Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga marznie :placz: Ona tak bardzo patrzy ludziom w oczy...mi...
Wie, że chcę ja wyciągnąć, ale nie mogę, więc czeka. Gdy wchodzę, nie spuszcza ze mnie wzroku ani na chwilkę, ani na sekundę. Jeszcze się z czymś takim nigdy nie spotkałam. Ona czeka na cierpliwie i wiernie...Już trzy lata :-( Boże! jak długo jeszcze?

Posted

Dom dla Jagi potrzebny jeszcze przed zimą. Ona może nie przeżyć kolejnej zimy w schronie. Tak czasem nawet nie ma słomy! Psy śpią na gołych dechach! A Jaga nie ma zbyt długiej sierści :placz:

Posted

Jaga niestety wygląda i "ma się " coraz gorzej....
Widać po niej już zmęczenie tym cholernym życiem w boksie...od ok. 6 lat.........
Wczoraj widać było ,ze majuż słabsze troszkę łapinki - miała trudnośc z wskoczeniem na budę.....Myśłę, że pogoda robi swoje....
Ja wiem , że jej potrzeba odkarmienia i witamin oraz RUCHU , a wtedy odżyje i jeszcze będą z niej "ludzie"....

Kto się zlituje nad Jagą i podaruje je dom????

a oto Jaga wczoraj.........

Posted

Boże jaki smutny pyszczek :placz: :placz: :placz: :placz:
Ona nie ma już nadziei, to widać, ma dość, poddała się :placz:
Kto się dla niej znajdzie? To taka wspaniała sunia!!!!!!!!!!

Posted

Ale Gaja miała 100 % szczęścia. Też zwykla, szara, 'nijaka'... A jednak. Dla niektórych nie liczy się wygląd ale serducho...
Jaga też daje Ci swoje serce. To co, że brzydka? Ona mocno kocha, chce kochać z całych sił!