Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde jak to możliwe,że Sonia jeszcze nie pojechała?
Czemu ten pies ma takiego pecha?
Zaraz się okaże,że jednak miejsca w hoteliku nie ma
Toyota w razie co ja jestem z Wawy jeżeli chodzi o wizytę PA

Posted

Jeśli chodzi o hotelik, to Kasia czeka na Sonię. Nie wiem co z transportem.

Dziękuję Atomowko, że można na Ciebie liczyć, jeśli chodzi o wizytę PA. Na razie jeszcze prowadzę wstępne przesłuchanie ;).
Ależ ja jestem zakręcona, umknęło mi, że jesteś z W-wy, a przecież dopiero co oglądałam zdjęcia z marszu i widziałam Twoją sunię :).

Posted

A na koniec najlepsze :):

Jak widać daśka zamiast uczyć sunię dobrych manier i ogłady to ją rozpuszcza :diabloti:.

I jeszcze bardzo ważna informacja. Otóż pojawił się na horyzoncie bardzo fajny domek dla Soni z okolic Bydgoszczy z 5 kotami :). Domek wybiera się do daśki w najbliższy weekend, aby poznać Sonię. To jeszcze nic pewnego, bo mimo tego, że domek wydaje się być fajny, to jest jeden dosyć uciążliwy problem. Nie ma tam ogrodzenia i Państwo chcieliby psa posłusznego. Mieli owczarki i one takie właśnie były. Natomiast Sonia z posłuszeństwem jest na bakier ;).
Chodzi o to, że Sonia wychodzi na spacery na długiej lince, nie jest puszczana ze smyczy i przypuszczamy, że mogłaby zwiać. Oczywiście wszystko jest do nauczenia, ale DS musiałby mieć chęci by z nią pracować.

Poza tym okazało się, że Sonia jest młodsza niż zakładałam. U dziada była tak zaniedbana, że dawałam jej 2,5 roku. Natomiast wet określił jej wiek jako 1, 5 roku, na pewno nie ma 2 lat. Myślę, że to jak najbardziej możliwe, pewnie zaciążyła u dziada przy pierwszej cieczce.

Posted

bela51 napisał(a):
Sliczna Sonia, wreszcie ma fajne zdjecia do ogłoszen !
A czy odezwał sie ten dom z 3 kotami, ten z okolic Warszawy ???

Nie odezwał się niestety.

Był pan z Warszawy bez kotów, ale chciał mieć możliwość zobaczenia psa przed adopcją. Jak dowiedział się, że Sonia jest w okolicach Gdańska, to kontakt się urwał.

Posted

Dziewczyny, nie wrzucajcie mi tu na wątek zdjęć pięknych ON-ków :razz: .
Jak Sonia znajdzie dom to jak najbardziej, ale w tej chwili priorytetem jest jej adopcja.