Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki Agus, bardzo Ci dziekuje. No to coraz blizej, niz dalej.
Dzieki rowniez jnk. No w ogole bardzo Wam wszystkim dziekuje . A Zabcia na pewno sie przylacza do tego.
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='pajunia']:Rose: :Rose: :Rose: Constancja, jakie one piekne- wzruszajace i bardzo Ci dziekuje za pomoc.

Dziewczyny nie dziękujcie, to dla mnie przyjemność, że mogę jakoś pomóc i cieszę się bardzo, że pomysł się Wam spodobał.
Bo Żabcia to jeden z tych psiaków na PwP, przez które spać nie mogę - tak jak Magiczny Pan Miś czy Samuel.
A Ty Pajunia to już wcale nie wiem za co mi dziękujesz???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
To Tobie musimy wszyscy podziękować, że zechciałaś się Żabką zająć i ........pomnik chyba wystawimy za te wszystkie bidy, którym pomogłaś:loveu: :loveu: :loveu: .

Dobra....spadam robić kartki:eviltong: (Cioteczki, czekam na fotki.)

Posted

Po dluzszych rozwazaniach z Ibanezem i Ansie, doszlismy do wniosku, ze Ibanez z Ansie sami przyjada po Zabcie z malymi. Tylko prosimy o przeslanie na konto Ibaneza pieniazkow na transport. Bedzie lepiej dla mamy i dla maluchow, nie bedzie przesiadek i prosto na rancho dojada, wiec kto nam jeszcze moze dolozyc do transportu. Bedziemy okolo 460-500 zl potrzebowali. To jest 1400km. Bardzo prosimy o pomoc.

Posted

A kiedy jadą maleństwa? Aga, jedziesz je pożegnać. Chętnie zawioze Cię do Kunowej. Niestety teraz nie moge dołożyć do transportu, ale mocno wam kibicuję i trzymam kciuki...Daj znać.

Posted

Nie oddzywałam się wcześniej, bo... Pani Ela pod której opieką jest Żabka i maluchy rozważała zatrzymanie jej u siebie, ale się nie zdecydowała, bo malutka musiałaby przesiedzieć zimę w garażu.

Po dluzszych rozwazaniach z Ibanezem i Ansie, doszlismy do wniosku, ze Ibanez z Ansie sami przyjada po Zabcie z malymi. Tylko prosimy o przeslanie na konto Ibaneza pieniazkow na transport. Bedzie lepiej dla mamy i dla maluchow, nie bedzie przesiadek i prosto na rancho dojada, wiec kto nam jeszcze moze dolozyc do transportu. Bedziemy okolo 460-500 zl potrzebowali. To jest 1400km. Bardzo prosimy o pomoc.

To super, bo mi się nie udało... to znaczy połowicznie :roll:

A kiedy jadą maleństwa? Aga, jedziesz je pożegnać. Chętnie zawioze Cię do Kunowej. Niestety teraz nie moge dołożyć do transportu, ale mocno wam kibicuję i trzymam kciuki...Daj znać.

Chętnie bym pojechała, chociaż pstryknąć rodzince ostatnie fotki :bigcry: Żabcia jest mi tak bliska sercu, .... mam nadzieję, że tam znajdzie odpowiedni kochający domek... Jeśli brat nie znajdzie czasu, to bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji :lol:

Jeszcze postaram się coś dorzucić na transport..

Posted

Aga, prosze , wyslij mi na priva twoj numer telefonu, aby Ibanez mogl sie z Toba skontaktowac. Ew. w tym tygodniu bysmy Zabcie zabrali. Tylko prosze, niech nam jeszcze ktos dorzuci cos na transport. :modla: :modla:

I napisz mi prosze dokladny adres. gdzie pani Ela mieszka.
Agus i jakbys chciala do transportu dolozyc, to prosze, wyslij na AFN, abysmy naprawde mogli w tym tygodniu, lub na poczatku przyszlego ja wziasc. Dzieki wszystkim.

Posted

Najlepiej kontaktujcie się z P. Elą, bo ja nawet nie znam jej dokładnego adresu... po nas przyjechał jej mąż w umówione miejsce i dojechaliśmy razem. Wysłałam jescze 120 zł na AFN, już więcej nie wydziergam :placz:

Posted

Pajunia, Aga! Dlaczego tu tak cicho???
Czy Żabka już jest na ranczu?
Kolejne pieniążki wpływają na AFN, a ja mam coraz więcej zmówień.
Myślę, że nadwyżka przyda się na szczepienie szczeniąt i sterylkę Żabki (chyba jest w planie?). Za kartki, do tej pory powinno wpłynąć 125pln. Aukcji nie zamykam.

Posted

constancja, wlasnie Zabcia z rodzinka jest w drodze. Rozmawialam przed chwila z Aneta i slyszalam "dzikie warkoty dzikich zwierzat". ( To byly szczeniaczki Zabci:evil_lol: ) Zabcia okazala sie bardzo mila sunia. maluchy podobno piekne, a rozrabiaja, jak pijane zajace. Teraz jada jeszcze przez Mielec, aby stamtad dwa psiaki jeszcze wziasc ( Kudlatek ze schroniska i maly piesek od Jogi)
Oczywiscie po wychowaniu maluchow, bedzie Zabcia sterylizowana. Niech wiecej nie musi sie martwic, ze ktos jej dzieci bedzie chcial zabic.
Constancjo i wszystkim innym, ktorzy sprawili, ze Zabcia z maluchami moze do nas pojechac - dziekuje bardzo. Dziekuje wszystkim darczyncom z calego serca. Jestescie kochani.
:buzi: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: