Masza4 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Jagusia mówi wszystkim dzień dobry!!!!! Quote
Masza4 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 A zapomniałam zdać relację z wczorajszych odwiedzin Jagusi :) Jaga jest przeraźliwie gruba, nie wiem co jest przyczyną-czy to, że je tylko kaszę z niewielkim dodatkiem mięsna, czy jest chora, a może w ciąży? W tym schronie nigdy nic nie wiadomo...Wygląda mi to jednak na okropną otyłość :-( Jaga jest ociężała, ledwo łazi, nic jej się nie chce. Podeszła jednak do krat i wystawiła swój pyszczek do głaskania. Ona nadal ma nadzieje, że wyjdzie poza mury schroniska, jej oczka tak bardzo proszą... Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Masza4, a jest możliwość zbadania Jaguni?? Znajoma mojej mamy straciła miesiąc temu sunie, któr tez przeraźliwie puchła, była gruba, miała jakies problemy z załatwianiem się :shake: ['] A jak to szczeniaki.... :angryy::angryy: Quote
Masza4 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Schroniskowy wet nie bada psów, przynajmniej nie badała do jakiegoś czasu. Ale nie sądzę, żeby brał ją na badania. Sprawdza tylko czy suka jest w ciąży podczas adopcji-tyle całego badania... Szczeniaki i ciąża...Jaga była juz kiedyś w ciąży i nawet schowała jednego małego przed uśpieniem...Teraz chyba jest po prostu gruba. Mam większą pewność, bo Iga z jej boksu też prawie że pękała w szwach, gdy opuściła schron. Bałyśmy się, że to ropomacicze, ale ona była po prostu gruba! Trudno się dziwić-psy napychane są kaszą z jakimiś śmierdzącymi podrobami...Zapytaj, znajomą mamy, może akurat zakocha się w Jagusi? Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 I Gaja była/jest grubachna... To chyba ta kasza i brak ruchu + depresja schroniskowa... Quote
Tiger Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nie pzwólmy jej tam umrzeć ........:placz: Jest tam tak długo.... Domek potrzebny !!!! Bardzo !!!!! Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Rozpaczliwie szukamy domu dla Jagi!!! Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Bardzo rozpaczliwie...ona jest taka zapomniana... Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 I brzydka... A teraz jeszcze gruba i nie daj boże chora :( :( :( Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dlatego prosimy o domek dla niej.... Quote
anielica Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Biedna Jagula, już tyle w schronisku czeka :-( Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Masza4']Zapytaj, znajomą mamy, może akurat zakocha się w Jagusi?Znajoma mamy to niemka. Przez ostatnie dwa miesiące straciła 2 psy :shake: Została jej jeszcze jedna sunia. Ta pani powiedziała że nie chce mieć juz psów, bo za bardzo boli jak odejdą :-( JAGUNIA szuka domku :-( Quote
Masza4 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Szkoda...a pojawił się cień nadziei dla Jagusi. Szukamy więc dalej! HOP! Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jaga - stara, opuszczona, niekochana, samotna i bez szans... Czy ktoś się nią zainteresuje? Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Gruba i może chora...jak długo pozostanie za kratami? Czy odejdzie w samotności? Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jaga poszukuje przystani na ostatnie lata... Quote
Masza4 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Jagusia trzymaj się, wyciągniemy cię jakoś z tej umieralni! Quote
Tiger Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jaga....wytrzymaj jeszcze trochę... Tyle już tam przetrzymałaś... Szukamy domku dla weteranki !!!!! Quote
Recommended Posts