Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To cos po lewej stronie w biegu, to tyl Zabci, goniacej konie

A tu taki sliczny portrecik

Zabcia, teraz Gina dalej gryzie obcych. Mieszka wciaz jeszcze u Astrid in Leverkusen. Tam pojechal dzis Sebastian z paroma psiakami na tymczas, i Zabcia nawet jego capnela. Ona koniecznie chce bronic swojej rodzinki przed obcymi. przypuszczam , ze Zabcia juz tam zostanie.

• 3 months later...
Posted

zapomnialam o Zabci. Sorry. zabcia juzdawno dom znalazla. Wspanialy domek. Jest rozpuszczona, jak dziadowski bicz. Ale tylki obcych ludzi, wciaz gryzie. :evil_lol: Mysle, ze ten watek juz mozna bylo przeniesc na " juz w nowym domu". Rodzinka dawno zadomowiona w nowych domach.

Posted

Pajunia,
Ja w imieniu wszystkich zainteresowanych bardzo Ci dziękuję :buzi:
Cieszę się niezmiernie, że historia Żabki i jej dzieciaczków ma wreszcie swoje szczęśliwe zakończenie. Myślę o niej doś często bo to jedna z moich ulubienic.
Czy Żabka została u Astrid czy znalazła inny, równie wspaniały domek?

Posted

Zabka znalazla inny domek. Domek, w ktorym jest sama " dama na wlosciach" i zaden inny psiak jej sie nie wtraca i nie " kradnie" milosci rodzinki.Bo Zabcia , to jakby nie patrzec, mala " wiedzma". I zazdrosnica , co niemiara. Astrid dalej pomaga, jak moze innym polskim psikom w potrzebie. Jestesmy w trakcie wlasnie z Astrid i paroma innymi kolezankami i kolegami , tworzenia organizacji , majacej na celu pomaganie polskim psiakom.
A Snoopy, taki bialutki, jeden z dzieci Zabci, zostal na stale u sasiadki Astrid.

Posted

W takim razie życzę powodzenia i samych sukcesów. Będę trzymać kciuki coby biurokracja z Was energii nie wypompowała. Ja też mam swoje psie plany ale do ich realizacji jeszcze daleko.
Pozdrawiam ciepło.:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Witam, dawno mnie tu nie było... serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc w znalezieniu Żabci i maluchom domków, bez Was nie dała bym rady :lol:
Już zmieniam tytuł wątku... Miło słyszeć dobre wieści :)