lika1771 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='lika1771']Na koncie Soni jest-75zł Evita2000-20zł Toyota-20zł No koncie Soni jest 115zł Quote
Marycha35 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Posępię trochę na studiach, ruszają zaraz:) Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Moze macie jakies fanty ? Zrobie suni bazarek, tylko prosze przysłac zdjecia. Quote
AgnieszkaO Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziewczyny, gdzie teraz jest Sonia? Znajomy rodziny która adoptowała ode mnie psiaka szuka towarzysza, wyadoptowana suczka była podobna do Sonii. Dzisiaj będę mu podsyłać psiaki. I pomyślałam o małej właśnie:) Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='AgnieszkaO']Dziewczyny, gdzie teraz jest Sonia? Znajomy rodziny która adoptowała ode mnie psiaka szuka towarzysza, wyadoptowana suczka była podobna do Sonii. Dzisiaj będę mu podsyłać psiaki. I pomyślałam o małej właśnie:)[/QUOTE] Sonia jest w dt u Daśki. Posylaj foty i sprawdzaj dom, moze sie uda. Quote
Iljova Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dobrze by było. Muszę powiedzieć że ostatnio jak rozmawiałam z Daśką to mówiła że Sonia nabrała ogłady, pilnie się uczy żeby być grzeczną sunią ;-). Fajnie byłoby gdyby się okazało że to fajny domek i chce Sonię :) Trzymam kciuki Quote
Atomowka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Sonia ma ogłoszenia na, na razie na 10 portalach, reszta jak wrócę ze spaceru z psicą gumtree morusek cafeanimal psy.pl adopcjepsa.pl adocje.org doadopcji.pl przygranijzwierzaka.pl oddam-psa.pl pupil.com Quote
toyota Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Atomówko, ja też bardzo dziękuję. Właśnie mam maila w sprawie Soni, bardzo miłego. Pani napisała z Warszawy. Prawdę mówiąc, chciałam już zaprzestać ogłaszania Soni na Warszawę, bo taka odległość to jest problem w przypadku zwrotu z adopcji, ale jeszcze są widoczne stare ogłoszenia. Pani pyta o możliwość pomocy w transporcie. Ja jestem w stanie się poświęcić i urobić TZ na taką wyprawę, aby Sonię zawieźć, ale taki manewr to tylko raz na jakiś czas, a jak będzie zwrot z adopcji po kilku dniach to TZ na pewno nie wyruszy, więc będzie kicha. W każdym razie Pani na prawdę robi bardzo dobre wrażenie, jest to dłuższa wiadomość, szkoda, że nie mogę Wam zacytować ;). Jeśli będzie kontynuacja to warto zrobić tam wizytę PA. Dom ma 2 koty, ale podejście do tematu zupełnie inne. Quote
Marycha35 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Oooo, jest nadzieja:) Może tym razem się uda!!! Quote
Atomowka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Toyota możesz zacytować maila od Pani, wytnij tylko jej adres i jeżeli są jakieś dane W razie co z chęcią odwiedzę domek żeby go prześwietlić :) p.s aha Sonii wczoraj dorabiałam jeszcze ogłoszenia na 10 portalach więc w tej chwili jest na 20 portalach ogłaszana Przydałby sie jeszcze allegro, ale ja odpadam bo nie umiem Quote
chita Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 u mnie ma takie awaryjne allegro, nie wyroznione ale jest http://allegro.pl/sonia-cudowna-sunia-w-typie-owczarka-i1834355708.html wyslalam 30zl;) Quote
lika1771 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='lika1771']Evita2000-20zł Toyota-20zł No koncie Soni jest 115zł Rozmawiałam z daska Jej sytuacja jest nie wesoła:shake: Kto jeszcze dozuci grosika dla Soni. Jak dobrze ze Sonia jest u Daski,bo nie wiem jak bysmy opłacili hotelik suni........ Quote
lika1771 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='chita']u mnie ma takie awaryjne allegro, nie wyroznione ale jest http://allegro.pl/sonia-cudowna-sunia-w-typie-owczarka-i1834355708.html wyslalam 30zl;) Bardzo dziekuje:loveu: Quote
toyota Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Atomowka']Toyota możesz zacytować maila od Pani, wytnij tylko jej adres i jeżeli są jakieś dane W razie co z chęcią odwiedzę domek żeby go prześwietlić :) p.s aha Sonii wczoraj dorabiałam jeszcze ogłoszenia na 10 portalach więc w tej chwili jest na 20 portalach ogłaszana Przydałby sie jeszcze allegro, ale ja odpadam bo nie umiem[/QUOTE] Dzięki za ogłoszenia. Zainteresowany domek jest na Starym Mokotowie w okolicy metra Pole Mokotowskie. Wizyta miałaby być w weekend, ale nie w najbliższy, tylko w kolejny. Czy to jest daleko od Ciebie ? Czy dasz radę ? Wysyłałam Ci na PW maila od Pani. Z Warszawy zawsze jest odzew od konkretnych i uświadomionych ludzi. Nie trzeba nic tłumaczyć, nie są zdziwieni wizytami PA ani umowami. Uwielbiam takie domy ! Quote
toyota Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Już odepchałam. Zrobiłam przelew od mojej Mamy -30 zł. Quote
bela51 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie chce sie cieszyc na zapas, ale to taka sliczna sunia, i naprawde dziwne, ze jeszcze czeka. Oby tym razem sie udało... Quote
Iljova Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mam nadzieję że się okaże że to wspaniały dom ... Quote
Marycha35 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Przyłączam się!!!! Dzieciaki suni tak fajocha trafiły... Quote
toyota Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Telefonów zero. Jeśli chodzi o domek z Warszawy, to Pani od razu zastrzegła, że adopcja dopiero na przełomie listopada/ grudnia, więc wszyscy wiemy, że często takie odległe plany rozmywają się w przestrzeni... Quote
lika1771 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='lika1771']Evita2000-20zł Toyota-20zł No koncie Soni jest 115zł Mama toyoty-30zł Chita-30zł No koncie Soni jest 175zł Quote
bela51 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zaglądam do suni, ale na razie domek zaledwie majaczy w oddali... Quote
Recommended Posts