejsza. Przyszedł dzisiaj do nas golden do gabinetu i Norka stała przy nim, wąchała i machała ogonem. Nigdy wcześniej nie miała na to siły i ochoty. Widać dużą poprawę :) Quote
Merys Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Telimena']Norka dzisiaj lepiej się czuje niż wczoraj. Je z apetytem suchą karmę, pije wodę. Chyba jej tak łatwiej ze względu na porażoną mordkę. Zmieniłyśmy wczoraj antybiotyk i dzisiaj już naprawdę widać poprawę. Norcia jest silniejsza. Przyszedł dzisiaj do nas golden do gabinetu i Norka stała przy nim, wąchała i machała ogonem. Nigdy wcześniej nie miała na to siły i ochoty. Widać dużą poprawę :)[/QUOTE] Zobaczyla kawalera i jak reka odjal :D A tak powaznie bardzo sie ciesze z postepow i caly czas trzymam za nia kciuki. Quote
Lolalola Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Telimena']Norka dzisiaj lepiej się czuje niż wczoraj. Je z apetytem suchą karmę, pije wodę. Chyba jej tak łatwiej ze względu na porażoną mordkę. Zmieniłyśmy wczoraj antybiotyk i dzisiaj już naprawdę widać poprawę. Norcia jest silniejsza. Przyszedł dzisiaj do nas golden do gabinetu i Norka stała przy nim, wąchała i machała ogonem. Nigdy wcześniej nie miała na to siły i ochoty. Widać dużą poprawę :)[/QUOTE] balsam dla mojej duszy..:) a co prawda to prawda z tymi mezczyznami hhehee;) Quote
Iljova Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Uda się, wierzę w to teraz, mam takie przeczucie. Skarbie, słoneczko nasze słodkie i kochane jeszcze zobaczysz jak to jest kiedy obok Ciebie będzie troskliwy i kochający człowiek na zawsze :-) Lolalola masz rację co do facetów ;-) Quote
Lili8522 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jak to dobrze czytac że Norcia sie ma troszke lepiej :) Byle do przodu dziewczynko :loveu: Quote
unixena Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 :klacz:Ufff....Noreczko oby takie dobre wiadomosci moglismy czytac codziennie .Wcinaj ta sucha karme i nabieraj sil .Moze i jutro przyjdzie Cie odwiedzic w przychodni jakis przystojniak? ;):eviltong: Quote
strix Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi: Wczoraj w nocy jak wsadzałam link do allegro do opisu na facebooku to zeszło 187 z 200 cegiełek a dziś już 121!!! Czyli link do allegro na facebooku to chyba najlepsza kombinacja :D :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lolalola Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 rewelacja,bedzie miala Noreczka na papu,leki i zabiegi pielegnujace zeby slicznie wygladac i podrywac co lepsze ciasteczka w leczniczy;) Quote
beata333 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Właśnie wróciłam z moim psiakiem z gabinetu, gdzie spotkaliśmy naszą Norkę, która z apetytem pałaszowała suchą karmę. Wygląda niewątpliwie lepiej niż jeszcze parę dni temu:multi: Teraz MUSI być lepiej, trzymajmy kciuki, aby kochana sunia przeżyła wiele dobrego. Dziękuję Wam w imieniu Noreczki za całą akcję na fajsie i allegro.Oby tak dalej. Jesteście wspaniałe! Quote
Iljova Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='strix']:multi::multi::multi::multi::multi: Wczoraj w nocy jak wsadzałam link do allegro do opisu na facebooku to zeszło 187 z 200 cegiełek a dziś już 121!!! Czyli link do allegro na facebooku to chyba najlepsza kombinacja :D :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Jak najbardziej bo tam jest więcej osób iprzez co większe są szanse że będzie to osoba bez tymczasów.deklaracji itd :-) Quote
olivetshka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nieustannie trzymam kciuki za Norę... Jesteś ciągle w mojej głowie, mała. Quote
szafra Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja również myślę o Norce i jej powrocie do zdrowia. Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno :calus:będzie dobrze !!! Quote
Selenga Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='strix']:multi::multi::multi::multi::multi: Wczoraj w nocy jak wsadzałam link do allegro do opisu na facebooku to zeszło 187 z 200 cegiełek a dziś już 121!!! Czyli link do allegro na facebooku to chyba najlepsza kombinacja :D :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] ????? Na jakiej aukcji jest taki ruch????? Bo na mojej zeszło na razie 81 cegiełek..... Quote
strix Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Selenga']????? Na jakiej aukcji jest taki ruch????? Bo na mojej zeszło na razie 81 cegiełek.....[/QUOTE] no tak, ale 60 odkąd link jest na facebooku :) a to dopiero 20 godzin :) Quote
Iljova Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='strix']:multi::multi::multi::multi::multi: Wczoraj w nocy jak wsadzałam link do allegro do opisu na facebooku to zeszło 187 z 200 cegiełek a dziś już 121!!! Czyli link do allegro na facebooku to chyba najlepsza kombinacja :D :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='strix']no tak, ale 60 odkąd link jest na facebooku :) a to dopiero 20 godzin :)[/QUOTE] **************************************************************************************************************** czegoś nie rozumię chyba się pomyliłaś czy napewno ma być 187, a może 87 ??? ;-) Quote
azalia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Zdrowiej nam kochana sunieczko,źebyś jeszcze zdążyła zaznać szczęścia i miłości w życiu. Quote
xmartix Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 w pn będę w biurze to mam nadzieję że podam już ile wpłynęło, nie mniej jednak na pewno już sporo :cool3: Telimeno pamiętaj o fakturach :) Quote
Telimena Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Na razie nie ma faktur. Mała dostaje co potrzebuje a rozpiszę to w poniedziałek. Mam taki sajgon, że nie ogarniam. Jutro mają być u mnie rano Fakty Wrocławskie może powinnaś przyjechać? Mają też pytać o tę zbiórkę na Norę. Quote
Vesper Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Czy sterydy zaczynają działać? I czy ona... nie cierpi za bardzo? Strasznie, ogromnie mi jej szkoda- ten czas który dostała powinna spędzić w miejscu- domu, gdzie będzie otoczona miłością i b. dobrą opieką... Trzymam za Sunieczkę kciuki! A i macie rację że tego kto doprowadził Norkę do stanu skrajnego wyczerpania i nie zapewnił opieki to powinna spotkać KARA której nie zapomni (osobiście w takich momentach pierwotne odruchy się we mnie odzywają i bym zlinczowała) - jakiś bezwzględny wyrok, a więżniowie też nie wszyscy lubią sadystów i tam mogłoby go kuku spotkać... Bydlak j~~~~y Quote
strix Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 nie wiem, dziś mam urodziny i jestem zakręcona. chodzi mi o to, że wczoraj wieczorem na allegro były 187 cegiełki z 200 a dziś rano już tylko 121. Przepraszam, jeśli nakręciłam. Quote
Recommended Posts