Ania_w Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ech... ze tez jest to tak daleko... :( Aga, popytaj jeszcze raz wsrod znajomych.. moze akurat.. szkoda kazdego dnia.. Quote
constancja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Ariadna']o jaka trase dokladnie chodzi? Brzozowo na Podkarpaciu ---> Starogard Gdański i powrót. Po drodze jeszcze są inne psiaki do zabrania, więc 1 osoba do pomocy dodatkowo Szczegóły u Pajuni. Quote
pajunia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ariadna, chodzi o trase z Brzozowej lub Rzeszowa, przez Starachowice do Starogardu Gdanskiego. Quote
Ania_w Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ariadna czy moglabys nam pomoc? :) Tak tylko niesmialo pytam:) Quote
Aga Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Pozostało mi podnieść,nikt nam nie chce pomóc :shake: Quote
rebellia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Sam kierowca Wam potrzebny? Bez auta? Tylko cholera mój TZ mieszka we Wrocławiu :( a pewnie by pojechał jak ma wolne na grafiku Quote
Aga Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Potrzebne są dwie osoby, kierowca i osoba do pomocy, bo piesków będzie kilka, samochód daje Majka ze Starachowic... Quote
rebellia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cały pech polega na tym, że jestesmy z Wrocławia :( Quote
constancja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='constancja']Potrzebne dwie osoby dysponujące czasem do przewiezienia psiaków z Podkarpacia na Pomorze. :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla::modla::modla::modla: Samochód jest!!!! Kierowca i ktoś do pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!! Podnoszę........... Quote
Aga Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 wiem rebellia ale i tak dziękuję za chęci... :) Quote
Ania_w Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='constancja']Potrzebne dwie osoby dysponujące czasem do przewiezienia psiaków z Podkarpacia na Pomorze. :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla::modla::modla::modla: Samochód jest!!!! Kierowca i ktoś do pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!! PODNOSZE!!! Quote
Ania_w Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='constancja']Potrzebne dwie osoby dysponujące czasem do przewiezienia psiaków z Podkarpacia na Pomorze. :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla::modla::modla::modla: Samochód jest!!!! Kierowca i ktoś do pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!! nadal nikogo????? PODNOSZE!!!! BARDZO PILNE!!! Quote
constancja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Niech ktoś się zlituje!!!! Ja wiem, że czas to pieniądz ale to może być dla kogoś wspaniała DARMOWA wycieczka nad morze i uroczy pobyt na ranczu Pajuni. To jak wygrać na loterii, a do tego świadomość, że pomogło się psiakom. BEZCENNE!!! Quote
pajunia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Aga, dalej nic? A jak sie Zabcia czuje, czy jeszcze nie urodzila? Moze w przyszlym tygodniu Majka zalatwi kierowce, ale to tragedia, jak psiaki ratowac, gdy inni na calym Podkarpaciu to w glebokim powazaniu maja. Ach,az sie czlowiekowi odechciewa.:angryy: Quote
agusiazet Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nie, nie mamy w poważaniu, ale kierowca ze mnie kiepski, mimo, że prawo jazdy mam długo - jeździć nie lubię. Mąż przyjażdża z zagranicy, ale nie chce, bo tylko na 5 dni. Przepraszam, może za pieniądze ktoś pojedzie - dorzuciłabym się!!! Quote
Aga Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Nadal nikogo nie znalazłam... :shake: już nawet rozmawiałam z kilkoma obcymi osobami. Fak, nie każdy lubi jeździć, nie każdy ma czas... Mam jeszcze pytanko, jak wygląda kwestia finansowa, bo paliwa za darmo nie rozdają, a ja nie będę w stanie zapłacić za całość :roll: Na razie nie dostałam nowych wieści o Żabce, będę pytać, ale aż się boję... :placz: Quote
Ania_w Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 pajunia napisał(a):Aga, dalej nic? A jak sie Zabcia czuje, czy jeszcze nie urodzila? Moze w przyszlym tygodniu Majka zalatwi kierowce, ale to tragedia, jak psiaki ratowac, gdy inni na calym Podkarpaciu to w glebokim powazaniu maja. Ach,az sie czlowiekowi odechciewa.:angryy: zgadzam sie..:angryy: Agusiuzet nie bierz tego do siebie! Mysle, ze Aga powinnas jeszcze raz popytac wsrod swoich znajomych.. Kierowca ze mnie tez nie najlepszy ale jak do weekendu kierowca sie nie znajdzie to zalatwie opiekunke do psa+kociat, wsiadam w pociag i przyjade przewiez mala! Przeciez liczy sie kazdy dzien! Quote
jnk Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 W niedzielę będę wracała ze Śląska do wawy. Jeśli nie będę przewoziła psiaka z Jaworzna do domu w wawie, to mogłabym może zabrać Żabkę choć do stolicy? Jutro rano wyjeżdżam na Śląsk i nie będę miała netu, więc proszę o kontakt pod nr 0 600 444 114. Oczywiście ten psiaczek z Jaworzna ma pierwszeństwo, bo już się podjęłam jego transportu, ale zawsze może przecież coś wypaść i wtedy będzie miejsce dla jakiegoś innego malucha :) Quote
Ania_w Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ha! wpadl mi do glowy pewien pomysl.. Po pierwsze Aga czy moglabys w sobote przewiez mala do Rzeszowa? Przyjechalabym po nia pociagiem (tylko czy ona da rade spedzic w nim prawie 5 godzin na dodatek z obca osoba?). W niedziele przetrasportowana by zostala do Warszawy. Zostaje nam "zalatwienie" trasportu juz tylko z Warszawy - moze bedzie latwiej? Co Wy na to? Quote
jnk Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A ja tylko chciałam dodać, że gdyby pomysł Ani_w nie wypalił, to ja mam nieco wolniejszy samochód, niż myślałam wczoraj (TZ i kotka zostają w domu, jadę tylko ja z psem), więc jeśli psiak za Jaworzna nie będzie podróżował z nami, to mogę zabrać Waszą panienkę. Wszelki kontakt tylko via telefon :) Quote
Ania_w Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jnk, ale moj pomysl uwzglednia tez Ciebie:) - przetransportowanie malej do Wawy:) Quote
Aga Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 W tą sobotę.... hmm.. myślę, że byłoby to możliwe.. tylko co z nią dalej? To tylko dwa dni! :placz: I nie mam pojęcia jak ona zareaguje na podróż... ona nigdy nie widziała miasta i nigdy nie jeździła samochodem/pociągiem. Quote
Recommended Posts