Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A zapomniałam zdać relację z wczorajszych odwiedzin Jagusi :)
Jaga jest przeraźliwie gruba, nie wiem co jest przyczyną-czy to, że je tylko kaszę z niewielkim dodatkiem mięsna, czy jest chora, a może w ciąży? W tym schronie nigdy nic nie wiadomo...Wygląda mi to jednak na okropną otyłość :-( Jaga jest ociężała, ledwo łazi, nic jej się nie chce. Podeszła jednak do krat i wystawiła swój pyszczek do głaskania. Ona nadal ma nadzieje, że wyjdzie poza mury schroniska, jej oczka tak bardzo proszą...

Posted

Masza4, a jest możliwość zbadania Jaguni??
Znajoma mojej mamy straciła miesiąc temu sunie, któr tez przeraźliwie puchła, była gruba, miała jakies problemy z załatwianiem się :shake: [']
A jak to szczeniaki.... :angryy::angryy:

Posted

Schroniskowy wet nie bada psów, przynajmniej nie badała do jakiegoś czasu. Ale nie sądzę, żeby brał ją na badania. Sprawdza tylko czy suka jest w ciąży podczas adopcji-tyle całego badania...
Szczeniaki i ciąża...Jaga była juz kiedyś w ciąży i nawet schowała jednego małego przed uśpieniem...Teraz chyba jest po prostu gruba. Mam większą pewność, bo Iga z jej boksu też prawie że pękała w szwach, gdy opuściła schron. Bałyśmy się, że to ropomacicze, ale ona była po prostu gruba!
Trudno się dziwić-psy napychane są kaszą z jakimiś śmierdzącymi podrobami...Zapytaj, znajomą mamy, może akurat zakocha się w Jagusi?

Posted

[quote name='Masza4']Zapytaj, znajomą mamy, może akurat zakocha się w Jagusi?Znajoma mamy to niemka. Przez ostatnie dwa miesiące straciła 2 psy :shake: Została jej jeszcze jedna sunia. Ta pani powiedziała że nie chce mieć juz psów, bo za bardzo boli jak odejdą :-(

JAGUNIA szuka domku :-(