Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnosze Jage!
Ja z checia bym ja wziela. Kombinuje co i jak ,ale tutaj same trudnosci:( Chcialabym juz sama mieszkac,lub przynajmniej miec prace,zebym sama mogla sie nia zajac. Jutro jade do Wroclawia na poszukiwania. A tymczasem Jaga idzie w gore!!

Posted

Ps. Praktycznie to dzien w dzien o niej mysle od kiedy ją zobaczyłam. Gdyby mieszkala blizej pewnie zaraz bym tam pojechala i ja wytulila!!
Musimy wierzyc ,ze sie uda!! Musi się udać.
Musi być jakaś sprawiedliwość na tym świecie!!
Jaga do góry!!

Posted

Dziewczyny! i Jaga!
Jutro postawie sprawe jasno . Powiem mamie,zeby podjela ostateczna decyzje! Przeciez tak nie mozna sie bawic:/
Wiec Jaga do gory i jutro ostateczna decyzja!
Ps. Czy ktos orientuje sie ile Jaga ma lat?

Posted

Nadjo, Jaga to staruszka, zobacz w pierwszym poście.
Ale mówię ci z całą odpowiedzialnością - takie sunie kochają najmocniej!Sama zobaczysz. Ja mam też sunię staruchę ze schroniska w Lublinie i jest niemożliwie kochana :) Miałam 12 letnią Frotkę ze schronu w Łodzi, niestety tylko 3 miesiące, bo bardzo była wyniszczona, ale żyła szczęśliwie.

Posted

Ja też czekam .........

A tymczasem pędzę ....bo wczoraj anielica w środku nocy znalazła na przystanku śliczną , młodą dobermankę i nie miała serca zawieźc jej do schroniska..zawiozła do hotelu..........ale to niestety też klatki.........

Jedziemy zrobić zdjęcia, wyprowadziś na spacerek i wystawimy ją na dogo........

A jak wrócę to mam nadzieję na super wieści o Jadze !!!!!!

Posted

Niestety...moja mama powiedziala kategoryczne "nie":(
Nie wiem o co jej chodzi wlasciwie. Mial to byc dom tymczasowy,a nie na zawsze.
Jestem załamana. Myslalam,ze bedzie inna decyzja.
Glowkuje teraz co robic. Musze cos wymyslic,zeby pomoc. Bylam na stronie internetowej tego schroniska w ktorym Jaga jest. Jestem przerazona tym co tam jest napisane:shake:
Jak tacy ludzie mogą w ogole miec do czynienia ze zwierzetami skoro im na nich nie zalezy?
Jesli chodzi o jage to sprobuje tutaj sie popytac i cos znalezc,choc czasu jest malo ,bo zima nadchodzi.
Jaga w gore.
I przepraszam Cie Jagusiu:((

Posted

Zalozylam wlasnie stronke o psiakach ze schroniska. Na pierwsza stronke dalam Jage i link do tej stronki na dogomanii. Szukalam troche informacji na temat czy ktos nie chce przygarnac psiaka. I bede szukac dalej. Przynajmniej tyle moge dla Ciebie Jagusiu zrobic!
Jaga na gore!
Dzisiaj sie gorąco pomodlę!!

Posted

Szkoda, że znów się nie udało......
Bardzo szkoda......
no , ale trudno.....

Dziekujemy Nadiu, że próbowałaś ............Ale na mamę nie ma rady - trzeba się słuchać............

A co do hotelu, to w
Lublinie jest jeden - ale są to klatki niestety......
na pewno byłoby jej tam lepiej niż w schronisku , ale utrzymanie Jagi kosztowałoby tam 330 zł misięcznie...

Natomiast inne hotele - sprawdzoene i polecane przez nas to koszt co najmniej 450 zł miesięcznie........

Posted

No to moze jakas zrzuta,moze kogos poszukamy? Trzeba jej pomoc. Ja wyczytalam w internecie o hotelu dla psa w Dłużynie Górnej (nie orientuje sie gdzie to jest) Ale... doba za psa to pierwsze 7 dni to 10 zlotych,a nastepne 6 zlotych. Wiec nie jest zle. Za miesiac wyszloby 190 zlotych. Moze udaloby sie nam zebrac na ten najtrudniejszy okres zimy dla Jagi na hotelik? Oczywiscie jesli Ci panstwo mogliby ją przyjac i jesli znalazłyby sie srodki na jej utrzymanie. Ja juz tu kombinuje ,zeby jakas akcje zrobic.jest szansa,bo nie jest zbyt zimno. Ale zima tuz tuz,wiec i tak trzeba sie spieszyc. Moze zadzwonie jutro do tego hoteliku i popytam...