Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szablonu gotowej aukcji, ktora sobie ktos zrobil nie da sie wyslac do bezposredniego uzycia przez innego uzytkownika :shake: mozna tylko pokazac jak taka aukcja wyglada, ale zeby wejsc do srodka trzeba byc zalogowanym. Allegro ma gotowe szablony, mozna je wykorzystac.

Czy ta sunia ma wiecej zdjec? Na allegro warto dawac duzo, zeby ludziska mogli poogladac.

Anonse podkarpackie tez sa dobre, mozna wpisac 240 znakow i dac zdjecie, koszt ok. 3 zl. Anonse znikaja z kioskow jak swieze bulki, wiec jest szansa dla suni.

Posted

Czy ta sunia ma wiecej zdjec? Na allegro warto dawac duzo, zeby ludziska mogli poogladac.

Mam ok 20 jej zdjęć, więc coś się wybierze :)

Anonse podkarpackie tez sa dobre, mozna wpisac 240 znakow i dac zdjecie, koszt ok. 3 zl. Anonse znikaja z kioskow jak swieze bulki, wiec jest szansa dla suni.

Ale co i gdzie? :oops: Cieniutka w tych sprawach jestem, oj cieniutka...

Aga, a czy potwierdzily sie przypuszczenia, ze Zabka jest szczenna? I czy kiedykolwiek przebywala w domu?

Raczej napewno jest w ciąży, jak byłam u niej już miała widoczne cycuchy :shake: W domu przebywała jak była malutka pewnie gzieś do 5 miesiąca, (nie wiem dokładnie, zgaduję) była wypuszczana na siku z domu, więc może jeszcze pamięta że w domu się nie siusia.

A tak jej ogonek latał na nasz widok, że aż się rozmazał na zdjęciu

Posted

Ulka18 napisał(a):
Szablonu gotowej aukcji, ktora sobie ktos zrobil nie da sie wyslac do bezposredniego uzycia przez innego uzytkownika :shake: mozna tylko pokazac jak taka aukcja wyglada, ale zeby wejsc do srodka trzeba byc zalogowanym. Allegro ma gotowe szablony, mozna je wykorzystac.

będąc na czyjejś aukcji: we własnej przeglądarce: Widok: Źródło strony - i kopiujesz kod. zablokować się tego niczym nie da.

a kod do wstawienia na Allegro można zrobić w Notatniku.

a gotowe szablony Allegro to są oklepane i nie polecam... ;)

Posted

Pogubiłam się:roll: . Żabka już ma aukcję Allegro czy jeszcze nie???
Chętnie ja wystawię.

No tak... tylko ta ciąża wszystko komplikuje.
A sterylka aborcyjna? Może się uda zebrać pieniążki jeśli takie rozwiazanie wchodzi w grę?

Jogi, gdzie jesteś??? Czy to jest do zrobienia?

Posted

Aga, a czy babcia wie, ze "za chwile" grono jej pieskow sie powiekszy? Czy moglabys podjechac z Zabka do Jogi tak, aby ona mogla ocenic kiedy maluchy pojawia sie na swiecie? Szukanie domu jej teraz moze byc bardzo trudne.. moze trzeba by sie skupic na domku tymczasowym? A z drugiej strony pakowanie jej teraz do np. bloku czy nie zaszkodzi jej malenstwom (stres?), skoro caly czas jest na podworku... Co o tym sadzicie?

Posted

Pogubiłam się . Żabka już ma aukcję Allegro czy jeszcze nie???
Chętnie ja wystawię.

Żabka nie ma jeszcze aukcji. Jeśłi nie sprawi Ci to kłopotu to ja nie mam nic przeciwko, bo ja nie potrafię i miałam ją wystawić z pomocą Legion'a, ale to najwcześniej jutro.

A sterylka aborcyjna? Może się uda zebrać pieniążki jeśli takie rozwiazanie wchodzi w grę?

Jogi, gdzie jesteś??? Czy to jest do zrobienia?

Ja mam kiepsko z czasem.. :placz:

Aga, a czy babcia wie, ze "za chwile" grono jej pieskow sie powiekszy?

Wie i to mnie przeraża, nie wiem co będzie ze szczeniakami... szczeniusie pojawią się już pewnie niedługo za trzy, cztery tygodnie :shake:
Nie wiem co robić, wszystko się komplikuje. DT jak najbardziej, ale kto weźmie szczenną sunie :roll:

Posted

Aga, nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie - czemu ona jest na lancuchu? Ucieka? Goni inne zwierzeta? Szczerze powiedziawszy patrzac na te fotki to musze powiedziec, ze suczka wyglada na bardzo zadbana:) tylko ten paskudny lancuch...

A przy okazji - Zabko HOOOOP!:)

Posted

Aga, moglabys chociaz podmienic na "ciut" dluzszy? Czy Zabka ma solidna bude? Ciagle mysle co bedzie z nia i jej malenstwami..:( Jesli nie ma, to moze bysmy sie zrzucili na cos solidnego a przede wszystkim cieplego?..

Posted

Budy jako takiej nie ma, ale Żabka ma wejście do szopy a stamtąd do sieni mieszczącej się tuż obok kuchni, więc będzie miała ciepło .... o ile szczeniaki będą żyć. :shake: