Mariat Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 kaja69 napisał(a):Komus pieska moze ???bardzo grzeczne,spokojne,ułożone,zachowuja czystośc w domu,zamiataja ,myja podłogi,naczynia,piora ,prasują,a poza tym znaja juz pierwsze litery alfabetu,potrafia liczyć do 100...zupełnie bezproblemowe:placz::placz::placz: Napisalas to wszystko w ogloszeniach? Na pewno nie, bo juz nie mialabys ani jednego psiaka.:evil_lol: Quote
kaja69 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Mariat napisał(a):Napisalas to wszystko w ogloszeniach? Na pewno nie, bo juz nie mialabys ani jednego psiaka.:evil_lol: Wiesz Marylko,jest wszędzie tyle tych psiaków,ze nie chciałam robic konkurencji,niech każdy ma równe szanse na starcie... Quote
Igiełka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 wow konie przepiękne :loveu: mogłabym tak siedzieć i godzinami podziwiać Kaju jaki czas już One są u Was ? :lol: Quote
kaja69 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Narcyz chyba trzy lata,a Mustang od jesieni.Narcyzek przez dwa lata był w hotelu,ale tak jak Cudak pisała to jest bardzo kosztowne. Quote
kaja69 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 A u moich tymczasków cisza,Xara pozbyła się juz swoich pasażerów na gapę,ja mam teren skażony na jakis czas,moze i dobrze,bo powstrzyma mnie to przed jakims nowym... Quote
kaja69 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Mam nowy watek,na który serdecznie zapraszam,tak jakby doszło mi 9 sztuk... http://www.dogomania.pl/threads/208753-Gdzieś-na-końcu-swiata-psy-znajduja-schronienie...-tylko-co-dalej?p=16981511#post16981511 Quote
kaja69 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Tak sobie myslę od kilku dni,żeby przenieść ten wątek do innego "działu",nie wiem jeszcze jakiego co prawda, a psiakom,które bedą do adopcji zakładać osobny wątek.Nie wiem czy tak mozna,ale ja się gubię już,Wy się gubicie a tak by było jasno i przejrzyście.No tak sobie wymysliłam jak się nudziłam:cool3: Quote
Mariat Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Aniu, co jakiś czas wstawiaj listę piesków , które jeszcze szukają domków i wszystko będzie wiadome. Łatwiej prowadzić jeden watek niż kilka, a Ty już masz więcej niż jeden. Myślałam, myślałam i tylko tyle wymyśliłam:roll: Quote
kaja69 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Mariat napisał(a):Aniu, co jakiś czas wstawiaj listę piesków , które jeszcze szukają domków i wszystko będzie wiadome. Łatwiej prowadzić jeden watek niż kilka, a Ty już masz więcej niż jeden. Myślałam, myślałam i tylko tyle wymyśliłam:roll: To takie proste:) a ja chciałam sobie życie jeszcze bardziej pokomplikować :) Quote
Funky Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Witajcie :) trafiłam tu z bannerka i będę zaglądać, Tymczasem zapisuję i pozdrawiam :) Quote
Lemoniada Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mariat napisał(a):Aniu, co jakiś czas wstawiaj listę piesków , które jeszcze szukają domków i wszystko będzie wiadome. Łatwiej prowadzić jeden watek niż kilka, a Ty już masz więcej niż jeden. Myślałam, myślałam i tylko tyle wymyśliłam:roll: Możesz też posegregować zdjęcia i opisy z pierwszej strony :) Widziałam tak w innych wątkach - w 1 poście zwierzaki, które aktualnie są u Ciebie do adopcji. W drugim - te, które już znalazły nowy dom. W trzecim (tfu, tfu!), te którym pomóc się nie udało. Możesz też poświęcić któryś post na zwierzaki, które mają dom, ale pomocy potrzebują, tak jak te od Pani Dorotki, a pod krótkim opisem wkleić link do wątku. Mi osobiście podoba się podobne rozmieszczenie, myślę, że wtedy wątek jest czytelniejszy :) Quote
kaja69 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Funky napisał(a):Witajcie :) trafiłam tu z bannerka i będę zaglądać, Tymczasem zapisuję i pozdrawiam :) Banerek dostałam od AgusiP,taka niespodzianka była.Cieszę się ,ze dzięki niemu trafiłaś do nas:) Jak bys miała chwilke ,mozesz zajrzeć na jeszcze dwa moje watki,ten teraz trochę zaniedbałam,ale nie wiem za co się brac teraz... Lemoniada napisał(a):Możesz też posegregować zdjęcia i opisy z pierwszej strony :) Widziałam tak w innych wątkach - w 1 poście zwierzaki, które aktualnie są u Ciebie do adopcji. W drugim - te, które już znalazły nowy dom. W trzecim (tfu, tfu!), te którym pomóc się nie udało. Możesz też poświęcić któryś post na zwierzaki, które mają dom, ale pomocy potrzebują, tak jak te od Pani Dorotki, a pod krótkim opisem wkleić link do wątku. Mi osobiście podoba się podobne rozmieszczenie, myślę, że wtedy wątek jest czytelniejszy :) Bardzo mi sie podoba ta segregacja,tylko ,ze ja nie wiem jak sie zdjęcia usuwa,żeby poporządkowac pierwszą stronę:oops: Zapuściłam teraz watek moich tymczasów,ale doszło ma jak wiecie co nieco na głowę,a jeszcze coś tam robie na bazarek dla moich psiakó,bo juz ledwie ciągnę... ale juz niedługo wakacje i moze wtedy ogarnę wszystko jak należy... Linki do nowych wątków wklejam,ale fakt pogubiły się ... Quote
irenaka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jak to miło, że nie tylko ja się pogubiłam;) Witaj Ślicznotko:loveu::loveu::loveu: Zgodnie z naszą rozmową, melduję, że trzy zestawy bazarkowe z ogłoszeniami czekają na Ciebie i Twoich podopiecznych. Decyduj szefowo, które psy wysłać i z którego wątku. Quote
kaja69 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 irenaka napisał(a):Jak to miło, że nie tylko ja się pogubiłam;) Witaj Ślicznotko:loveu::loveu::loveu: Zgodnie z naszą rozmową, melduję, że trzy zestawy bazarkowe z ogłoszeniami czekają na Ciebie i Twoich podopiecznych. Decyduj szefowo, które psy wysłać i z którego wątku. Oczywiście :)dziękuje slicznie :) No to Xara i Wilczuś,Foxi ma zaklepane u Agusi,ale musi pozbyc sie najpierwa tych wyciągniętych piersi i macicy,więc dopiero za jakiś czas.Szczeniorki mają,bo im Atomowka porobiła.A reszta to juz na ds zostanie...czyli tak właściwie to nie mam za duzo tymczasów,chyba,ze jakis mi nabroi,to go zaraz na tymczas wciągne z powrotem :) Ares ma podobno ogłoszenia,Ilona mu zamówiła pakiecik :) Quote
irenaka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 kaja69 napisał(a):Oczywiście :)dziękuje slicznie :) No to Xara i Wilczuś,Foxi ma zaklepane u Agusi,ale musi pozbyc sie najpierwa tych wyciągniętych piersi i macicy,więc dopiero za jakiś czas.Szczeniorki mają,bo im Atomowka porobiła.A reszta to juz na ds zostanie...czyli tak właściwie to nie mam za duzo tymczasów,chyba,ze jakis mi nabroi,to go zaraz na tymczas wciągne z powrotem :) Ares ma podobno ogłoszenia,Ilona mu zamówiła pakiecik :) Aneczko, zaklepuję w takim razie dwa zestawy dla Xary i Wilczusia. A czy zdjęć masz więcej, czy tylko te na pierwszej stronie? Gdybyś miała coś więcej, to wyślij mi na mail. OKi? Quote
omi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kobieto - ile ja się naszukałam Twojego wątku!:mad::cool3: Witaj Aniu:multi::loveu::lol: Quote
kaja69 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 omi napisał(a):Kobieto - ile ja się naszukałam Twojego wątku!:mad::cool3: Witaj Aniu:multi::loveu::lol: Kochana,żebym to ja wiedziała,ze mnie szukasz wyszłabym na przeciw i machała rączkami gdzie jestem :) A wiesz,ze ja juz trzech watków sie dorobiłam :cool3: i ledwo sama sie w tym łapie:) Właśnie miałam jechać w "teren"czyli do psów p.Doroty,ale rozpętała sie burza nad moja wsią i siedzę w domku. Fajnie ,że jesteś :loveu: Quote
omi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Drugi też znalazłam-psiaki u p.Doroty. Ale trzeciego nie znam.:roll: Quote
kaja69 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 omi napisał(a):Drugi też znalazłam-psiaki u p.Doroty. Ale trzeciego nie znam.:roll: prosze bardzo :) http://www.dogomania.pl/threads/207739-Bardzo-bardzo-pilne-!!!!bezdomna-suka-ze-szczeniakami-w-poniedziałek-handlarz Quote
ataK Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ooo - ten trzeci i ja przeoczyłam... Lecę poczytać :) A tu na razie wielkie, zbiorowe OCH! ACH! OJEJ! Quote
kaja69 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dzisiaj próbowałam porobic trochę zdjęć,ale chyba nie ten dzień...Wilczuś robił ciągle te same miny a Xara biegała jak opętana.Jutro moze wstawie dzis juz nie dam rady... Quote
kasumi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 kaja69 napisał(a):Wczorajsze zdjęcia mooooooooja kruszynka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts