Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam już do daśki maila i podałam maila Soemy, żeby wysłała swój nr konta. Nie wiesz Iljova czy daśka ma dostęp do netu, bo mi nie odpisuje ?

Atomowko, Pani zainteresowana Sonią chciałby się z Tobą spotkać, o ile to możliwe w najbliższą sobotę lub niedzielę ok. godz. 14- 15.

Posted

U suni o'k. Mateo jest leczony. Ale mam takiego newsa, że u daśki mieszkają jeszcze 2 przygarnięte dorosłe kocury i całe towarzystwo żyje zgodnie :).

Sonia ma stosunek do kotów mega pozytywny.

Posted

Toyota odpisałam Ci na drugą wiadomość ale masz zapchaną skrzynkę
Podaj proszę Państwu mojego maila niech się już odezwą bezpośrednio do mnie, umówię się z nimi dokładnie. Nie wiem czy w ten week będę w Wawie, mail [email protected]

Posted

Dziękuję winter7.

Sonia miała być u daśki bezpłatnie, ale tylko przez 2 miesiące (o ile dobrze pamiętam).

Teraz sytuacja uległa zmianie. Daśka opiekuje się Sonią nadal, ale trzeba jej pomóc finansowo. Sonia ma tam najlepszą opiekę. Domowe warunki i bardzo dobre jedzenie.
Jednak daśka nie daje rady sama z utrzymaniem 4 wielkich psów. W dodatku jej rottweiler Mateo ma 9 lat i zaczął chorować.

Jeśli chodzi o DS, to Pani od razu zastrzegła, że w grę wchodzi dopiero przełom listopada/grudnia.

Na razie czekamy na wynik wizyty PA. Mam nadzieję, że Pani skontaktowała się z Atomówką.

Posted

Atomowko, w miarę możliwości podtrzymuj kontakt z Panią zainteresowaną adopcją, żeby nie poczuła się zlekceważona. Napisała mi, że nie może się z Tobą skontaktować.

Posted

YY dziwne bo przecież z Nią mailowałam przed weekendem,że umówimy się prawdopodobnie w tym tygodniu
Zaraz do niej napiszę dokładnie bo już wiem w środę będę w Warszawie więc wtedy moge wpaść
Tak więc trzymajcie kciuki

Posted

Podobno Pani wysłała maila w czwartek z propozycją na dziś i nie dostała odpowiedzi ;). No mniejsza o to, ważne, że się nie poddaje ;).

Czy daśka ma do Ciebie zadzwonić, żebyś miała konkretne informacje o Soni, żeby ludzi uprzedzić o możliwych jej zachowaniach ? Bo zawsze lepiej mieć informacje z pierwszej ręki. Czy obejdzie się bez tego ?

Posted

Wiesz co szczerze to wolałabym żeby Daśka napisała mi na maila to wszystko o Soni co jest nietypowego, będę wówczas mogła sobie spokojnie wszystko przeczytać i dostosować rozmowę do tego