Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lika1771 napisał(a):
Daska ma naprawde teraz sporo na głowie bardzo Jej dziekuje ze sunia moze u Niej zostac.
Jezeli nikt sie nie zgłosi i nikt nie bedzie miał nic przeciwko to ja moge zbierac na swoje konto,a potem przesyłac Dasce.

Ja będę bardzo wdzięczna jeśli będziesz osobą które są chętne wpłacić jakiś grosik dla Soni podawała swoje konto i oficjalnie została księgowa Soni :)
Możesz więc podać swoje konto bela51 ?
*
Atomówko :-), ale super gratuluję :-) Bardzo się cieszę bo to coś cudownego. :-)

Posted

Jest gorzej miał pobierana krew do badania i jak będą wyniki to wetka Daśki wtedy dopiero prawdopodobnie będzie dzwoniła do weta Noemi1, aby to skonsultować. Może we dwójkę coś wymyśla.
Trzeba czekać, a to jest okropne.

Posted

Sonia nadal nie ma ogłoszeń, bo mam zepsutego kompa do odwołania
Teraz dopadał na chwilę obcego kompa ale tylko na kilka chwil z niego mogę korzystać
Jak tylko mój komputer zacznie funkcjonować zabieram się za ogłoszenia

Posted

Przesłałam 20 zł ode mnie. Od Mamy prześlę dopiero w przyszłym tygodniu, ponieważ Mama wyjechała "na chwilę" do Niemiec, a ja nie bardzo mam z czego za Nią wyłożyć.

Posted

Rozmawiałam z daska jest sytuacja finansowa jest ciezka leczenie Jej psiaka jest bardzo kosztowne,a razem ma do wykarmienia 4 psy.Sunia jest na bdt pomozmy dasce nie zostawiajmy jej samej.

Posted

toyota napisał(a):
Przesłałam 20 zł ode mnie. Od Mamy prześlę dopiero w przyszłym tygodniu, ponieważ Mama wyjechała "na chwilę" do Niemiec, a ja nie bardzo mam z czego za Nią wyłożyć.

lika1771 napisał(a):
Wysłałam konto do toyoty i evity2000 dziewczyny nie odpisały.
Dzwoniłam wczoraj do daski nie odebrała sprobuje dzisiaj czekam na Jej konto

Ja już pisałam 2 posty wcześniej ;).